Дата лістингу $DOGS

Через 5 днів, 30 липня 2024 проект $DOGS буде ліститись на криптобіржі gate.io. Вже відбувся офіційний анонс.Також очікуємо анонсу лістингу на інших біржах.

Що таке DOGS?

DOGS – мем-монета, покликана втілювати дух та культуру спільноти Telegram. DOGS має унікальну передісторію, яка робить її особливою. Монету натхнено Спотті, неофіційним талісманом VK , створеним Павлом Дуровим під час благодійного аукціону. Кожен користувач Telegram має унікальну можливість отримати DOGS-токени безкоштовно. Проект, створений за участі Павла Дурова та творців ноткоїна і блум, гарантує роздачу токенів усім, хто приєднається до акції.

Як отримати токени?

  1. Запустити телеграм бота: перейти за посиланням з цього поста та натиснути /Start

  2. Бот перевірить, як довго ви користуєтесь телеграмом, та чи є у вас преміум підписка

  3. Після перевірки бот автоматично нарахує вам токени

Останні оновлення DOGS


Два головні останні оновлення додатку, це приєднання гаманця, та можливість додатково отримувати токени, за щоденне відвідування додатку.

Премаркет DOGS на криптобіржі BitGet

DOGS тепер котирується на попередньому ринку Bitget і є одним із перших токенів, доступних у новітньому продукті Bitget - Tap to Earn More. Один поінт там уже коштує 0.011000 доларів, а ціна ще може зрости.

ВИСНОВОК

Особисто я вважаю, що ціна буде в кілька раз більша, ніж на премаркеті, оскільки проект дуже швидко пройшов процес від початку та до лістингу. На цей процес пішло менше місяця, що значить за $DOGS стоять дуже впливові люди. Очікую від токену ціну мінімум 0.05$.

ЗАРОБЛЯЄМО ГРОШІ НА КРИПТІ ТУТ

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
CryptoFarm
CryptoFarm@cryptofarm

Робимо гроші на крипті з нуля!

16.6KПрочитань
0Автори
12Читачі
На Друкарні з 29 травня

Більше від автора

  • Аналітики CryptoQuant готуються до сезону альткоїнів

    Рівень домінування біткоїну BTC/USD на ринку досяг максимуму 56%. На цьому фоні аналітики почали передбачати можливе наближення сезону альткоїнів.

    Теми цього довгочиту:

    Криптовалюта
  • Telegram запустив Web 3.0-браузер та магазин міні-додатків

    Що сталося? Месенджер Telegram Павла Дурова, тісно інтегрований з блокчейном TON, запустив браузер з підтримкою Web 3.0 та роботою в декількох вкладках, маркетплейс міні-додатків, а також можливість дарувати друзям внутрішню валюту Telegram Stars.

    Теми цього довгочиту:

    Криптовалюта
  • NotCoin 2.0 - як та скільки можна заробити в новому проекті.

    NotCoin 2.0 - це той самий проект, від тих самих розробників NotCoina, тількиз зовсім іншою тактикою заробляти токени. Тут ми отримуємо $NOT, за виконання простих завдань(так званих пулів).

    Теми цього довгочиту:

    Криптовалюта

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається