Стартап Meshy що спеціалізується у сфері дизайну зі ШІ випустив Meshy-4 — новий інструмент для 3D-моделювання на базі штучного інтелекту. Ця версія має вдосконалену сіткову геометрію та оновлений робочий процес, що змінює підхід дизайнерів та розробників до створення віртуальних середовищ.


"Коли ми починали Meshy, ми не могли уявити, що зайдемо так далеко. Я надзвичайно пишаюся досягненнями нашої команди". Ethan (Yuanming) Hu

Основні функції

Text to Texture - створення текстур для ваших 3D-моделей. Просто введіть текстовий запит з описом потрібної текстури та завантажте свою модель, і Meshy згенерує текстуру за 3 хвилини.

Image to Texture - розроблений для художників і дизайнерів, не порушуючи оригінальний робочий процес. Meshy дозволяє створювати текстури з концепт-арт зображень і базової моделі менш ніж за 10 хвилин.

Text to 3D - дозволяє творцям усіх рівнів кваліфікації створювати повністю текстуровані 3D-моделі за допомогою простої текстової підказки протягом 2 хвилин.

Image to 3D - створюйте 3D-моделі, маючи лише одне зображення. Meshy визначить 3D-структуру об'єкта на основі зображення і створить повністю текстуровану 3D-модель менш ніж за 15 хвилин.

Також кому цікаво тут можна глянути навчальний посібник .


Покращена геометрія

Meshy-4 вирішує поширені проблеми, що виникають із 3D-моделями, створеними за допомогою штучного інтелекту, забезпечуючи чистіші поверхні та покращені геометричні деталі. Завдяки цим покращенням результати стають ближчими до стандартів, потрібних для професійного застосування.

Порівняння з попередньою моделлю

Новий робочий процес перетворення тексту в 3D

Ключовою зміною в Meshy-4 є розділення процесу генерації текстової 3D-моделі на два етапи: моделювання та текстурування. Цей поділ дає користувачам більше контролю над кінцевим продуктом і закладає основу для майбутніх спеціалізованих функцій.

Етап моделювання: На першому етапі з текстової підказки генеруються 4 нетекстуровані моделі. На етапі моделювання генеруються чисті, високодеталізовані сіті, які створюють надійну основу для кінцевого ресурсу.

Етап текстурування: Після завершення етапу моделювання ви можете вибрати згенеровану сіть і перейти до створення текстур. Текстури генеруються безпосередньо на етапі Refine (Доопрацювання) попередніх версій, що дозволяє отримати візуально приголомшливий і цілісний кінцевий продукт.

Оновлення також включає нову опцію “Retry”(Повторити) для інструменту перетворення зображення в 3D, що дозволяє користувачам швидко генерувати нові моделі, якщо вони незадоволені початковими результатами. Ця функція покликана вирішити проблему варіативності контенту, створеного штучним інтелектом.

Безкоштовні генерації

Вам надається 200 кредитів щомісяця , і кредити обнуляються о 0:00 (UTC) 1-го числа кожного місяця. Ви також можете заробляти до 200 безкоштовних кредитів щодня, ділячись своїми роботами в нашій спільноті Discord.

Скільки кредитів витрачається?

Для більшості завдань генерація коштує 5 кредитів. Якщо ви використовуєте ШІ-текстурування через концепт-арт, вартість генерації становить 5 кредитів. Для Text to 3D кожне покращення коштує додатково 5 кредитів.

Заключення

Ці інструменти можуть значно вплинути на різні галузі, де 3D-моделювання відіграє важливу роль, зокрема розробку ігор, архітектурну візуалізацію тощо. Це прискорить терміни реалізації проєктів і зменшить витрати на 3D-моделювання для невеликих студій. Але це також може вплинути на професії в цій галузі, що використовують традиційні методи. Загалом штука цікава і варто спробувати , тим паче що є можливість безкоштовної генерації .

Джерела

Список джерел
  1. MeshyAI
  2. MeshyAI Youtube
  3. Blog
Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Технологічний ритм
Технологічний ритм@TechRhythm

ШІ, Web3, Інновації

3.2KПрочитань
0Автори
9Читачі
Підтримати
На Друкарні з 6 квітня

Більше від автора

  • Ideogram & Midjorney [Оновлення]

    Нещодавно вийшли оновлення для таких інструментів генеративного штучного інтелекту, як Midjourney та Ideogram — двох дуже популярних ШІ для генерації зображень, які використовуються в різних галузях.

    Теми цього довгочиту:

    Ші
  • Платформа Gen AI від Exists для створення 3d -ігор за допомогою підказок

    AI-стартап Exists створив платформу на основі генеративного ШІ, яка дозволяє створювати 3D-ігри за допомогою текстових підказок. Це надає можливість будь-кому розробляти високоякісні 3D-проєкти для ігрової індустрії за лічені хвилини

    Теми цього довгочиту:

    Ші
  • Flux - новий лідер генерації фото

    Flux - конкурентна генеративна модель яка увірвалась на сцену швидко та завойовує визнання завдяки своїм високим результатам і тому факту, що це модель з відкритим вихідним кодом.

    Теми цього довгочиту:

    Flux

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається