Свіжозварена кава за передплатою

Кава в офіс за передплатою

Кава в офісі це, мабуть, святе право для будь-якого співробітника. Тим більше, якщо кава свіжозварена. Багато роботодавців, до речі, позиціонують таку можливість як перевагу їхньої вакансії. І, що характерно, здобувачі позитивно до цього ставляться. Тож у цій ніші існує можливість розгорнути свою маленьку, але прибуткову бізнес-ідею.

Кава в офісі - це, звісно, не нова бізнес-ідея. Мабуть, вона з'явилася задовго до моменту, коли це стало мейнстримом. Тобто, спочатку кава-брейки були популярні в офісних співробітників. Зараз спостерігається омологація цього священного права, поліпшення сервісу.

Раніше власник бізнесу надавав своїм співробітникам найпростішу можливість приготування кави на робочому місці. Побутова кавоварка, найімовірніше крапельного типу, як найбільш доступна до приготування. І мелена вагова кава. У крайньому разі чайник і розчинна кава.

З розвитком техніки бізнес звернув увагу і на цю нішу. З'явилися готові рішення. Кавомашини, які вміють молоти і варити каву. Або вендингові апарати. Або якісь інші складні апарати. Тобто, один сторонній бізнес допомагає іншому задовольнити попит на комфортні умови роботи для його співробітників.

У будь-якому регіоні і місті існують подібні послуги. Де за дзвінком привезуть апарат в офіс, встановлять і будуть регулярно його обслуговувати. Щоб співробітники цього офісу завжди мали доступ до свіжозвареної кави. Щоправда, бізнес не благодійна організація, а зовсім навпаки. Будь-яка його дія має бути прибутковою. Кавомашини для офісу не стали винятком. Тому для власника бізнесу може стати дорогим задоволенням такий сервіс підтримки високої працездатності його співробітників. Особливо в сучасних умовах.

І там, де один бізнес бачить лише глухий кут. Інший виявляє нові можливості, поєднуючи різні формати, пропозиції та форми. Так з'явилася свіжозварена кава за передплатою. І не від безіменної компанії, а великого світового виробника.

Англійський підрозділ Lavazza (Італійська компанія-виробник кави, заснована Луїджі Лавацца 1895 року) запускає службу передплати на професійну каву. Тепер малі та середні компанії Великої Британії можуть насолодитися високоякісним улюбленим напоєм у будь-який момент часу.

Сервіс пропонує підписатися на доставку капсульної кави в офіс. А машину, що працює з цими капсулами, компанія продасть лише за £1. За умови, що компанія відразу розмістить замовлення на 200 і більше капсул.

Переваги капусульної кави вже гідно оцінено любителями цього напою. Високоякісна кава, приготована в улюбленому форматі - капучино, американо, лате тощо. При цьому, не потрібно возитися і попередньо що-небудь готувати. Залив воду в апарат, встановив капсулу. І готово! Якість кави як у професійних кав'ярнях.

Керуючий директор Lavazza UK Девід Роджерс розповів про нову послугу підписки на професійну каву: "Це інноваційне рішення, що забезпечить британські офіси високоякісною кавою рівня кав'ярень за доступними конкурентоспроможними цінами. Воно створить ідеальний італійський кава-брейк на будь-якому робочому місці".

Безлімітна кава за передплатою

Якщо споживачі кави задумаються, то жахнуться від того, скільки коштує для них звичка пити каву. Навіть дешева кава з кав'ярень, де будь-який напій коштує фіксовану суму, наприклад - 50 гривень, щомісяця обіцяє мінімальну втрату для бюджету в 1500 гривень. І це тільки кава. Отже, ця ніша, як не можна до речі, буквально створена для безлімітної підписної форми.

І це сталося. Компанія з продажу продуктів харчування Panera представляє програму безлімітної підписки - MyPanera + Coffee, яка дає необмежений доступ до гарячої кави, звареної в крапельній кавоварці. Крім цього, можна отримати холодну каву або гарячий чай. Фіксована вартість безліміту - 8,99 доларів США на місяць.

Зі слів генерального директора Panera Нірен Чаудхарі: "Ми усуваємо ціновий бар'єр і хибний вибір між зручністю та якістю".

Крім Panera, кілька інших мереж із продажу продуктів харчування та напоїв також пропонують аналогічні програми підписки на каву.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Бізнес. Ідеї. Стартапи
Бізнес. Ідеї. Стартапи@businessidea

Підписуйтесь на Телеграм

612.8KПрочитань
11Автори
459Читачі
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається