TikTok для новачків, або як заробити $1000 за тиждень

Блогер розповів, що в червні-липні 2023 року лив на фотки дівчат у TikTok. Профіт із цього був близько $10 на 1 000 показів.

Згодом зв'язка віджалася і перестала приносити прибуток, який його влаштовував. Після її протоки залишилися акаунти, яким на момент ідеї пролити новий підхід, було вже понад півроку - вони мали хороший траст і багато переглядів.

Із понад 100 акаунтів близько 70% були зарегані на тимчасову пошту. У ті з них, де було понад 5 000 підписників, хлопцеві потрапити не вдалося, оскільки для входу потрібно було ввести код з листа. Проте вдалося відновити доступ до 25 слабших акаунтів - до 1 000 підписників. На них вебмайстер одразу прив'язав свої iCloud-пошти.

Про iCloud-пошти

При купівлі пам'яті на iPhone користувач отримує необмежену кількість безкоштовних пошт. З них можна реєструватися на будь-яких сервісах, і код буде приходити на основну пошту, на яку зареган iCloud.

Усі пошти унікальні, з рандомними неймінгами. Отримати їх можна, купивши за $1 пам'ять об'ємом 50 Гб.

Про гео і VPN

Нову зв'язку блогер проливав на США. Інші гео він не тестував, але попутно трафік приходив і з інших країн.

VPN використовував Surfshark і CyberGhost.

Налаштування телефону

Якщо планується залив із пристрою під управлінням ОС Android, необхідно виконати його скидання до заводських налаштувань. На iPhone це робити не потрібно. Досить поміняти регіон і мову пристрою. Після цього в налаштуваннях потрібно виконати скидання місця розташування, як показано на наступному скріншоті.

Процес реєстрації акаунта TikTok

Реєструвати акаунт можна на номер телефону або пошту. З досвіду автора відеоролика, на майбутній траст акаунта вибір того, на що його реєструвати абсолютно ніяк не впливає. Однак він рекомендує віддати перевагу пошті, оскільки до неї простіше мати постійний доступ.

Після реєстрації акаунта необхідно заповнити його опис і додати фото профілю. В описі можна вказати мінімум інформації, наприклад, "Привіт, підписуйтесь на мене". На аватарку краще поставити просто обличчя, без частин тіла. Відразу після цього необхідно публікувати контент.

Якогось додаткового прогрівання акаунта виконувати не потрібно. Якщо опубліковане відео відразу не залітає, причина може бути в паленій IP-адресі або в тому, що щось неправильно налаштовано. Так чи інакше, вебмайстер не рекомендує витрачати час на прогрів, простіше зареєструвати новий акаунт і знову опублікувати на ньому відео.

Як зробити посилання

Усі посилання з партнерок спалені в TikTok, а оскільки дейтинг у соцмережі заборонений, запуститися на них не вийде. Водночас домен-прокладку, яка редиректує на партнерське посилання, TikTok пропускає. Посилання має бути унікальним для кожного акаунта. Щоб дотриматися цього правила, необхідно під кожен акк купувати окремий домен. Його вартість варіюється від $1 до $3. Спікер порадив використовувати для цього сервіс Namecheap. Неймінг домену краще вибирати пов'язаний із дівчатами. Приклад показано на наступному скріншоті.

У налаштуваннях домену є розділ Destination URL. У ньому необхідно поставити посилання, куди буде редиректувати юзера, тобто лінк із партнерки.

Створення прокладки на Beacons

Для TikTok потрібно зробити окреме посилання-прокладку, на яку безпосередньо проливатиметься трафік. Блогер використав для цього сервіс Beacons. Алгоритм роботи з ним такий:

  1. Після реєстрації в сервісі потрібно вибрати лого. Хлопець на своїх акаунтах обирав значок "18+".

  1. Потім його потрібно поставити на аватарку в акаунті Beacons.

  1. Як фон можна використовувати відео із запропонованих сервісом або завантажити власне. Вебмайстер розповів, що для фону на своїх акаунтах використовував ролики або фото з дівчатами в купальниках.

  1. Далі необхідно додати посилання, вибравши відповідний блок. Також потрібно вказати до них описи, додати анімацію і погратися з різними налаштуваннями дизайну. Блогер у своїй зв'язці використовував офери двох різних партнерських програм, тому додав 2 посилання.

  1. Після того, як посилання додано і налаштовано їхній дизайн, потрібно зберегти проєкт, а потім скопіювати лінк, що вийшов, для того, щоб вставити в TikTok-акаунт. У такий спосіб можна робити унікальні посилання для кожного акаунта.

Про дозалив відео

За одну сесію блогер використовував 3 акаунти, заходячи в них по черзі. У кожному з них за один раз заливав по 3 пости. У міру відкрутки акаунтів кількість постів він знизив до одного.

В одному креативі хлопець використовував 2-3 фото. Більша кількість, на його думку, тільки відволікає користувача від здійснення цільової дії.

Витрати на зв'язку

Нижче перераховані грошові та часові витрати, яких блогер зазнав для проливання описуваної в цій статті зв'язки:

  • Домени: 2 штуки, по $1 кожен;

  • VPN: Surfshark і CyberGhost - $20.

На викладання постів хлопець витрачав близько 2 годин на день. Цей час більшою мірою залежить від пристрою, з якого працює арбітражник. Чим він кращий, тим швидше відпрацьовує дії користувача. Сьомий iPhone працюватиме на порядок повільніше, ніж тринадцятий. Автор відеоролика використовував для проливу цієї зв'язки iPhone 12 Pro Max.

Статистика

Період для відстеження статистики вебмайстер взяв з 1 грудня 2022 року по 21 січня 2023 року. За цей час із партнерки Adverten загалом було зароблено майже $624.

Найбільше уніків прийшло зі США. Ратіо за цим гео становило 1:14. Також непогано конвертували Бразилія, Франція, Канада, Німеччина.

За аналогічний період з партнерки iMonetizelt гео США принесло хлопцеві 49 конверсій і $115,13. У той час, як на Adverten була 81 конверсія і $65,09 заробіток. За весь час з iMonetizelt було зароблено $450.

За твердженням автора відеоролика, всього на протоку цієї зв'язки він витратив один тиждень. Тобто протягом саме цього часу він активно публікував пости. Оскільки щодня він витрачав на це 2 години, то за 14 годин чистого часу хлопець заробив майже $1 000.

Один із відеороликів набрав 9 мільйонів переглядів і приніс $300. Однак згодом його було заблоковано. У середньому креативи набирали по 250 000-300 000 переглядів. Вебмайстер вважає, що якщо їхню кількість вдасться збільшити, заробіток на зв'язці кратно зросте.

Через один тиждень проливу конверт сильно просів, незважаючи на те, що кількість переглядів не зменшилася. За наступний тиждень заробіток склав $100, а потім ще менше. Це демотивувало арбітражника до протоки, він став рідше публікувати пости, а потім і зовсім стопнув.

Де брати креативи

Акаунти дівчат блогер брав з Instagram. Знаходив за фото профілю акаунти, в яких дівчата викладали свої фото і відео в купальниках і еротичних позах.

Висновок

Важливо використовувати трастові акаунти, в ідеалі на яких є велика кількість підписників і раніше постився схожий контент. Як ГЕО для тестів блогер порекомендував 3 країни - США, Бразилію і Канаду.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Бізнес. Заробіток. Крипта
Бізнес. Заробіток. Крипта@businessidea

Підписуйтесь на Телеграм

453.9KПрочитань
11Автори
387Читачі
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається