$3,499.91 за 4 дні. Ось як я це зробив...

Зміст

Конкретний приклад

Для початку.

Ну... це дуже схоже на Чарлі Брауна і Люсі, якщо подумати. Ви натискаєте на статтю через назву і сподіваєтесь побачити щось трохи інше...

Так, я знаю. Ти відчуваєш це, чи не так.

...і якщо ви звернете увагу, то, ймовірно, знайдете його тут. Однак, він буде похований в купі речей, які ви, ймовірно, чули раніше і не хочете чути знову, лол.

Але ж... ви вже тут. Я вже тут. Тож, може, почнемо і подивимось, що з цього вийде, так?

Так. Я заробив $3,499.91 за 4 дні. І це не так вже й важко для мене. Але я не скажу, що це легко. Дозвольте мені розповісти вам, як я це зробив. Простими словами.

Ох... попереджувальний P.S. (а таке буває?)

Якщо вам ліньки читати цю статтю... просто йдіть працювати в АТБ абощо. Ти не можеш впоратися з цим, лол. Поїхали ...

Крок 1) Складіть список.

Список людей, яким не байдуже, що ви хочете сказати. Є багато способів зробити це, але якщо ви цього не зробите... ну, все стає набагато складніше. До речі, вам варто перейти до кроку 2, поки ви безперервно працюєте над кроком 1.

У мене був список людей, яким було не байдуже, що я мав сказати. Це значно полегшило мені процес продажу. Ви можете продовжувати шукати кути та лазівки, або ж ви можете просто зробити все по-ковбойськи і створити список електронної пошти.

Крок 2) Створіть продукт, який робить 2 речі.

Саме дві речі. Я не жартую.

Це не марнославство і не прагнення до досконалості. Вам потрібно поставити галочку напроти двох пунктів за допомогою цього продукту. Все інше - просто фігня.

Пункт 1 - Створіть продукт, який легітимно вирішує проблему. Є багато способів зробити це. Більше, ніж один правильний спосіб поставити галочку в цьому полі.

Блок 2 - Переконайтеся, що у продукту є гідна УТП. Знову ж таки, є багато способів підійти до цього, але вам обов'язково потрібно підійти до цього. Якщо ви проігноруєте це, ви програєте в цьому ландшафті похідного «штучного нерелевантного» сміття.

Що для мене? Я створив 10 аудіо-тренінгів про різні аспекти онлайн-бізнесу та інтернет-маркетингу. Я включив стенограми та інші різні аспекти.

Я продав їх з дійсно хорошою ліцензією PLR. Ось як виглядала ця ліцензія:

Отже, я продавав готові аудіопродукти з ліцензією PLR на кожному. Але що ще?

Крок 3) Оточіть великою пропозицією.

Оточіть свій продукт вигідною пропозицією. Чудова пропозиція складається з кількох компонентів, але загалом я маю на увазі список з приблизно 10 пунктів. Плюс-мінус, але це лише для того, щоб змусити вас замислитися над тим, що включає в себе велика пропозиція. Це більше, ніж просто продукт:

Хороша пропозиція включає...

  • Надійний продукт - ми вже говорили про це.

  • Гідне УТП - що відрізняє ваш продукт від інших, схожих на нього?

  • Бонуси - що є додатковими перевагами?

  • Цільовий ринок - люди, яких ви знаєте, знають, що це таке.

  • Чому - Чому ви пропонуєте цю річ саме зараз?

  • Знижка - ціна продажу.

  • Гарантія - Ви даєте гарантію? Що це таке? Не бійтеся сказати «ні».

  • Терміновість - Як довго це буде на розпродажі?

  • Варіанти оплати - Які є варіанти покупки? Одноразовий платіж? Можливість 3-х платежів? Купити зараз, заплатити пізніше?

У маркетингу правила можна порушувати, і, звісно, це лише для прикладу. Але справа в тому, що пропозиція - це більше, ніж просто продукт.

Я також використовував дефіцит для свого УТП. Візьміть до уваги той факт, що я не пропонував ОДИН аудіо-тренінг з ліцензією PLR. Я пропонував пакет. Це частина мого УТП. Давайте розглянемо його ближче:

Мій стек USP на цьому:

  • Пакет з 10 унікальних аудіо-тренінгів, які ніколи раніше не випускалися

  • Чудова ліцензія PLR на всі тренінги

  • Абсолютний дефіцит. Ці 10 тренінгів продавалися лише протягом цих 4 днів і більше ніколи не продаватимуться.

Крок 4) Стратегічний запуск, якщо це можливо.

Минулого року я запустив цей розпродаж з Чорної п'ятниці до Кіберпонеділка. Це особливий час для публікації платного контенту.

Це єдина пора року, коли люди дійсно вірять вам, коли ви говорите, що у вас є для них чудова пропозиція. Вони дійсно очікують цього. Тож захист від сумнівів падає. Роки маркетингу в універмагах зробили це за вас.

Крок 5) Ціна для перемоги. Не для того, щоб програти.

Якщо ви встановлюєте низькі ціни на свою роботу, вам будуть платити відповідно. Для когось це важкий урок (для мене це був важкий урок), але його повинен засвоїти кожен, хто хоче заробляти багато грошей в інтернеті.

Чудовий спосіб почати брати більше за свою роботу - це купувати більш дорогі продукти у вашій ніші. Вірте чи ні, але досить важко займатися маркетингом і продажем, необхідним для того, щоб продавати щось за вищою ціною, коли ви самі ніколи не купували щось у вашій ніші за такою ціною.

Причина в тому, що ви повинні вірити в те, що говорите у своїй копії. Вона повинна містити елемент соціального нюансу, людяності та реальності.

Якщо ви ніколи не заплатите 100 доларів за книгу або 1000 доларів за коучинг, вам буде дуже важко розвернутися і продати книгу за 100 доларів або коучинг за 1000 доларів. Ви повинні вірити, що те, що ви продаєте, варте тієї ціни, яку ви берете.

Це не просто академічно. Ви дійсно повинні в це вірити.

Моя пропозиція коштувала 199 доларів. Хтось може подумати, що це дешево, хтось - що дорого, як для спеціальної пропозиції Чорної п'ятниці. Але моя секретна зброя в тому, що мені байдуже, що хтось думає.

Вона коштувала 199 доларів, тому що я відчував себе комфортно, беручи до уваги роботу, яку я вклав у створення пропозиції, і вартість того, що я більше ніколи не зможу її продати.

Дайте мені ще 3 роки, і, ймовірно, ціна за таку пропозицію буде $1,000. Але суть цієї ціни, яку я намагаюся до вас донести, полягає в наступному...

...що немає ніякого чит-коду для віри. Зазвичай найшвидший шлях до «переконання в цінності» - це купити щось подібне у когось іншого, хто виставляє такі ж ціни, які ви хочете виставляти.

Пройдіть через це. Зрозумійте його. Зрозумійте, чому це коштує стільки, скільки коштує. Зрозумійте, де ви знаходитесь. Що ви можете запропонувати ринку, що буде коштувати аналогічну суму.

Крок 6) Здійснюйте подальші дії законно і з наміром.

Продаж речі вимагає подальших дій. Підходьте до цього так, ніби ви будуєте справу з різних боків. Яку проблему ви вирішуєте за допомогою продукту? Розкажіть історії про цю проблему з різних точок зору, в декількох електронних листах.

Говоріть про проблему конкретно. Описуйте рішення нечітко. Рішення - це те, що ви продаєте. Дайте їм зрозуміти, що ви точно знаєте, що не так.

Під час цього 4-денного розпродажу я відправив 8 імейлів. Тобто по 2 на день протягом усієї кампанії. Кожен лист був присвячений різним маркетинговим аспектам. Я міг би розіслати 12 листів і, ймовірно, заробив би трохи більше грошей.

Якщо ви робите свій email-маркетинг правильно, ви можете відправляти кілька листів на день без жодних проблем.

Не слухайте людей, які кажуть вам не робити розсилки частіше, ніж раз на тиждень, або щоб ваші листи були схожі на пости в блозі, або що-небудь ще, що вам продають сучасні гуру розсилок. (Це вже зовсім інша історія. Просто приєднуйтесь до мого списку, щоб дізнатися більше).

Крок 7) Коли все скінчено, все скінчено.

У вас завжди буде кілька хлопців, які скажуть: «Мене не було в місті» або «Я намагалася купити, але не змогла натиснути кнопку».

Це більше, ніж один запуск. Йдеться про надсилання повідомлення. Коли це закінчиться, це закінчиться. Лише два типи людей чекають до останньої години, щоб купити щось.

  1. Хлоп'ята. Ви не хочете, щоб вони купували ваш товар, поки вони не зберуться з думками. Вони не готові.

  2. Звиклі перетинати лінію. Вони випробовують вас. Вони хочуть побачити, чи справді ви накреслили цю лінію на піску своїм часом відсікання, чи ви все одно продасте їм товар після звукового сигналу. Якщо ви станете перед ними на коліно, половина з них все одно не піде назустріч, вони просто перевіряють вас. Інша половина втратить повагу до вас і, ймовірно, не купить вашу наступну пропозицію.

Відповідь завжди - ні. Ні. Нічого. Все скінчено. Ви повинні навчити людей, які йдуть за вами, розуміти, що з дефіцитом не граються. Коли він закінчиться, ви його не отримаєте. Тож якщо ви цього хочете, вам краще зібратися з думками. Така позиція покращить продажі на наступному етапі.

Крок 8) Продовжуйте вчитися. Продовжуйте невпинно вживати недосконалих заходів.

Освіта та досвід породжують успіх. Ви не можете виграти, якщо не граєте. Ви не можете виграти, якщо не вчитеся.

Зараз існує безліч способів заробляти на життя в Інтернеті. Всі вони вимагають невпинних недосконалих дій. Більшість з них вимагають невпинної жаги до знань.

Тримайте голову високо, а серце сильним, і ви зможете перемогти.

До речі, якщо вам подобаються такі статті, вам обов'язково варто підписатися на мій телеграм.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Бізнес. Ідеї. Стартапи
Бізнес. Ідеї. Стартапи@businessidea

Підписуйтесь на Телеграм

615.2KПрочитань
11Автори
461Читачі
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається