💰 $100,000 від TonKeeper. Заробіток TON.

У січні ми писали про те, як можна отримати стартовий баланс TON. Крім очевидних способів, як, наприклад, купівля монет на біржі або участь у роздачах, ми згадували конкурси розробників.

TonKeeper app

🚀 Один із таких івентів запустив гаманець Тонкіпер з аудиторією близько 2,3 млн крипто-користувачів. Детальніше про те, як спробувати залишити свій слід у массадобшн, ви можете дізнатися з цього поста в офіційному каналі.

Якщо в двох словах, то команді потрібні функції купівлі/продажу тон, свопів, стейкінгу для нового клієнта Tonkeeper X на iOS і Android. Завдання має бути виконано на мовах програмування Kotlin і Swift. Візуальний образ результату ви можете побачити на скріншоті. Більше дизайнів можна подивитися у Фігмі.

💸 На хвилину, загальний призовий фонд - 20000 TON (~$96 тис.)! Tonkeeper нагородить топ-10 розробників за кожну функцію, а топ-3 девелопера отримають нагороди в особливо великому розмірі. Тих, хто представить, всі 3 функції в одному флаконі також відзначать спеціальною виплатою. Загалом, враховуючи, що на TON-контести в середньому залітає до 100-150 осіб, можна очікувати не надто щільну конкуренцію. Тому шанси на призову зону мають бути високі.

Навіть якщо ви не сильні в програмуванні, як і ми, ви можете зробити свій внесок, розповівши про цю можливість друзям і знайомим із цієї галузі. І хтозна, можливо, переможе саме ваш конкурсант?

➡️ Посилання на канал TonKeeper, де можна стежити за розвитком подій - TonKeeper

👉Актуальний гайд по заробітку криптовалюти👈

Ваш Криптобатько🧔

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Криптобатько
Криптобатько@Cryptobatko

Чиназес🌚

79.2KПрочитань
30Автори
44Читачі
На Друкарні з 9 січня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається