Топ-4 Українські бренди косметики. Історія створення

Мода використання натуральної косметики зростає. Пояснюється це просто – жінки все частіше замислюються про своє здоров'я та благополуччя. Поряд із відомими закордонними виробниками, все частіше на полицях магазинів з'являються українські бренди косметики для догляду за тілом та обличчям. Підтримувати вітчизняні компанії стає трендом. Натуральні доглядові засоби, що вони виробляють, здатні вирішити всі основні завдання які на них покладають.

White Mandarin

Торгова марка з'явилася ще 2012 року. Вона відноситься до української компанії CHOICE, яка вже давно лідирує у виробництві різноманітних комплексів для підтримки здоров'я. Основне завдання CHOICE – допомогти своїм клієнтам покращити якість життя. Натуральні продукти торгової марки Вайт Мандарін (White Mandarin) поділяються на серії. В асортименті є препарати та косметичні засоби для догляду за волоссям, обличчям та тілом. Для дітлахів розроблена своя лінійка безпечних засобів.

HELEN YANKO

Ще один український бренд косметики, створений з ніжною турботою про красу та здоров'я.

Компанія у своїй продукції акцентує увагу на легкість, безтурботність та переродження. Тому як символ обрала тендітного метелика. Виробники пропонують покупцям натуральні якісні засоби, завдяки яким догляд за собою стає дуже легким та ефективним.

Метелик, як символ радості та ніжного кохання, здатний залучити нову енергію до кожного будинку. Не дарма саме вона стала символічним знаком HELEN YANKO. Незвичайною родзинкою продукції українського бренду косметики стала упаковка з ледь вловимим приємним ароматом. Її розробила французька компанія Payan Bertrand S.A. спеціально для цього бренду.

Dushka

Історія українського бренду косметики Душка розпочалася з аматорського заняття миловарінням у 2014 році. Його творець - одеситка Олена Душечкіна. Спочатку вона займалася handmade виключно в домашніх умовах і крім мила нічого не виготовляла. Згодом її захоплення перестало обмежуватися лише миловарінням. Список її виробів поповнився доглядовою натуральною косметикою, призначеною для волосся та тіла.

 

Перше велике знайомство покупців із товарами українського бренду Dushka відбулося на виставці у 2015 році у місті Одеса. До кінця заходу весь товар було вже розкуплено. А багато хто з тих, хто його придбав, стали постійними клієнтами Dushka. Популярність бренду цілком зрозуміла - вся косметика виготовляється із сертифікованих вихідних інгредієнтів. Вони натуральні та безпечні. Ось так із домашнього захоплення утворилося справжнє виробництво, що з кожним роком розширюється.

Lapush

Завдяки спільному захопленню Владислава та Дар'ї Білокур у 2016 році народився ще один український бренд натуральної косметики. Почалося все з 20 шматочків мила, яке подружжя з любов'ю виготовило вручну. Тепер же на виробництві Lapush випускається близько 600 кг скрабів та 500 л гелю для догляду за тілом. Щомісяця у продаж надходить 1000 штук різноманітних варіантів мила.

 

Покупці швидко оцінили якісний продукт, який дає хороший швидкий результат. Натуральні сертифіковані компоненти, що входять до складу косметичних засобів Lapush забезпечують максимальну турботу про здоров'я. Поєднання незвичайних текстур, приємних ароматів та дизайнерської упаковки робить косметику бренду помітною серед інших виробників.

 

У магазинах широко представлені ці та інші українські бренди косметики у широкому асортименті. І хоча вартість такого товару часом може бути завищеною, вона виправдана його якістю.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Тетяна М
Тетяна М@tet_m

79Прочитань
0Автори
0Читачі
На Друкарні з 5 травня

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається