Україна повернула 75 людей із російського полону. Чи бачили це завчасно тарологи?

Обмін відбувався вперше за 4 місяці, вчора 31 травня, 2024 року, повернули 75 живих полонених та 212 полеглих воїнів.

Хто з тарологів, магів та відьм передбачив цю подію? — Розберемось.


Перший, кого ми розглянемо буде Віктор Литовський — учасник Битви Екстрасенсів, екстрасенс та таролог. 29 травня 2024 року на YouTube каналі “8 канал.ua” дав свій прогноз на питання про обмін полоненими:

Віктор Литовський
Шкода, справді, стосовно обмінів. Повернення людей вбачаю в розкладі прямо зараз. Я думаю, що обміни будуть за рахунок третіх сторін. Випадають елементи торгів.

Друга буде екстрасенс, тарологиня — Анна Атаманова, вона давала інтервʼю YouTube каналу “ПРОГНОЗ» від 30 травня 2024 року, також відповідаючи за на питання про обмін полоненими.

Анна Атаманова
Про це активно домовляються. На Саміті [Глобальний саміт миру, 15-16 червня], теж це питання буде обговорюватись, але так як ми хочемо все одно не буде.

Третій у нашому списку таролог й херсонський знатник — Яр Линський, в своєму телеграм каналі теж відповідав на питання стосовно обміну полоненими, прогноз від 9 травня 2024 року.

Яр Линський
Ідуть перемовини із росією з приводу полонених, зараз, на сьогодні вони не втішні, але результат — буде, хлопців поміняють, буде й обмін загиблими й живими. Я думаю що в період після середини травня до кінця червня. Нас чекають добрі новини з цього приводу.

Наступною хто казав про полонених була екстрасенс, таролог та некромант — Марія Тиха. Вона також відповіла на питання про обмін 30 травня 2024 року на каналі “8 канал.ua”:

Марія Тиха
Випадає карта маніпуляцій — Шут. По моїм відчуттям — обміни будуть, їх не зупинять, але вони поновляться коли буде зміна влади — російську владу це цікавить.

Пʼятим в нашому списку є Роман Завидовський — чтець оракулів та езотерик, йому було поставлено питання та тому ж самому YouTube каналі про полонених 22 травня 2024 року, от якою була його відповідь:

Роман Завидовьский
Перша карта випала — «друг», це карта гарних новин, друга карта — «печалі», щось може вийти із під контролю, та карти «злодія» та «високомірності» — теж не зовсім хороші карти. Якщо й будуть обміни то можуть бути зірвані, можливо будуть домовлятись якось фінансово і цьому плані. Росіяни діють як вони хочуть — ніхто їм не указ. Треба просто молитись й надіятись на краще.

От такі прогнози практики давали до новини про обмін до самого обміну який відбувся 31 травня, хтось був чіткий, а хтось говорив поверхнево, в будь якому випадку усі екстрасенси казали, що обміни в цілому будуть.

Дякуюємо нашим захисникам й з поверненням додому!

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Українська Езотерика
Українська Езотерика@esotericaukraine

Онлайн журнал

298Прочитань
0Автори
0Читачі
На Друкарні з 28 травня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається