UCW NXT, 18 випуск

Брок Леснар заходить на ринг, тримає титул Asylum 2.0 на плечі, знімає капелюха і бере мікрофон:

Добрий вечір, Жмеринка! З вами ваш reigning defending heavyweight champion Asylum 2.0 — Брррок Леснар!

Брок дивиться на глядачів і посміхається

Я впевнений, що ви раді бачити свого чемпіона. Але звір затримається тут не надовго. Я вийшов, щоб сповістити вас, що через два тижні, на спецвипуску NXT я зроблю свій другий захист проти Кевіна Оуенса. Я розмажу цю булочку як масло по рингу. І чекатиму на тебе, Джеріко. Лікуйся скоріше, бо мені дуже кортить стати беззаперечним чемпіоном Asylum 2.0. 

Брок Леснар кидає мікрофон та йде за лаштунки. На рампі він зупиняється, повертається до глядачів і підіймає титул. Тут звучить музична тема Предатора, він на чилі йде під свою музику. Леснар та Предатор обмінялись поглядами, але Предатор пішов до рингу. Він посміхається та починає говорити у мікрофон:

АЛОХА, ШАНОВНЕ ПАНСТВО, я за вами сумував!

Натовп кричить та пищить від радості, їх улюбленець повернувся

Ви знаєте, шановні калєгі, давненько я не брав до рук щось, у що можна говорити, і це доволі важко. Я такий радий, що знову тут. Вам напевно цікаво, чому мене не було, чому я зник. Річ у тім, що підступні шахраї, які виготовляють молоко “Простоквашино” надурили мене й отруїли. Я лежав у комі 4 роки, але я зміг повернутись сюда всього за 2 місяці.

Натовп шаленіє і кричить “Thank you Predator!”

Проте це не промова про пенсію, ні, так просто молочники мене не задушать. Боротьба за гроши можливо і скінчилась, але почалась нова війна. Війна проти усього, що нагадує мені молоко. Тому, від сьогодні, ніяких тумбочек, ніяких грошей. Тільки битва за лактозу. І, наскільки я знаю... Чад Гейбл, ти п'єш молоко! Я бачив його у тебе в роздягальні. Я викликаю тебе на поєдинок за честь. І за молоко!

Предатор проти Чада Гейбла — матч один на один

Переможець: Чад Гейбл

Оцінка: 3

EC3 вибігає на ринг, бере мікрофон і кричить:

Хаш! Тягни свою дупу сюди. Я чекаю пояснень. За що, спитаєте ви? На In Your House він позбавив мене мого титулу. На минулому випуску ви бачили нашу бійку. Але ви не знаєте, що сталося до бійки. Я балакав з хлопцями, але він втрутився в розмову і вдарив мене кейсом по голові. Тож, Хаш, я чекаю пояснень.

Виходить Містер Хаш:

Велич народжується лише в битві з великими, Ітане. Я маю право роздобути титульний матч тоді, коли мені буде завгодно, але я не отримаю належного, якщо я заберу титул з нікчемності. Леснар — ідеальний кандидат, скинувши якого я доведу чого вартий. Якщо для того, щоб побити велич, мені доведеться вибити всю дурь із нікчемного, значить, так тому і бути.

Містер Хаш вже хотів піти з рингу, але EC3 напав на нього. Між ними почалася бійка. Охоронці та рефері почали їх рознімати. Охорона вивела обох за лаштунки.

————————————————————

За лаштунками ми бачимо Деймона Кемпа та Джона Лебовські. Вони про щось розмовляють. До них підходять Трік Вільямс та Логан Пол. Трік починає говорити:

C'mon guys. Про що ви тут шепочете, крихітки. Мій Bro Логан Пол постраждав від рук цього безалаберного велетня Джона Лебовські. Тож я хочу помститися за мого Broski. Джоне, я хочу бачити тебе на ринзі прямо зараз. Я хочу бачити твою грошову дупу на ринзі прямо зараз, dawg.

Джон вже хотів щось сказати, але Деймон стає перед Тріком:

Не розкидуйся словами. Джон не готовий сьогодні виступати. Але я готовий.Тож побачимося на ринзі…dawg.

Трік Вільямс (з Логаном Полом) проти Деймона Кемпа (з Джоном Лебовські) — матч один на один 

Переможець: Трік Вільямс

Оцінка: 4.25

Роман Мюллер з Людвігом Кайзером виходить на ринг, Роман каже:

Вітання, панове. Сьогодні чудовий вечір, аби почати війну… Війну проти однієї людини. Я поставив собі за мету знищити цього ворога та стати домінуючою силою Asylum 2.0, я маю отримати те на що заслуговую. Я багато де був у своєму житті, в багатьох країнах та містечках. Але мені не сподобалось лише в одному місці — Індія. Ця країна смердить та тоне у багні, Індія — це велика купа сміття. І з цієї купи сміття одна людина вибилась сюди і тепер у нас в роздягальні смердить, з цим треба покінчити. Вір Махан, я весь цей час говорив про тебе, ти не заслуговуєш бути чемпіоном, тому що тобі місце в індійських джунглях, Мауглі. Я викликаю тебе на бій, я хочу бути чемпіоном і я ним стану!!!

До Романа виходить Вір Махан, але Людвіг стає перед Віром. Махан відштовхує Кайзера та іде до Романа, але той викотився за ринг. Вір взяв Кайзера в Cervical Clutch, Роман дивився на це, але не допоміг Людвігу.

————————————————————

Брон Брейкер виходить на ринг:

Якщо ви, тупоголові виродки, забули моє ім'я, то я нагадаю. Мене звати Брон Брейкер. Натан Фрейзер позбавив мене матчу на минулому тижні, та ще й принизив на ваших очах. Люди, ви побачите мою іншу сторону, яку ще ніхто не бачив. Мені всеодно на вас та ваші думки. Натан Фрейзер, тобі все так з рук не зійде. Ти коштував мені матчу, тож зараз я роблю відкритий виклик. Чекаю усіх охочих. Але знайте, що ви отримаєте по горіхах.

Брон Брейкер проти Седріка Олександра — матч один на один

Переможець: Брон Брейкер

Оцінка: 3.5

Після матчу на рампу виходить Натан Фрейзер. Він показує пальцем на Брона та починає сміятися. Брон виліз з рингу та побіг на Натана. Вони побігли за лаштунки.

————————————————————

Нам показують відеоролик, який відбувся пару годин тому. Байрон Сакстон знаходить за лаштунками Владзьо, який в цей час обідав. Інтерв'юер підійшов до рестлера аби запитати кілька питань:

Доброго дня, Владзьо, я не заважатиму?

Владзьо:

О, привіт, Байроне. Сідайте. Може бажаєте чипсів похрумати?

Байрон:

Дякую, але відмовлюсь. Я хотів у вас дещо запитати за Д’Анджело та Вінчі, а також вашого напарника.

Раптом Владзьо зупинився жувати їжу, дивлячись кудись прямо, затамувавши подих. Перевівши його, пауза закінчилась, коли він промовив:

Байроне, знав би ти, що я зробив тієї ночі, коли ми з тобою останній раз бачились, біля лікарні, де лежав мій напарник і протеже, Тайлер Бейт. Я тоді набрав декілька номерів, щоб дізнатись, в якому готелі ці дві макаронини живуть. Довелось зняти номер на ніч, бо інакше мене не пустили туди. Завдяки соцмережам, я дізнався, в яких номер вони зупинились. Тож, моя поява зненацька зіграла мені на руку. Джованні, коли я з'явився, був у ванній, вибривав свою нерівну лисину. Я влетів, повалив його у ванну, і придушив шлангом від душу. Тоні ж в цей час міцно спав. Як він злякано через сон крикнув, коли я його тріснув по голові підносом, ви б бачили. Не переймайтесь, я не сильно їй бив, я не витерплю ще раз відкладений матч між ними та мною з Бейтом, легше буде їх в лікарні уже піти задушити трубками крапельниці. Щодо Бейта, з ними все добре. Майже здоровий, ще трохи реабілітується. Бував у нього в гостях у родини, вона мегачудова.

Байрон:

Що ж, ми все ж таки скоро побачимо ваш матч. Він буде за якимись правилами, я так розумію?

Владзьо:

Ну звичайно. Це буде екстремальний матч. Те, що було в готелі, це лиш візитівка того, що з цими недомафіозниками буде. Вони відчують помсту на собі. Я це обіцяю.

Байрон:

Ну, я радий що все налагоджується, тому бажаю вам з Бейтом успіху. Дякую.

Владзьо та Тайлер Бейт проти The D’angelo Family — Extreme Rules Tornado Tag Match

Переможці: Владзьо та Тайлер Бейт

Оцінка: 4

ОЦІНКА ШОУ - 8/10

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
UCW
UCW@UkrainianChatWrestling

Віртуальний реслінг промоушен

674Прочитань
1Автори
6Читачі
На Друкарні з 25 серпня

Більше від автора

  • UCW Burning Ground, 123 випуск

    Результати Burning Ground

    Теми цього довгочиту:

    Ucw
  • UCW Burning Ground, 122 випуск

    Результати Burning Ground

    Теми цього довгочиту:

    Ucw
  • UCW Asylum 2.0, 27 випуск

    Результати Asylum 2.0

    Теми цього довгочиту:

    Ucw

Вам також сподобається

  • Огляд WWE NXT за 12.12.2023

    Всі “Дедлайни“ виконано, наступне преміальне шоу жовтого бренду буде аж 4 лютого. Проте у нас буде спеціальний епізод NXT Новорічна Злюка, на яке уже анонсовано 2 титульні матчі. Завдяки перемозі Блер Девенпорт і Тріка Вільямса в Iron Survivor матчаху.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Огляд WWE Smackdown за 18.08.2023

    Цього тижня на Smackdown Едж святкуватиме 25-річчя кар’єри у WWE, зустрічаючись у матчі з Шеймусом, а також Шарлотта Флер та Б'янка Белейр зустрінуться в командному поєдинку.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається

  • Огляд WWE NXT за 12.12.2023

    Всі “Дедлайни“ виконано, наступне преміальне шоу жовтого бренду буде аж 4 лютого. Проте у нас буде спеціальний епізод NXT Новорічна Злюка, на яке уже анонсовано 2 титульні матчі. Завдяки перемозі Блер Девенпорт і Тріка Вільямса в Iron Survivor матчаху.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Огляд WWE Smackdown за 18.08.2023

    Цього тижня на Smackdown Едж святкуватиме 25-річчя кар’єри у WWE, зустрічаючись у матчі з Шеймусом, а також Шарлотта Флер та Б'янка Белейр зустрінуться в командному поєдинку.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe