Публікація містить рекламні матеріали.

Топ-7 кращих вафельниць - Рейтинг 2024 року

Лучшие вафельницы 2023 года

Незважаючи на тривалість існування тренду популярності вафельниць, досі існують розбіжності щодо актуальності та ефективності існування цього сегменту товарів. Більш того постійно з’являються нові моделі, що підтримують ширший спектр завдань: можуть готувати пончики, горіхи, що згущують, млинці, кекси та інші продукти харчування. Це, у свою чергу, створює додаткове навантаження щодо вибору хорошої техніки, адже з’являються нові теорії щодо того, що моделі зі змінними панелями не такі ефективні, як класичні рішення. У нашому рейтингу найкращих вафельниць 2024 року представлені моделі, які вже встигли підтвердити свою актуальність на практиці та отримали визнання з боку користувачів (підбірка складена з урахуванням відгуків).

Хороші недорогі вафельниці

У цій категорії представлені зручні прилади для приготування переважно американських вафель. Як ви розумієте, бюджетні вафельниці рідко оснащуються змінними пластинами та додатковими функціями.

Monte MT-3520

Monte MT-3520

Відкриває топ вафельниць лінійка Monte MT-3520, що має потужність близько 1000 Вт, чим пояснюється висока швидкість приготування продуктів харчування, незважаючи на скромний цінник цього приладу. Крім того, апарат приваблює високоякісним мармуровим антипригарним покриттям, чим пояснюється не тільки високий рівень ефективності, але і простоти очищення техніки. Як ви розумієте, за таку вартість складно отримати кілька варіантів форм для випікання, і цей апарат не є винятком. Передбачено 1 відділення для приготування круглих вафель. До складу конструкції входить відмінний терморегулятор, а також нековзні ніжки та індикатори.

Магазини

Посилання та ціни

STYLUS

Купити за 1074 грн

Плюси:

  • якість збирання;

  • стильний дизайн;

  • хороша потужність;

  • відмінне покриття.

Мінуси:

  • один варіант форми.

Esperanza EKT008

Esperanza EKT008

Якщо ще не вирішили, яку вибрати вафельницю для обслуговування усієї своєї сім’ї смачними ласощами, пропонуємо звернути увагу на серію Esperanza EKT008. Цей прилад має нагрівач потужністю 1000 Вт. Цього вистачає для рівномірного приготування смачних вафель. Реалізовано високоякісне покриття пластин, завдяки якому вдалося вирішити проблеми із очищенням виробу. Знімних пластин немає, що притаманно більшості бюджетних вафельниць. Тішить наявність індикатор. Пластини розраховані для приготування товстих вафель. Передбачена ручка, що запобігає ймовірності отримання опіків.

Магазини

Посилання та ціни

STYLUS

Купити за 572 грн

Плюси:

  • хороша потужність;

  • є індикація;

  • термозахищена ручка;

  • якість пластин.

Мінуси:

  • не для тонких вафель;

  • бюджетний корпус.

First FA-5305

First FA-5305

Краща недорога вафельниця 2024 року – це модель First FA-5305, потужність якої досягає 1000 Вт з підтримкою режиму готування бельгійських вафель. До переваг цієї серії необхідно віднести підтримку керамічних пластин діаметр яких дорівнює 14 сантиметрам. Це практично ідеальне рішення для товстих вафель. Як мінімум серед аналогів у плані вартості. Прилад радує індикація приготування та нагрівання. Є ручки, які мають тривалий термін експлуатації, вони не нагріваються. Разом з тим, досвідчений виробник подбав про наявність компактних габаритів та просте очищення виробу.

Магазини

Посилання та ціни

STYLUS

Купити за 1099 грн

Плюси:

  • відмінний вибір для бельгійських вафель;

  • хороша потужність та покриття;

  • компактні розміри;

  • міцне складання;

  • надійний виробник.

Мінуси:

  • ні.

Кращі вафельниці за ціною та якістю

У цьому розділі представлені функціональні моделі з більш широкою сферою використання. В тому числі, Ви тут зможете виявити вафельниці високої якості зі знімними панелями та інші надійні рішення.

Clatronic WA 3606

Clatronic WA 3606

Рейтинг вафельниць поповнює лінійка Clatronic WA 3606, що приваблює швидким нагріванням пластин та максимальним простим керуванням. Досвідчений виробник довів, що це обладнання цілком вистачає 800 Вт для швидкого виконання поставлених завдань. Однак, за один цикл можна приготувати лише дві, хоч і смачні/рум’яні вафлі. Корпус виготовлений із термоізоляційних матеріалів та сталі. Відповідно, цей прилад має тривалий термін експлуатації та не боїться перегріву. Надійний захист гарантує функція автоматичного відключення. Ручка не гріється, антипригарне покриття запобігає мороку під час чищення виробу. Для випікання солодощів є дві великі поверхні. Контролювати температуру дозволяє зручний термостат та індикація, що складається з двох лампочок.

Магазини

Посилання та ціни

STYLUS

Купити за 1654 грн

Плюси:

  • легке очищення;

  • надійний захист;

  • міцний корпус;

  • автовідключення;

  • добрий бренд.

Мінуси:

  • лише 2 вафлі за раз.

MPM MGO-36M

MPM MGO-36M

Розглядаючи функціональні електричні вафельниці, хотілося б звернути увагу на серію MPM MGO-36M, яка має потужність в 1200 Вт. Це виразно потужний винахід, тому виробник приділив належну увагу якості корпусу. Конструкція виготовлена з міцної та зносостійкої нержавіючої сталі. Передбачено термостат, що регулює оптимальну температуру автоматичного режиму. Панелі оснащені відразу чотирма відділеннями, мають високоякісне антипригарне покриття. Платформа легко очищається від їжі. Є проста індикація у вигляді двох світлодіодів, за допомогою яких можна зрозуміти про готовність приладу до роботи і про закінчення приготування. За коментарями покупців можна зрозуміти, що виріб має надійний корпус.

Магазини

Посилання та ціни

STYLUS

Купити за 1869 грн

Плюси:

  • надійний корпус;

  • добре покриття;

  • висока потужність;

  • швидке приготування.

Мінуси:

  • мало опцій.

Gorenje WCM 702

Gorenje WCM 702

Ще одна надійна вафельниця зі змінними пластинами, що приваблює гарною потужністю та широкою сферою використання. Цей прилад може готувати не лише вафлі, а й капкейки. Кожна з форм створена із застосуванням алюмінієвого сплаву та довговічного антипригарного покриття. Форми легко очищати від забруднень. Багато користувачів діляться в мережі позитивними відгуками щодо якості корпусу та простоти очищення корпусу від бруду. Конструкція не боїться дрібних механічних ушкоджень. Потужність вафельниці складає 700 Вт, що цілком вистачає для виконання заявлених завдань. Існує індикатор нагрівання.

Магазини

Посилання та ціни

STYLUS

Купити за 1479 грн

Плюси:

  • непогана потужність;

  • якість конструкції;

  • надійний бренд;

  • сфера використання;

  • змінні пластини.

Мінуси:

  • не знайдено.

Russell Hobbs Fiesta 24620-56

Russell Hobbs Fiesta 24620-56

Найкраща електрична вафельниця 2024 року – це лінійка Russell Hobbs Fiesta 24620-56, що підтримує багато завдань. Прилад дозволяє готувати не тільки вафельниці, а й кекси з пончиками. Прилад отримав 3 змінні пластини, кожна з яких має високоякісне антипригарне покриття. Необхідно відзначити оптимальну потужність 900 Вт і якісне покриття, що спрощує процес експлуатації винаходу. У комплект входить книга рецептів, за допомогою якої можна покращити досвід взаємодії з винаходом і приготувати максимально ароматні бельгійські вафлі. Розробник має вагомий досвід роботи, тому всі елементи конструкції виготовлені точно та якісно.

Магазини

Посилання та ціни

STYLUS

Купити за 2366 грн

Плюси:

  • змінні пластини;

  • хороша потужність;

  • відмінний корпус;

  • компактні розміри;

  • зручний пристрій.

Мінуси:

  • не знайдено.

Як вибрати хорошу вафельницю?

Визначившись із поставленими завданнями, дуже важливо розуміти технічні характеристики, характерні для якісних приладів. Будь-який сегмент має своє поняття «золотої серединки». Якщо ви знаєте, як вибрати вафельницю, врахуйте наступну інформацію:

  1. Місткість – залежно від класу, прилади можуть готувати від 1 до 10 порцій вафель. Для невеликої родини, як показує практика, переплачувати за цей параметр не потрібно, вистачає місткості на кілька одиниць;

  2. Потужність – для вафельниць характерно від 400 до 2000 Вт. Чим вищий параметр, тим швидше готуються солодощі, але й більше електричної енергії потрібно для роботи;

  3. Тип панелей – саме смажені поверхні відповідають за якість та ефективність роботи такої техніки. Вкрай важливо, щоб платформа щільно притискалася, панелі не мали зазорів і мали якісне антипригарне покриття. Воно, у свою чергу, може бути тефлоновим та керамічним. Другий варіант зустрічається у продажу рідше, оскільки такі вафельниці коштуватимуть дорожче через свою зносостійкість.

  4. Індикація – для комфортної роботи достатньо розуміння готовності вафель та досягнення необхідної температури в контексті нагріву.

  5. Регулювання температури – чим вищий діапазон, тим ширша сфера застосування техніки. Для м’яких вафель вистачає від 150 до 180 градусів. Якщо хочете готувати страви з хрусткою скоринкою, потрібна температура до +300 градусів.

  6. Корисні функції – таймер і дисплей дозволяють покращити досвід взаємодії та спрощують процес приготування смачних солодощів.

  7. Корпус – конструкція може бути виготовлена із металу або пластику. Враховуючи високу температуру нагрівання пластин, звичайно ж, доцільніше орієнтуватися на більш дорогі моделі. Якщо вибір упав на пластик, приділіть увагу якості теплоізоляційного покриття.

Якщо бюджет дозволяє не економити, також зверніть увагу на комплектацію. Добре, якщо прилад має конус для створення ріжків, шпажки, щоб робити вафлі на паличках, лопатку для запобігання пошкодженням антипригарного покриття.

Висновки про вафельниці

Щоб підібрати відповідний прилад треба визначити з його типом, вивчити технічні характеристики та функції, оцінити якість корпусу та конструкції загалом, ознайомитися з правилами експлуатації та догляду за приладами. Якщо після цього Ви все ще не знаєте, яку купити вафельницю, спробуйте приділити час на огляди наступних товарів:

  1. Найкраща вафельниця для бельгійських вафель – First FA-5305-2.

  2. Бюджетний прилад для товстих вафель – Esperanza EKT008;

  3. Краща вафельниця зі змінними пластинами – Gorenje WCM 702;

  4. Багатофункціональна модель для дому – Russell Hobbs Fiesta.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
MC
My Choice@MyChoice

3.6KПрочитань
1Автори
4Читачі
На Друкарні з 23 червня

Більше від автора

  • Топ-10 кращих веб-камер – Рейтинг 2024 року

    Якщо з сучасними ноутбуками все передбачено в плані відео-спілкування та запису контенту, то зі стаціонарними ПК справи інакше.

    Теми цього довгочиту:

    Веб-камери
  • Топ-10 кращих VR-окулярів - Рейтинг 2024 року

    VR-окуляри повільно, але впевнено набувають популярності не тільки в ігровій індустрії, але і в галузі навчання, моделювання та в інших сферах життя суспільства.

    Теми цього довгочиту:

    Рейтинги
  • Топ-5 кращих SSD-дисків - Рейтинг 2024 року

    Безумовно, прогрес диктує повільний, але вірний перехід із HHD на SSD-накопичувачі, які набагато швидше. Разом з тим, власникам багатьох ПК, які збиралися раніше, складно скористатися цією пропозицією через застаріле складання.

    Теми цього довгочиту:

    Ssd

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається