UCW SmackDown, 117 випуск

Звучить музична тема оригінального (світлого) Сін Кари, він спускається по рампі, на його поясі виблискує чемпіонство України. Натовп вибухає вітальними вигуками. Сін Кара піднімає титул, але в його поведінці відчувається неспокій. Він залазить на ринг і, дивлячись на натовп, задумливо каже:

Дякую вам усім. Ваша підтримка означає для мене все. Я виграв цей титул, а найголовніше — переміг темряву, яка весь цей час нависала над UCW! Але...

Голос Сін Кара переривається, і він опускає погляд на чемпіонський титул, його хватка злегка стискається.

Щось не так. Після того матчу на моїх плечах ніби лежить тягар, якого я не можу позбутися. Ніби... всередині мене якось... неспокійно...

Натовп розгублено гомонить, відчуваючи зміну в тоні Сін Кари.

Я знаю, що повинен святкувати цю перемогу, і повірте, я вдячний за можливість представляти UCW як чемпіон України. Але якась частина мене не може ігнорувати це почуття... Не знаю, чи це наслідки поєдинку з самозванцем, чи щось інше, але я не можу позбутися цього відчуття. Наче під поверхнею ховається темрява, яка чекає, щоб поглинути мене...

Сін Кара робить паузу, а потім каже:

Але, попри це, є одна річ, яку я знаю напевно. Я виграв цей титул чесно і справедливо, і я маю намір захищати його усіма силами.

Сін Кара піднімає чемпіонський титул високо над головою, арена вибухає бурхливими оплесками. У цей момент відчуття тріумфу наповнює арену, затьмарюючи тривалу тривогу.

Я зустрів темряву віч-на-віч і вийшов переможцем! І поки я тримаю цей титул, я продовжуватиму боротися за те, у що вірю, незалежно від того, які виклики чекають на мене попереду!

З останнім кивком до натовпу Сін Кара покидає ринг, залишаючи по собі відчуття надії та рішучості.


Едж проти Отіса — відбірковий матч в команду SmackDown на Survivor Series

Переможець: Едж

Оцінка: 2


Стоун Колд виходить до рингу, на якому залишився після перемоги Едж з мікрофоном і починає говорити:

Те, що ви тільки що побачили - це те, як справи мають робитися і робляться на SmackDown. Едж, мої вітання з перемогою, але до тебе я повернуся трішечки пізніше. Шановне панство, як ви вже знаєте, до нас наближається Survivor Series, а це означає ніщо інше, як битву брендів. Особисто я люблю битву бренді з пивом у моєму шлунку, проте і битва брендів звучить нічогенько, га? Дайте мені HELL YEAH!

Натовп кричить “HELL YEAH!”.

Тож як той, хто несе відповідальність за весь SmackDown, як той, хто його представляє усюди, я маю зробити оголошення, щодо матчу чотири на чотири, на якому зіштовхнуться команди від RAW і SmackDown. Полягає оголошення в тому, що я представляю наш бренд усюди, окрім рингу, а отже я маю обрати свого представника на цей матч, справжнього капітана, який очолить нашу команду і поведе до перемоги. І немає зараз тут більш гідного претендента на це звання ніж він.

Показує на Еджа.

Тож, Едж, ходи сюди.

Стоун Колд тисне руку Еджу, бере мікрофон і каже:

Пані та панове, вітайте вашого капітана команди SmackDown - Еджа!

Стоун Колд здійняв руку Еджа вгору. Далі каже:

Що ж, тепер нам варто зайнятись наповненням цієї команди, відбір буде проходити у форматі матчів. Нам потрібні лише найсильніші. Тож, сьогодні пройде ще два матчі, аби з’ясувати ще двох учасників команди. 

Після цього шоу виходить на рекламу.


Драгон Лі проти Домініка Містеріо — відбірковий матч в команду SmackDown на Survivor Series

Переможець: Драгон Лі

Оцінка: 3.5


На арену виходять нові командні чемпіони SmackDown, Two of a Kind. Арена гучно радіє і викрикує назву їх команди. Вони забираються на ринг. Роб Ван Дам почав промову:

 Привіт, привіт, привіт усім. Я теж радий всіх вас бачити. А ще більше я буду радий вам розповісти про багато чого різного, що сталось. І перше, що я скажу, це не про ці блискучі титули на наших поясах, про них розкаже Чампа. Я ж хочу вам повідомити, що сталось під час Night of Champions. Пам'ятаєте, першим матчем  на PPV був бій між двома, ніби схожими бійцями? З одним з них, з темним Сін Карою, я мав матч, який я тоді програв. Але ця поразка не настільки мене потривожила, настільки потривожили наслідки. Моя голова постійно була у тумані. Я говорив з кимось, і я неконтрольовано говорю те, що не повинен казати. От знаєте, як уві сні. Ти бачиш себе у ньому, і навколишній світ щ яким ти там взаємодієш, і ти просто глядач цього всього, не в змозі якось змінити цей сон. Але я це переживав реально. Я відчував у собі безліч емоційних станів одночасно. Я не знаю, чи ви зможете уявити собі, як це. Потім мене охоплювала постійна агресія, я тупо всіх на своєму шляху хотів знищувати, всіх хотів калічити, і когось таки покалічив. Я сильно каюсь за свої дії, чуваки. Це було просто жахливо. І ось. Night of Champions. Я і Чампа у роздягальні, готуємось до свого матчу, і після першого матчу, коли світлий Сін Кара подолав темного, я зненацька відчув полегшення, цей камінь з грудей та мокре простирадло з голови зникли. Я себе навіть до цього всього не відчував так вільно. Я... Я просто радий, що я себе відчуваю добре. І це головне. Але, окрім цього, я і мій друже Чампа, Сицилійський Психопат, виграли ці чудові командні титули. Том, тепер слово за тобою.

Чампа почав говорити:

Мій шлях у цій компанії, м'яко кажучи, був не особливо хорошим. Більше того, я навіть не пам'ятаю до недавна, що я тут робив. Когось бив, мене били. Звичайна боротьба у цій індустрії. І от, дорога на Clash at the Castle. Мені перейшли дорогу зразу двоє чувака. Це, Деміан Пріст, та Роб Ван Дам. Забіжу на перед, хочу посміятися з Пріста.

Чампа виліз на тернбакл, сів на третій канат поближче до камери, повернувся до неї, та з посмішкою, махає в камеру:

Агов, Демі! Як там твій шлях до чемпіонства? Прийшов уже? Отримуєш тягла від мене, від Чампи, тепер від Драгона Лі. Ну ти цейво... Вибач, що ми перейшли тобі дорогу. Хех.

Чампа зістрибнув із тернбакла, і став назад на центр рингу, продовживши говорити:

Так от, Роб Ван Дам. Тоді, коли я з ним зустрівся, я його, як і Пріста, дико ненавидів. Але з часом, я почав потроху проявляти до цього засранця цікавість. Агов, бляха, це Роб Ван Дам! Ну, це легенда рестлінгу! Покричіть, народе, подякуйте йому що він у вас є!

Арена радіє за РВД, кричалки почались з "Rob! Van! Dam!" до "Two of a Kind".

Так, і тим не менш, ми обоє теж вам всім дякуємо що ви у нас є. Ви, фанати рестлінгу, є одною з важливих складових цієї індустрії. Без вас, незрозуміло, де б кожен з ростеру цього промоушену зараз перебував. Добре, ближче до суті. Роб уже сказав що сталось з ним, після того як ми об'єднались. Невчаді, падіння, поразки. І згодом - блискавичний підйом до вершини. Зараз, ми стоїмо на цьому ринзі, в якості чемпіонів цього бренду, найкращого бренду. Роб уже казав, що для нього зараз не є головним, бути чемпіоном, він все уже здобув що хотів. Але, погодься, Роб, це приємно все одно. Тим більше для мене, це мій перший титул. І я не хочу, щоб наші з Робом титули комусь перепали. Агов, звертаюсь до всіх, хто вважає себе командою! Ви хочете ці титули? То можете спробувати прийти по них, але надійтесь лише не спробу, і аж ніяк на перемогу!

Фанати скандують ім'я Томмасо Чампи. Роб взяв мікрофон у напарника, і продовжив:

Що ж, ось так воно склалось. Міз та Панк, ви дійсно, круті хлопці, але ваші міжусобиці вас погубили. Коли я був на грані того, щоб зруйнувати тільки недавно створену команду з Томмі, він мене не кинув, він терпів, знаходив підхід, за що я йому вдячний. І я йому пообіцяв, що ми будемо ходити з цими командними титулами. І я виконав цю обіцянку. Ми варті один одного, хай там що, ми будемо разом і далі. Ваші вкиди, що ми можливо ближче ніж просто команда, виглядають нелогічно, так як всі знають, що ми маємо прекрасних дружин та дітей. Та навіть раніше у вас уже ніхто не вірив, коли бачили ваші сварки. Але, хай там як, це не наші справи. Ви будете далі вирішувати між собою, хто кращий, а ми з Томмі цим не хвилюємось, вже і так ясно, хто кращий, і це ми. Споріднені душі.

Командні чемпіони йдуть з арени під гучні оплески та вигуки фанатів. Шоу йде на рекламу.


Тріпл Ейч проти Пентагона — відбірковий матч в команду SmackDown на Survivor Series

Переможець: Пентагон

Оцінка: 4


За лаштунками ми бачимо як Hart Foundation йдуть і в коридорі, вони неочікувано перетинаються з Сін Карою. Джим Нейдхарт каже:

Брет, мені не привиділося? Це наш український чемпіон у плоті?

Брет каже:

Джим, здається, так, він реально тепер тут є. Оце нам пощастило, загадуємо бажання, чемпіон облагородив нас присутністю.

Сін Кара каже:

Щось не так? До чого тут цей сарказм?

Джим:

До того, що тепер ми відчуваємо надію, що побачимо колись справжній захист цього титулу, без таємничого махлювання, чистий реслінг. Але ж таке не можливо, га? Світлий ти наш.

Сін Кара відповідає:

Я звільнив цю компанію, цей бренд і цей титул від пітьми, від невизначеності та мороку. Тепер це не полонене золото, а справжній чемпіонський титул і якщо ви гадаєте, що є хтось гідний поєдинку за це — я готовий!

Брет каже:

Га? А як щодо впевнених ветеранів, які раді потрапити у битву, га?

Сін Кара:

Будь-хто, будь-хто гідний і готовий до битви — її отримає. Але битися з вами обома я не буду. Адже ви про це, так? Вирішіть, хто з вас піде і тоді я готовий прийняти бій.

Брет та Джим переглянулися і кивнули. Вони почали грати в ЦУ-Є-ФА і Джим Нейдхарт виграв. Сін Кара каже:

Я так розумію, це означає, що ти сьогодні мій суперник? Що ж, така воля випадку я гадаю, побачимось тоді сьогодні, Джиме, але знай, що хоч пітьма і пішла — легко не буде.

Після цих слів шоу виходить на рекламу.


Лунає музична тема Ел Ей Кінга, але його немає і немає. Аж тут, з-за лаштунків виходить Халк Хоган, на його голові корона, а на його плечах сидить Ел Ей Кінг, який тримає UCW чемпіонство над головою. Халк і Ел Ей Кінг дістаються так рингу, далі Ел Ей Кінг залазить з плечей на ринг, далі залазить і Халкоман. Ел Ей Кінг та Халкстер залазять на тернбакли і стається найгучніший поп вечора:
ЕЛ! ЕЙ! КІНГ! СЮДИИ!

Ел Ей Кінг бере два мікрофони, собі і Халкобатьку і починає говорити:

Ха-Хааа, тільки 5 днів тому, Night of Champions, я зробив історію і став UCW чемпіоном. Тож Let me talk to you! Як ви можете побачити, коронація пройшла успішно! Yeah! А вечірка після цієї коронації пройшла ще краще. Ми з Халкстером у мене на хаті затіяли мега грандіозне паті. Біля басейну зібрались всі мої друзі та Халк запросив своїх. Але виявилось, що деякі з його друзів уже повмирали, а інші не можуть прийти, бо ноги не працюють. Тож вечірка була тільки з моїми друзями. Я стояв в шикарнючих леопардових плавках з цим титулом на поясі та короною на голові. Корону я віддав Халку, бо ця для мене завелика. Так прекрасно загорати на сонці з титулом. Від нього відбивається сонце на моє прекрасне лице. Yeah!

Я лежав на лежаку, аж раптом до мене підходить дівчина в леопардовому бікіні. Я запитую у неї що їй треба. Вона потрясла цицьками і сказала, що хоче нагодувати мене материнським молочком. Я сказав: стій, Mami, я п'ю лише з бідонів. Вона сказала: ось у мене два величезних бідони. Я їй кажу: Я не це мав на увазі. Я п'ю тільки з пластикових. Вона каже: Так вони пластикові. Я кажу: Стій, що? 

Фанати сміються, Кінг продовжує:

Насправді важкувато були ці декілька днів. Але зараз я на вершині гори, і це найголовніше, що може зараз бути. Ви знаєте чия це гра? 

Глядачі кричать: СЮДИИ!

Не чую!

Глядачі кричать: СЮДИИ!

Це гра Ел Ей Кінга! Yeah!

Далі починає говорити Халк Хоган:

ООО, Халкоманія просто дико пройшлася SmackaDown-ом, і тепер, бразери, нас точно не спинити. На мені зараз корона Королеви рингу, а бразер-синка тримає найголовніше чемпіонство цієї компанії. Синка, я пам’ятаю як ти з ложечки їв вітаміни з гороховим пюре, а тепер ти стоїш тут з цим чемпіонством, насолода для очей… була б, якби я ще бачив де ти є, в мене на правому оці просто -87, а ліве штучне, проте я певний, що ти посміхаєшся і радий. Але все одно більше ні про які бідони не розповідай, молочник ти, у цього шоу рейтинг дитячий, тож якщо маленькі халкоманіяки почнуть розпитувати батьків-маніяків про подібне - їм заборонять дивитися, це буде катастрофічно, бразер-синка-молочник.

Ел Ей Кінг каже:

Не хвилюйся, Халкстере, я тут з тобою. Зараз хочу звернутися до людини, яка зробила мою коронацію успішною. Р-Труф. Це був чудовий поєдинок. Дякую тобі за нього. Але я йду далі, залишивши Р-Труфа з його малим Джиммі та велетенськими проблемами з головою. А я не зупиняюсь на цьому. Це дуо не зупиниться на цьому. Ми заберемо все. Все золото компанії. Yeah! Хогане, забув запитати, чому тебе не було під час мого матчу на Night of Champions?

Халк Хоган каже:

А, так, до речі, шановні Халкоманіяки, бразер-синка, минулого тижня сталося непорозуміння, бразери-полісмени наївно подумали, що Халкстер міг пронести щось заборонене на територію SmackDown. Проте Халкстер ніколи не протидіє закону і, як доказ, ось вам відео з камер спостереження з поліцейської частини.

На титантроні вмикається відео, на якому ми бачимо як Халк Хоган сидить в камері допитування з ще трьома поліцейськими. Вони кажуть:

Де знаходиться те, з чим вас заарештували?

Халк відповідає:

Бразери, ви все не так зрозуміли. Ось, це цукор, бачите, білий харчовий цукор.

Полісмен:

Халкстере, ти вибач, але тут, бляха, написано, що це цукор і це явно не те, що ти виніс на ринг, де кокаїн я тебе питаю?

Халк каже:

Бразер, ти таких речей не кажи, Халк Хоган би ніколи не використовував заборонені речовини.

Полісмен:

А тоді що були за пакетики, які ти виніс до Ел Ей Кінга, га?

Халк:

Аааа, ось ви про що, пфф, бразер, то ж це очевидно. Це пальне!

Полісмен:

Пальне? Що бл?

Халк:

Так-так, бразер-лікар сказав мені вживати це пальне тричі на годину і тоді машина халкоманії їхатиме як ніколи швидко!

Полісмен:

Ага, пальне значить, ну і де, бляха, це пальне?

Халк:

Як де? У машині!

Полісмен:

Ти непомітно залишив 9 кілограмів у машині, поки ми тебе везли сюди?

Халк:

Ні, та ви що, я непомітно винюхав все у машині, поки ви мене сюди везли.

Полісмен:

Ти винюхав 9 кілограмів за 4 хвилини?

Халк каже:

Старішаю, рекорд був за півтори...

Полісмен непритомний падає і запис вимикається. Арена здивована і підтримує Халкстера, арена кричить THIS IS AWESOME! Халкстер каже:

Дякую, дякую вам бразери! Ваша підтримка для мене все! Тож тепер, після того, як я відсидів на нарах чотири години, чи можу я називатись Dirty Hulk Hogan? Жартую, бразери, ніколи Халк Хоган не був пов’язаний з криміналом, крім тієї розбірки ОПГ на ОПГ на Троєщині, скрутні були часи, бразеру-синці тоді ще було всього 5. Але годі не про реслінг, бразери, адже HULKAMANIA IS RUNNING WILD! Усі разом вітаємо нашого нового чемпіона-королеву!

Ел Ей Кінг каже:

Дякую, але у мене є питання, Халкстере, а хто там головний чемпіон на RAW? Бо на Survivor Series мені доведеться зійтись з ним в поєдинку.

Халк трохи подумав і сказав:

Коли я останній раз тут був не під дією пального бразер-синка, чемпіоном світу у важкій вазі був Райбек. Еех, перший Extreme Rules, він тоді виграв у турнірі і став чемпіоном. Кались-та і я таке повторю, синку, і ти будеш мною пишатися!

Кінг каже: 

Хогане, я сподівався, що в тебе застаріла інформація в твоїй базі даних, але схоже на те, що в тебе база даних самая что не на есть протухшая риба. Схоже на те, що без пального ти ще не відвідував UCW. Окей, глядачі, допоможіть ви, хто там чемпіон?

Глядачі кричать: “Шеймус!” Ел Ей Кінг каже:

Ах так, Шеймус. Він повинен запам'ятати одне: Ти граєш в гру. І це гра Ел Ей Кінга. Yeah!

Халк Хоган перш ніж вилізти додає:

WATCHA GONNA DO WHEN HULKAMANIA RUNS WILD ON YOU, RYBACK!

Хоган вилазить з рингу, Кінг сідає йому на плечі та вони йдуть за лаштунки.


Сін Кара (c) проти Джима Нейдхарта — матч за українське чемпіонство

Переможець: Сін Кара

Оцінка: 3.5


ОЦІНКА ШОУ - 6.5/10

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
UCW
UCW@UkrainianChatWrestling

Віртуальний реслінг промоушен

671Прочитань
1Автори
6Читачі
На Друкарні з 25 серпня

Більше від автора

  • UCW Burning Ground, 123 випуск

    Результати Burning Ground

    Теми цього довгочиту:

    Ucw
  • UCW Burning Ground, 122 випуск

    Результати Burning Ground

    Теми цього довгочиту:

    Ucw
  • UCW Asylum 2.0, 27 випуск

    Результати Asylum 2.0

    Теми цього довгочиту:

    Ucw

Вам також сподобається

  • Огляд WWE RAW за 11.09.2023

    До "Шмаровозу" залишилося менше місяця, і поки що не так вже й багато було заплановано для шоу. З дещо запланованих моментів, цього тижня відбудеться матч за жіноче чемпіонство Рії Ріплі, а також повернення Коді Роудса.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • 10 грандіозних подій, які фактично змінили статус-кво у реслінгу

    У професійному реслінгу були неймовірні злети і не менш жорстокі падіння. Здається, що за кожним зворушливим, надихаючим моментом, який дарує цей бізнес, ховається скелет, що чекає на те, щоб випасти з шафи. За останні 60 з гаком років реслінг також зазнав кардинальних змін

    Теми цього довгочиту:

    Wrestling
  • Огляд WWE SmackDown за 27.10.2023

    До Арабського Руднічка залишився тиждень, і сьогодні, на черговому шоу SmackDown, відбудеться підписання контракту між Романом Рейнсом та Л.А Найта. Крім того, Джон Сіна буде готуватися до поєдинку проти Соло Сікоа

    Теми цього довгочиту:

    Wwe

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається

  • Огляд WWE RAW за 11.09.2023

    До "Шмаровозу" залишилося менше місяця, і поки що не так вже й багато було заплановано для шоу. З дещо запланованих моментів, цього тижня відбудеться матч за жіноче чемпіонство Рії Ріплі, а також повернення Коді Роудса.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • 10 грандіозних подій, які фактично змінили статус-кво у реслінгу

    У професійному реслінгу були неймовірні злети і не менш жорстокі падіння. Здається, що за кожним зворушливим, надихаючим моментом, який дарує цей бізнес, ховається скелет, що чекає на те, щоб випасти з шафи. За останні 60 з гаком років реслінг також зазнав кардинальних змін

    Теми цього довгочиту:

    Wrestling
  • Огляд WWE SmackDown за 27.10.2023

    До Арабського Руднічка залишився тиждень, і сьогодні, на черговому шоу SmackDown, відбудеться підписання контракту між Романом Рейнсом та Л.А Найта. Крім того, Джон Сіна буде готуватися до поєдинку проти Соло Сікоа

    Теми цього довгочиту:

    Wwe