Топ біржа ОКХ випускає свою телеграм тапалку!

OKX запускает мини-приложение в Telegram «OKX Racer» - Bits Media

Сан-Франциско, 19 липня 2024 р. — OKX, провідна глобальна криптобіржа та компанія Web3, запустила новий міні-додаток у Telegram (TMA) — гру «OKX Racer», яка пропонує гравцям правильно вгадувати рух ціни біткоїна протягом п’ятисекундних інтервалів. OKX — перша велика централізована біржа, що випустила TMA.

Натисніть тут, щоб спробувати OKX Racer у Telegram

Гра проста: гравцям потрібно вгадати, чи підніметься ціна біткоїна в найближчі п'ять секунд, чи впаде. За успішні прогнози гравці отримують очки, а за серію перемог — множники, що збільшують їх кількість.

Гравці також можуть запрошувати своїх друзів, щоб заробляти реферальні бонуси та використовувати очки для апгрейду. Ця захоплююча гра доступна безкоштовно і може швидко стати популярною на платформі міні-додатків Telegram.

Джейсон Лау, директор з інновацій OKX: «Платформа міні-додатків Telegram швидко стає обов'язковим місцем для тих, хто хоче взаємодіяти з криптоспільнотою. В OKX ми прагнемо використовувати зручні, сумісні та доступні платформи, які зміцнюють спільноти, заохочують активність і приносять радість. OKX Racer — наш перший крок у світ міні-додатків Telegram, і ми сподіваємося, що він стане хітом серед користувачів і додасть цінності зростаючій спільноті.»

Про OKX

Ведуча глобальна технологічна компанія, яка формує майбутнє Web3, OKX надає широкий спектр продуктів, які задовольняють потреби як новачків, так і експертів, включаючи:

  • Гаманець OKX: Найпотужніший, безпечний та сумісний криптогаманець у світі, що надає користувачам доступ до більш ніж 100 блокчейнів, дозволяючи їм самостійно керувати своїми засобами. Гаманець включає технологію MPC, що дозволяє користувачам легко відновлювати доступ до свого гаманця без необхідності використовувати традиційні записані seed-фрази. Крім того, смарт-акаунт гаманця OKX, заснований на абстракції акаунтів, дозволяє користувачам оплачувати транзакції в кількох блокчейнах з використанням USDC або USDT і взаємодіяти з кількома контрактами через одну транзакцію.

  • DEX: Мульти- та кросс-чейн децентралізований агрегатор, що включає понад 490 інших DEX та понад 20 мостів, підтримуючи понад 500 000 токенів і більш ніж 30 блокчейнів.

  • NFT-маркетплейс: мульти-чейн NFT-маркетплейс без комісій, що надає користувачам доступ до NFT-листингів на семи провідних маркетплейсах, включаючи OpenSea, MagicEden, LooksRare і Blur.

  • Web3 DeFi: Потужна платформа DeFi, що підтримує заробіток і стейкінг на понад 100 протоколах у більш ніж 20 мережах.

  • OKX обозреватель: Ведучий пошуковик по блокчейнах та платформа аналітики Web3, що надає широкий охват понад 44 публічних мереж, а також всеосяжні ончейн-дані та інструменти для розробників.

OKX співпрацює з рядом провідних світових брендів та спортсменів, включаючи Manchester City FC, McLaren Racing і The Tribeca Festival.

Як лідер у створенні інноваційних технологічних продуктів, OKX вірить у те, що потрібно кидати виклик статус-кво. Нещодавно OKX запустила глобальну кампанію під назвою «Системі потрібен перегляд», у якій пропагується нова парадигма, заснована на самоврядних технологіях Web3.

OKX стала першою великою централізованою біржею, що випустила гру у вигляді міні-додатку в Telegram. Нове міні-додаток у Telegram (TMA) — гра «OKX Racer», в якій потрібно вгадати, чи підніметься ціна біткоїна в найближчі п’ять секунд чи впаде. Успішні прогнози приносять очки, а серія перемог — множники, що збільшують їх кількість.

Гравці також можуть запрошувати своїх друзів, щоб заробляти реферальні бонуси та використовувати очки для апгрейду. Гра доступна безкоштовно і може стати популярною на швидко зростаючій платформі міні-додатків Telegram.

«Платформа міні-додатків Telegram швидко стає ключовим місцем для тих, хто хоче взаємодіяти з криптоспільнотою. OKX Racer — наш перший крок у світ міні-додатків Telegram, і ми сподіваємося, що він стане хітом серед користувачів і додасть цінності зростаючій спільноті», — сказав Джейсон Лау, директор з інновацій OKX.

Нещодавно OKX також запустила кампанію «Альт-Драйв», у рамках якої розподілить між учасниками $120 000. Для отримання винагороди необхідно виконувати завдання на сайті або в додатку біржі.

Посилання на гру

Посилання на біржу де буде лістинг

Список перевірених криптопроектів для легкого заробітку можете побачити у нашому телеграм-каналі

Дякую за увагу! Ваша улюбена КриптоПанда❤️
https://t.me/cryptobandpand

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
КриптоПанда
КриптоПанда@cryptoPanda

Офіційний акаунт каналу

15.7KПрочитань
2Автори
22Читачі
На Друкарні з 26 травня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (3)

Подивимося що буде, окх біржа велика — гравців буде багато

Вам також сподобається