UCW RAW, 110 випуск

До арени під’їжджає лімузин, звідти виходить Шеймус, в його руках чемпіонство світу у важкій вазі, він відкриває двері з іншої сторони й звідти виходить Алія. А за кермом автомобіля був Метт Ріддл. Шеймус взяв за руку Алію і вони пішли на арену.


На ринг виходить Пол Хейман:

Пані та панове, шановна аудиторія RAW, моє ім'я Пол Хейман, і я тут, щоб дещо оголосити! Сьогодні у мене є щось дійсно особливе для кожного з вас. Приготуйтеся, бо ми повертаємо величну традицію, королівське видовище, єдиний і неповторний турнір King of the Ring! Але зачекайте, це не просто King of the Ring, ні. Це King of the Ring, який виходить за межі бренду. Ми говоримо про RAW, і ми говоримо про SmackDown. Найкращі з обох світів зійдуться, і лише один стане справжнім королем рингу. І ось головне, друзі. Переможець не просто матиме честь одягнути прославлену корону, він отримає золотий квиток, гарантований титульний матч у майбутньому! Ось, що я називаю королівською можливістю. Але зачекайте, це ще не все! Прямо зараз, прямо тут, на RAW, ми розпочинаємо цю величну подорож поєдинком, який обіцяє задати тон усьому турніру. Два воїни, кожен з яких має власну історію тріумфу та поразки, зійдуться на ринзі. Будь ласка, вітайте Кріса Джеріко, який тріумфально повернувся після страшної травми!

Ми чуємо оглушливі вигуки, коли звучить тема Джеріко.

І його суперник, людина, яка не потребує представлення, Самотній Вовк, Барон Корбін! Нехай турнір розпочнеться!

Звучить музична тема Барона Корбіна і він виходить на ринг.


Кріс Джеріко проти Барона Корбіна — чвертьфінал турніру King of the Ring

Переможець: Кріс Джеріко

Оцінка: 2.75


Звучить музична тема Кевіна Оуенса, він виходить на ринг та каже:

Омос, тобі просто пощастило, що ти мене переміг на минулому RAW. Знай, я програв битву, але не війну. Тож прямо зараз я готовий надерти тобі твій чорний зад! Сьогодні твоя велика, чорна, бородата пика зникне з лиця землі назавжди. Так що, якщо ти не боягуз, вийди на ринг та прийми мій виклик.

Звучить музична тема Омоса, він виходить разом з MVP. Омос залазить на ринг і починається матч.


Кевін Оуенс проти Омоса (з MVP) — матч один на один

Переможець: Кевін Оуенс

Оцінка: 2.5


На титантроні з’являється зображення Ей Джей Стайлза, який у своїй роздягальні готується до матчу:

Цей рік не можна назвати “успішним” для мене. Після виграшу титулу чемпіона світу у важкій вазі на WrestleMania, я програв всі свої матчі на PPV. Я програв Мокслі, Коді та Тайтусу О’Нілу. Але, тепер в мене є шанс змінити все на свою користь ще раз. Ще раз здійнятися на верхівку Monday Night RAW! Турнір King of the Ring! Казучіка, в нас схожа історія. Перемога в Royal Rumble, поразка на WrestleMania і втрата свого шляху. Я проходив все це і тепер твоя черга. Але пам’ятай, сьогодні на ринзі ти зустрінешся не з “загубившим свій шлях” Ей Джей Стайлзом. Ти зустрінешся з хедлайнером! З тим, хто побудував Monday Night RAW! І коли ти мені програєш, всі на цій арені зрозуміють, що цей рік стане таким самим, як і Король рингу… Феноменальним!


Ring Aces проти Pretty Deadly — командний Tornado Tag матч

Переможець: Ring Aces

Оцінка: 3.25


На ринзі стоїть Брон Строуман:

Після того, як я здобув перемогу над Треєм Мігелем на Clash at the Castle, в мене виникло бажання досягти більшого. Мої амбіції та бажання лише зросли. Тайтус О'Ніл, твій Інтернаціональний пояс виглядає як моя наступна велика ціль. Тайтус, ти можеш бути гідним чемпіоном, але час прийняти виклик від велетня рингу. Інтернаціональний пояс заслуговує на те, щоб бути на плечах того, хто готовий не просто тримати його, але й возвеличити його значення. Я кидаю тобі виклик, Тайтус, на бій за Інтернаціональний пояс. Я чекаю.

На титантроні з'являється Тайтус О’Ніл. Він стоїть в темній кімнаті з малою кількістю освітлення. Він підходить ближче до камери і ми бачимо його з новим інтернаціональним титулом. Він знімає його з поясу та показує в камеру. Тайтус каже:

Скажи мені, Броне, чи справді ти цього хочеш? Твоя перемога дала тобі надію на те, що ти став краще та сильніше, але це не так. Я приймаю твій виклик, Строумане, але знай, що ти вибрав найгірший варіант з усіх можливих. 

Світло гасне.


Ей Джей Стайлз проти Казучіки Окади — чвертьфінал турніру King of the Ring

Переможець: Ей Джей Стайлз

Оцінка: 3.5


Звучить музична тема Шеймуса, він виходить на ринг і каже:

Monday Night RAW, зустрічайте свого НОВОГО ЧЕМПІОНА СВІТУ У ВАЖКІЙ ВАЗІ! 

Арена гучно зустрічає Шеймуса та аплодує. Шеймус бере паузу, а згодом каже:

Воно того було варте, мій вибір покинути UCW після WrestleMania не був помилкою. Я покинув тоді шоу в розпачі, я не міг повірити, що спустився на таке дно, тоді я собі сказав, досить програвати, Шеймусе, ти вартий більшого, але тобі треба відпочити й набратись нових сил! Я так і зробив, я покинув компанію, я відпочивав, я займався йогою, займався сексом, потім я багато тренувався, потім я знову відпочивав, знову багато тренувався і потім Алія мені сказала, що я готовий до повернення. Я одразу приїхав на арену RAW, заховався і розгромив шакальське угрупування. Я мав гучно про себе заявити, я мав сповістити весь світ, що Шеймус вже тут, на арені RAW, що Шеймус готовий до нових битв, до нових звершень. За свою кар'єру я заслуговував один поєдинок, а саме поєдинок за світове чемпіонство. Я отримав те, що хотів, те, про що я так довго мріяв. Тепер мрії — це реальність, це історія, це подія, яку ви запам'ятаєте на все своє життя. До чого я це веду… Я хочу подякувати за все одній людині, завдяки їй я тут стою перед вами на ринзі, з чемпіонством світу у важкій вазі. Звісно я про тебе…

Виходить на арену Кіп Себіан. Музична тема Mox-Gun не звучить взагалі. Кіп виходить, аплодуючи, і згодом говорить:

Шеймусе, вітаю. У тебе вийшло! Це дуже сильно з твого боку було, чесно. Глядачі, аплодуйте йому!

Фанати, не розуміючи цього жесту Себіана, аплодують і чірять Шеймуса. Сам ірландець теж не розуміє що коїться. Тим часом Кіп стояв уже на ринзі і каже:

Так, дійсно, це було сильно з твого боку настільки розлютити Мокслі. Він робить такі речі, що потім ти шкодуєш про його злість. А, до речі, ось і Джон!

Шеймус не розуміє де він, але повертається… І тут йому в голову прилітає удар стільцем. Це був Мокслі та поряд з ними Ель Фантазмо. Вони троє накидаються на Шеймуса. Потім кожен по черзі провели свої фінішери. Згодом Джон почав далі лупцювати Шеймуса стільцем, поки Фантазмо заліз під ринг, щоб щось дістати. Як виявилось, він дістав наручники. Ель заліз на ринг, передає наручники Мокслі, і він з Кіпом піднімають Шеймуса, щоб рука була біля тернбакла, які Джон між собою скував. Поки ірландець приходив до тями, Джон почав промову, нахилившись до Шеймуса:

Ти цього хотів? Хотів заявити сильно, що ти у грі? Вітаю, ти це зробив. Але ти не подумав про наслідки. Ти не подумав про те, що взявши щось, треба і заплатити. А ти не заплатив. Тепер я для тебе немов той, кому ти винен гроші, і я приходитиму до тебе, щоб повернути борг, але я сам відкрию твої двері, не чекаючи, поки ти підійдеш до дверей глянути у вічко, хто там. Я винесу твої кляті двері і винесу все цінне, я знищу все що тобі дороге, я покалічу тих, кого ти любиш. І ти себе будеш за це проклинати всю свою вічність. Ти пожалієш про свої дії. Але ти цього ще поки не зрозумієш. Це сьогодні ти всього лиш прикований до рингу і в безнадії вирватись і надерти нам дупу. Завтра буде гірше, а післязавтра іще гірше. І тобі варто уже думати про те, як ти вирішиш це питання, а якщо ні — то ходи й оглядайся.

Раптом на ринг вибігає Алія! Вона хоче підбігти до Шеймуса, але Mox-Gun перекрили їй шлях. Вона зі сльозами просить не робити цього з Шеймусом. Мокслі відвів хлопців по боках, засунув руки у кишені, і почав слухати, що Алія хоче. Не всі фрази чути, які Алія каже йому:

Джоне, у тебе ж є дружина. Як би їй було це бачити, якби над тобою так знущались. Прошу, не треба.

Джон дивиться в підлогу, береться обома руками за голову ходячи маленькими колами, з емоціями злості. Згодом, ставши руки в боки, поглянувши догори, він наче пропускає Алію до Шеймуса. Вона, ридаючи, повільно підходить до нього, а він, промовляючи її ім'я, хоче її пригорнути до себе. Але тут зненацька Мокслі розвертає Алію до себе, б'є в живіт ногою і проводить Paradigm Shift! Шеймус завмер в тій позі і з тим же виразом обличчя, дивлячись на вирублену Алію. Згодом ця емоція переходить у злість. Шеймус тягнеться однією вільною рукою до Джона, другу намагається вирвати з наручників, хоча все марно. Мокслі задоволено дивиться на це все, бере мікрофон, і каже:

Шеймус, я попередив тебе. Тепер думай, що ти робиш. Які дії — такі й наслідки. Я думаю, ти щось придумаєш, щоб всі ми були задоволені, прощавай. 

Мокслі кидає на ринг мікрофон, Шеймус намагається дотягнутися до Алії, на ринг біжать медики та персонал, немов потік води, який розрізає навпроти нього три скелі, трійця банди Mox-Gun.


ОЦІНКА ШОУ - 8/10

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
UCW
UCW@UkrainianChatWrestling

Віртуальний реслінг промоушен

692Прочитань
1Автори
6Читачі
На Друкарні з 25 серпня

Більше від автора

  • UCW Burning Ground, 123 випуск

    Результати Burning Ground

    Теми цього довгочиту:

    Ucw
  • UCW Burning Ground, 122 випуск

    Результати Burning Ground

    Теми цього довгочиту:

    Ucw
  • UCW Asylum 2.0, 27 випуск

    Результати Asylum 2.0

    Теми цього довгочиту:

    Ucw

Вам також сподобається

  • 10 речей, які потенційно можуть відбутися у WWE протягом 2024 року

    Ми наближаємося до останніх трьох місяців 2023 року, і цей рік поки що приніс змішані результати, коли мова йде про продукт WWE. Роман Рейнс все ще на вершині, Коді Роудсу доводиться пройти довгий шлях до вершини, а новина про злиття WWE з материнською компанією UFC

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Найкращі титульні рейни у WWE протягом 2000-х років

    У 1990-х роках такі особистості, як Шон Майклз і Брет Харт, захопили головні чемпіонські титули, а також з'явилися Андертейкер, Стів Остін, Скеля і Тріпл Ейч. Тим не менш, WWE продовжували залишатися в життєздатному стані і в 2000-х роках, коли продовжилася

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • 17 найкращих команд-тріо в історії WWE

    WWE повністю прийняла ідею тріо-команд, але на відміну від таких промоушенів, як New Japan та AEW, де вони мають свої титули, за які потрібно боротися, WWE тримає їх рамках загального командного дивізіону.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається

  • 10 речей, які потенційно можуть відбутися у WWE протягом 2024 року

    Ми наближаємося до останніх трьох місяців 2023 року, і цей рік поки що приніс змішані результати, коли мова йде про продукт WWE. Роман Рейнс все ще на вершині, Коді Роудсу доводиться пройти довгий шлях до вершини, а новина про злиття WWE з материнською компанією UFC

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Найкращі титульні рейни у WWE протягом 2000-х років

    У 1990-х роках такі особистості, як Шон Майклз і Брет Харт, захопили головні чемпіонські титули, а також з'явилися Андертейкер, Стів Остін, Скеля і Тріпл Ейч. Тим не менш, WWE продовжували залишатися в життєздатному стані і в 2000-х роках, коли продовжилася

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • 17 найкращих команд-тріо в історії WWE

    WWE повністю прийняла ідею тріо-команд, але на відміну від таких промоушенів, як New Japan та AEW, де вони мають свої титули, за які потрібно боротися, WWE тримає їх рамках загального командного дивізіону.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe