Veo - Генерація відео від Google

Як кажуть самі Google, Veo - це їх найпотужніша на сьогоднішній день модель для створення відео. Вона може генерувати високоякісні відео з роздільною здатністю 1080p, тривалістю хвилина, у широкому діапазоні кінематографічних та візуальних стилів.

Prompts: A fast-tracking shot through a bustling dystopian sprawl with bright neon signs, flying cars and mist, night, lens flare, volumetric lighting.A fast-tracking shot through a futuristic dystopian sprawl with bright neon signs, starships in the sky, night, volumetric lighting. A neon hologram of a car driving at top speed, speed of light, cinematic, incredible details, volumetric lighting. The cars leave the tunnel, back into the real world city Hong Kong

Коротко про основне

Незалежно від того , чи ви досвідчений кінорежисер , чи просто любитель , ця модель надає вам можливість створити свою ідею. Однією з ключових особливостей VEO є його здатність розуміти текстові промпти та переводити їх в візуальні ефекти. Завдяки високому рівню розуміння природної мови та візуальної семантики, модель генерує відео, що відображають задані промпти з високою точністю. Також дозволяє не лише створювати відео за текстовими промптами, але й редагувати вже існуючі відео. Ви можете надавати команди на редагування, такі як додавання об'єктів до кадру або зміна кольору, і Veo виконає ці команди і згенерує нове відео. З важливих характеристик Veo, можливість зберігати стабільність у кожному кадрі відео. Це досягається завдяки передовим технологіям латентної дифузії, що зменшують відмінності між кадрами та забезпечують реалістичний вигляд відео.

Також написали , що у майбутньому також додадуть деякі можливості Veo до YouTube Shorts та інших продуктів.

Наразі можна доєднатися до waitlist.

Про те як працює

Veo базується на багаторічній роботі над моделями генеративного відео, включаючи Generative Query Network (GQN), DVD-GAN, Imagen-Video, Phenaki, WALT, VideoPoet і Lumiere, а також на нашій архітектурі Transformer і Gemini.
Щоб допомогти моделі точніше розуміти і виконувати підказки, додали більше деталей до підписів до кожного відео в його навчальних даних. Для ще більшої продуктивності, модель використовує високоякісні, стислі зображення відео (також відомі як латентні), що також робить її більш ефективною. Ці кроки покращують загальну якість і скорочують час, необхідний для генерації відео.


Дякую за увагу , якщо є якісь цікаві питання та пропозиції пишіть в коментарі , Гарного дня.


Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Технологічний ритм
Технологічний ритм@TechRhythm

ШІ, Web3, Інновації

856Прочитань
0Автори
5Читачі
На Друкарні з 6 квітня

Більше від автора

  • Dream Machine by Luma Labs

    Машина мрії (Dream Machine) створює високоякісні, реалістичні відео з тексту та зображень, використовуючи високомасштабовану та ефективну модель трансформації.

    Теми цього довгочиту:

    Штучний Інтелект
  • GTP-4o - нові можливості від OpenAI

    OpenAI анонсували нову флагманську модель GPT-4o, яка може міркувати між аудіо, відео та текстом у реальному часі.

    Теми цього довгочиту:

    Штучний Інтелект
  • LTX Studio - платформа для створення фільмів

    Компанія Lightricks анонсувала новий інструмент для створення відеороликів на основі штучного інтелекту під назвою LTX Studio. Ця інноваційна платформа є першою у своєму роді, яка використовує генеративний ШІ

    Теми цього довгочиту:

    Штучний Інтелект

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається