Топ-5 електричних самокатів - Рейтинг 2024 року

Топ-12 лучших электрических самокатов – Рейтинг 2023 года

Вирішили спробувати відносно новий вид транспорту для розваг чи з метою економії часу та бюджету на громадський транспорт? У такому разі є підстави звернути увагу на наш рейтинг найкращих електросамокатів 2024 року за ціною та якістю, адже ми збирали моделі, враховуючи потреби пересічних читачів.

Ми постаралися подбати про інтереси різних категорій користувачів, тому внесли в нашу вибірку оптимальні моделі для різних випадків:

  1. Для їзди тротуаром – універсальний варіант (7 дюймів діаметр коліс) з вагою в районі 13-15 кілограмів і потужністю в районі 200-250 Вт;

  2. Для їзди рівним асфальтом – можна орієнтуватися на компактні, збірні моделі з діаметром до 7 дюймів. Для розгону невеликих коліс необхідно менше потужності;

  3. Для дитини – повинна бути стійка рама, великі колеса, яким не страшні ямки та невисока потужність;

  4. Для любителів швидкості – необхідно орієнтуватися на потужні агрегати з потужністю понад 250 Вт, компактними розмірами та ємним акумулятором, адже висока продуктивність має на увазі швидку витрату заряду, аж до 12000 мАг.

Razor E100

Лучшие электрические самокаты 2022 года

Поповнює список бюджетних електричних самокатів для дітей віком від 8 років модель серії E100. Йдеться про молодшу лінійку компанії Razor. Головною перевагою цієї лінійки є потужна електрична дека, завдяки якій відсутня потреба у тому, щоб відштовхуватися ногою від землі. При цьому інженери відомої компанії не зловживали технічними характеристиками і використовували не надто потужний мотор. Така силова установка аргументує максимальну швидкість 16 км/год. Дальність пробігу становить 8 км або близько 40 хвилин поїздки. Монолітна конструкція, у свою чергу, говорить про підвищений рівень безпеки. Втім, як і Т-подібна ручка. Судячи з коментарів покупців, апарат стійко поводиться на асфальті і навіть на ґрунтовому полотні.

Дивитись ціни та модифікації

Плюси:

  • непогана стійкість;

  • добрий діаметр коліс;

  • невелика вага;

  • оптимальні характеристики.

Мінуси:

  • мало відгуків;

  • автономність.

KUGOO G2 Pro

10 лучших электрических самокатов (электросамокатов) – рейтинг 2022 года

Для швидкісної їзди, на наш погляд, сьогодні є найкращим вибором модель KUGOO G2 Pro, здатна розвивати швидкість до 55 км/год. Цей апарат має великі колеса в 10 дюймів, що можна пояснити необхідністю організації більш високого рівня безпеки для пілота. При цьому його вага може сягати 150 кілограмів. Запас ходу складає 45 кілометрів. Інженери провідної компанії з розробки електричних самокатів приділили належну увагу якість складання: дисплей, стильний дизайн, підсвічування, конструкція не боїться вологи. Крім цього користувачі позитивно відгукуються щодо ергономіки та зручності сидіння. Враховуючи сукупність переваг, ми не змогли виявити недоліки.

Дивитись ціни та модифікації

Плюси:

  • потужність 800 Вт;

  • добрий хід;

  • продумана конструкція;

  • стильний дизайн.

Мінуси:

  • не легка модель.

Motus Scooty 10

Лучшие электрические самокаты 2022 года

З точки зору ціни та якість вигідно виглядає модель Motus Scooty 10, виготовлена досить надійним польським виробником. Апарат отримав хорошу батарею, ємність якої складає 15 Ач. Цього достатньо для досягнення ходу 50-65 кілометрів. З вад зазначимо лише довгу зарядку, що аргументовано відмінною автономністю. На зарядку електричного самокату вистачає близько 8 годин. Важить транспортний засіб до 20 кілограмів, але має якісну конструкцію. Як силова установка використовується потужний двигун в 350 Вт, чого вистачає для досягнення швидкості в районі 25 кілометрів на годину. Передбачено одразу три режими роботи, включаючи «Економний». Непоганий рівень надійності досягається за рахунок використання барабанного гальма.

Дивитись ціни та модифікації

Плюси:

  • вага до 120 кілограмів;

  • непогана автономність;

  • хороша потужність;

  • надійність конструкції;

  • зручна модель.

Мінуси:

  • не знайдено.

Kugoo S3 Pro

Kugoo S3 Pro

Поповнює список хороших електросамокатів для міста модель S3 Pro від Kugoo, випущена минулого року. Водночас попит на цей товар спонукав компанію продовжити виробництво якісного та жвавого «двоколісного коня» на заводі JiLong (Китай). Разом з тим, самокат приваблює яскравим дизайном, модифікованими колесами та зручністю для їзди у міських умовах. Рульова стійка транспорту легко фіксується та регулюється у трьох положеннях по висоті. З цієї причини обмежень щодо зростання немає. Щоб скласти кермовий механізм необхідно виконати лише кілька ненав’язливих дій – натиснути на дві кнопки. У складеному вигляді апарат важить 11 кілограмів, завдяки чому його легко переносити до рук. При цьому максимальна вага користувача може сягати 150 кілограмів. До переваг преміальної версії цього електричного самокату можна віднести інформативний бортовий комп’ютер, який повідомляє про рівень заряду, час у дорозі, поточну передачу, швидкість руху. Завдяки новому електромотору максимальна швидкість моделі може досягати 35 кілометрів на годину. Враховуючи таку потужність, виробник вирішив встановити високоякісне рекуперативне гальмування.

Дивитись ціни та модифікації

Плюси:

  • хороша швидкість;

  • бортовий комп’ютер;

  • кермова стійка;

  • вага всього 11 кг.

Мінуси:

  • швидко розряджається в холод.

Ninebot KickScooter Max G30

Лучшие электросамокаты

Найкращий електросамокат 2024 року для міської їзди – це модель Ninebot KickScooter Max G30, про що свідчить висока позиція товару в рейтингу журналу CNN. Цей транспортний засіб підтримує три режими поїздки, включаючи «Спорт». Максимальна швидкість становить 65 кілометрів на годину, що свідчить про наявність потужного двигуна в 350 Вт. Звичайно, для такої силової установки довелося використовувати гарний акумулятор, на повну зарядку якого йде близько 6 годин. Зазначимо міцну базу електросамокату, що дає змогу витримувати навантаження до 100 кілограмів. Модель отримала захист від вологи за стандартом IPX5.

Дивитись ціни та модифікації

Плюси:

  • захист від вологи;

  • хороша автономність;

  • якість конструкції;

  • досвід виробника;

  • світове визнання.

Мінуси:

  • не виявлено.

Як вибрати хороший електричний самокат?

Як ви вже зрозуміли за назвою рубрик нашого рейтингу, щоб розібратися з тим, як вибрати електросамокат, необхідно враховувати вагу користувача та вік. Далі, вже беремо до уваги переваги і тип покриття, яким плануєте пересуватися. Врахуйте такі аспекти:

  1. Потужність для дітей оптимально до 150 Вт, для підлітків до 250 Вт. Найбільш потужні самокати розраховані на швидкісну їзду. При цьому потрібно враховувати максимальну вагу, тобто вантажопідйомність. Виробники також вказують на оптимальну швидкість при врахуванні певного кута нахилу.

  2. Вага електросамокату – універсальним значенням вважається 13-15 кілограмів, якщо ми говоримо про їзду містом. Швидкісні боліди, як показує практика, важать більше, оскільки мають більші батареї та потужні силові установки.

  3. Ємність акумулятора – від цієї характеристики залежить пробіг, але не тільки від батареї. Загалом 4000 мАч вистачає на 8-9 кілометрів. Невелика батарея вказує на компактні розміри, тому дітям заявленої ємності вистачає. Для регулярних перевезень необхідно від 8 до 12 тисяч мАг. Врахуйте, що багато залежить від швидкості пересування.

  4. Амортизатори – ще один важливий параметр, від якого залежить комфорт пересування по пересіченій місцевості. Для дорослих користувачів це дуже важливий елемент конструкції.

Як вибрати електросамокат для міста? Безумовно, для міської їзди краще підходять моделі з невеликою вагою (до 13-15 кілограмів), адже габаритні рішення складно переноситиме навіть на невелику відстань, не кажучи про сходи. Ще один важливий нюанс – можливе складання техніки. Далі слід орієнтуватися на моделі з максимальною великою ємністю батареї. У плані діаметра коліс: оптимально 8-10 дюймів.

Електричні самокати якого бренду найкраще на сьогоднішній день? Як і минулого року, лідерами ринку вважаються 3 торгові марки, включаючи Kugoo, Ninebot та Xiaomi.

Який потрібен діаметр коліс для поїздок бездоріжжям? Якщо купуєте для дорослої людини, то оптимально від 7 дюймів. Маленькі колеса не гарантують гарної стійкості при проходженні навіть ям.

Поради щодо вибору та експлуатації електросамокатів

  1. З якого віку можна їздити електросамокатом? У продажу можна знайти чимало дитячих електричних самокатів із максимальною швидкістю 10-13 км/год. Такі моделі мають широкі пневматичні колеса, сидіння та вагу в районі 6 кілограмів. Рекомендований вік від 4 років. Водночас виробники не несуть відповідальності за неправильну експлуатацію техніки. Очевидно, що допускати маленьких дітей до електричних самокатів необхідно під пильним контролем.

  2. Скільки можна проїхати від одного заряду і який потрібен акумулятор? На жаль, відстань, яку може подолати самокат, залежить не тільки від ємності акумулятора, а й потужності силової установки, ваги користувача та інших технічних характеристик. На щастя, у продажу можна знайти моделі, які здатні подолати на одному заряді батареї до 200 кілометрів. Як правило, відстань, яка долає електросамокат за один цикл експлуатації, вказується виробниками в описі товару.

  3. Який вибрати електричний самокат для міста? Враховуючи цільове призначення моделі, оптимально, щоб електричний самокат мав зручну, складну конструкцію (бажано без сидіння), мав невелику вагу, зносостійкі литі або перфоровані колеса. Невисока швидкість у межах 25-30 кілометрів на годину дозволить довше обходитися без заряджання. При цьому не варто забувати про підсвічування в темний час.

  4. Яку швидкість може розвивати такий транспорт? Є моделі, здатні розганятися до 90 км/год, і більше. Але для досягнення таких результатів виробникам доводиться жертвувати компактністю, що саме собою суперечить ідеї існування цього виду транспорту. P.S. Наша думка.

  5. Електросамокат якої фірми кращий? Однозначно відповісти це питання не можна. Сьогодні лише на території Китаю успішно функціонує кілька десятків компаній, які займаються виробництвом електричних самокатів. Щоб не помилитися з вибором електричного самокату, слід орієнтуватися на товари популярних брендів, до яких входять Razor, Xiaomi, Amigo, Kugoo, Globber, iTrike Ninebot, Micro та інші.

Які електросамокати вважаються найкращими у 2024 році?

Таким чином, в одному списку важко зібрати всі варіанти для різних покупців. Якщо не знаєте, який купити електричний самокат саме у вашому випадку, зверніть увагу на відповіді експертів на запитання читачів. Там зазначено товари яких торгових марок варто орієнтуватися. Щодо загального висновку:

  1. Кращий електросамокат для міста – Ninebot Kickscooter ES2;

  2. Преміальна модель із визнанням CNN – Ninebot KickScooter Max G30;

  3. Відмінний транспорт за ціною та якістю – Motus Scooty 10;

  4. Кращий електричний самокат для дитини – Ninebot eKickScooter Zing E8.

Діліться своєю думкою, шановні читачі.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
ЦінаЯкість
ЦінаЯкість@Cina

Рейтинги товарів

27.7KПрочитань
1Автори
19Читачі
На Друкарні з 17 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається