Топ-10 лучших сушильных машин (автоматов) – Рейтинг 2022 года

До цього дня попит на окремі сушильні машини залишає бажати кращого, що легко пояснити додатковими витратами та необхідністю додаткового простору. З зрозумілих причин багато хто купує пральні машини з сушінням, але навіть потужні прилади ніколи не дозволять досягти ідеального результату, хоча будуть витрачати набагато більше енергії, і коштують комбіновані рішення дуже дорого. Важливо розуміти, що основне завдання навіть флагманської пральної машини полягає у пранні, а не сушінні. Водночас сьогодні досить багато моделей сушарок, які можна ставити на пральні машини. У нашому рейтингу кращих сушильних машин 2024 року ми розглянемо і бюджетні, і преміальні рішення, які передбачають різний спосіб встановлення, і дозволять досягти максимального комфорту в експлуатації.

Кращі конденсаційні сушильні машини

Головною перевагою цього класу техніки є спосіб виведення вологи: на відміну від вентильованих автоматів, сушильні конденсаційні машини рідина конденсують в окремому баку. Відповідно, їх можна використовувати фактично у будь-яких приміщеннях, у тому числі, де проведено погану систему вентиляції. Щоправда, такі вироби набагато складніші, періодично доводиться контролювати конденсат.

Beko DU 7112 PA1

Лучшие сушильные машины

Відкриває топ-5 сушильних машин модель початкового рівня серії Beko DU 7112 PA1, яка вміщує до 7 кілограмів речей. Система сушіння має відносно непоганий тепловий насос, але рівень енергоспоживання відповідає стандарту B, що є вкрай не ідеальним показником. З приємних дрібниць відзначимо, що передбачений датчик сушіння, радує якісний барабан, доповнений освітленням. Для зручності експлуатації доступно 15 програм, що дозволяє швиденько підібрати потрібний режим роботи. Варто зауважити наявність швидкого режиму роботи, який дозволяє осушити одяг лише за 15-20 хвилин. Передбачено відстрочку старту, а керування технікою здійснюється за рахунок поворотної ручки. Контролювати роботу автомата вдається з допомогою цифрового екрана.

✅Дивитись ціни та модифікації

Плюси:

  • швидкий режим;

  • багато програм;

  • економічність моделі;

  • управління Bluetooth;

  • освіжаючий цикл.

Мінуси:

  • енергоефективність класу B.

Whirlpool FFT M22 9X2

Лучшие сушильные машины

Якщо не знаєте яку вибрати конденсаційну сушильну машину, рекомендуємо звернути увагу на модель Whirlpool FFT M22 9X2, яка приваблює не тільки демократичним цінником, але і хорошими технічними характеристиками. Модель має великий барабан, що містить до 9 кілограмів речей, що вигідно виділяє цей агрегат на тлі аналогів. Варто відзначити якісні, хромовані дверцята, а також ємний контейнер для збору рідини. У цій лінійці також є тепловий насос, що передбачає більш високий та швидкий результат. Зручність у використанні аргументована простими поворотними перемикачами, а також наявністю акуратного екрана. З корисних опцій відзначимо наявністю відстрочки старту, 15 програм, також широку сферу застосування. Можна сушити як синтетику, і вовну, не переживаючи за цілісність тканин. Однією з головних переваг техніки є клас енергоспоживання A++.

Дивитись ціни та модифікації

Плюси:

  • злив у каналізацію;

  • багато програм;

  • добра місткість;

  • якість конструкції;

  • є тепловий насос.

Мінуси:

  • не найзручніші дверцята.

Electrolux PerfectCare 600 EW6C527PU

Кращі сушильні машини 2024 року у співвідношенні ціна/якість

Найкращою бюджетною сушильною машиною, на наш погляд, у 2024 році є модель серії Electrolux PerfectCare 600 EW6C527PU, що підтримує 14 програм роботи, включаючи власний режим та швидку роботу. Завантаження білизни досягає 7 кілограмів і передбачена індикація заповнення бака для конденсату. До особливостей техніки необхідно віднести якісні круглі дверцята зі склом, а також кут відкриття в 180 градусів. Рівень енергоспоживання відповідає стандарту «В», але переваги явно перевищують цю ваду. Варто наголосити на гарній системі захисту, до складу якої входить захист від дітей. Є скромний LED-дисплей, а також зручна поворотна ручка з якісними кнопками. Модель має досить скромні розміри і тиху роботу.

Дивитись ціни та модифікації

Плюси:

  • адекватна ціна;

  • якість насоса;

  • індикація конденсату;

  • невеликі розміри;

  • добрі дверцята.

Мінуси:

  • не економна модель.

Сушильні машини з тепловим насосом

У цій категорії, як ви розумієте, представлені преміальні конденсаційні машини, оснащені добрими тепловими насосами. Їх конструкція нагадує компресор холодильника, але тепло не викидається назовні, а назад транспортується до нагрівального компонента. Через війну вдається значно заощадити електричної енергії. Сушіння, природно, стає більш швидким і ефективним, і не гріється навколишній простір. З недоліків слід зазначити досить високий цінник.

Whirlpool W6 D84WB

Лучшие сушильные машины

Розглядаючи високоефективні сушильні машини для дому, хотілося б виділити модель Whirlpool W6 D84WB, яка має багато корисних режимів та функцій. Конденсаційний агрегат вміщує 8 кілограмів речей, і має максимальний рівень енергоспоживання «А+++». При цьому компанія здавна радує високою якістю своєї електроніки, яку запозичують багато виробників світу. Потужний агрегат має 15 режимів роботи, у тому числі швидкий режим. Необхідно відзначити самостійне очищення теплообмінника та злив у каналізацію. Передбачено контроль вологості та індикатор заповнення бака. З дрібних вад можна виділити хіба що бюджетний TFT-дисплей.

Дивитись ціни та модифікації

Плюси:

  • дорогі елементи;

  • якість дверцят;

  • добра місткість;

  • багато програм.

Мінуси:

  • недорогий дисплей.

Samsung DV90TA040AE

Лучшие летние шины 2022 года

Якщо шукаєте одночасно економічну та функціональну сушильну машину, рекомендуємо звернути увагу на лінійку Samsung DV90TA040AE. До складу конструкції входить потужний тепловий насос, але незважаючи на це, рівень енергоспоживання відповідає стандарту «А+++». Слід зазначити, що модель відповідає стандарту IEC 61121-2013. До переваг варто віднести надійні дверцята, які дозволяють стежити за тим, що відбувається всередині. Крім того, інженери відомої торгової марки оснастили апарат безліччю корисних технологій, що гарантують дбайливий догляд та усунення зайвих складок на одязі. Доступно відразу 3 датчики, які аналізують стан процесу роботи техніки. Система очищення цього апарата включає двошарову сітчасту конструкцію, тому не потрібно встановлення додаткового фільтра для захисту теплообмінника.

Дивитись ціни та модифікації

Плюси:

  • відмінна індикація;

  • система безпеки;

  • економічна робота;

  • дорогий тепловий насос;

  • ефективність сушіння.

Мінуси:

  • не знайдено.

Як вибрати хорошу сушильну машину?

Якщо Ви вже визначилися з тим, що Вам потрібна така техніка, але не знаєте, як вибрати сушильну машину, рекомендуємо приділити увагу основним параметрам:

  1. Спосіб установки – існують як вбудовувані, так і окремі моделі, які, як ви розумієте, займають досить багато місця (як і пральні машини), але вихід вдалося знайти багатьом виробникам. Зокрема, техніка встановлюється поверх фронтальних «пралень», і фіксується за допомогою спеціальних адаптерів;

  2. Тепловий насос – це елемент сучасних сушильних машин, який відбирає зайве тепло повітря в рамках конденсації. Електрична енергія витрачається стільки ж, але результат стає в рази більш ефективним;

  3. Рівень енергоспоживання – найкращий показник маркується в такий спосіб «А+++»;

  4. Програми – у контексті сушильної машини, особисто ми, сприймаємо цю характеристику досить умовно. Звичайно, якщо маєте справу з вовною або пухом, то буде потрібно делікатний режим роботи. Відмінно, якщо модель має сертифікат Woolmark, що вказує на дбайливий догляд за речами;

  5. Цінова категорія – вартість залежить від наявності теплового насоса, кількості програм, енергоспоживання та додаткових функцій. Відкинувши предмети розкоші, можна суттєво заощадити.

Висновки про сушильні машини

Таким чином, сьогодні вже немає необхідності переживати за збереження простору, адже таку техніку можна встановлювати поверх пральних машин. Більше того, є багато відносно недорогих моделей, які відмінно поєднуються зі «пральнями» аналогічного класу. Якщо не знаєте, яку купити сушильну машину для дому, рекомендуємо розпочати аналіз моделей із оглядів наступних продуктів:

  1. Недорогий сушильний автомат – Hoover DXW H10A2TCEX-07;

  2. Хороша модель за ціною та якістю – LG DC90V9V9W;

  3. Надійна модель з тепловим насосом – Whirlpool FFT M11 9X2;

  4. Краща преміальна сушильна машина – Bosch WQG242A0;

Нижче представлені вибірки якісних пральних машин, також рекомендуємо ознайомитися, якщо ще не встигли придбати якісну модель.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
ЦінаЯкість
ЦінаЯкість@Cina

Рейтинги товарів

27.6KПрочитань
1Автори
19Читачі
На Друкарні з 17 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається