Нещодавно вийшли оновлення для таких інструментів генеративного штучного інтелекту, як Midjourney та Ideogram — двох дуже популярних ШІ для генерації зображень, які використовуються в різних галузях.

Ideogram

Якщо ви ще не чули про Ideogram, це AI-компанія, яка розробляє передові інструменти штучного інтелекту. Вона створила власні базові моделі для синтезу тексту в зображення. В результаті моделі Ideogram v0.1 і v0.2 мають унікальні можливості, зокрема здатність перетворювати зв'язний текст на зображення.

Основні оновлення

Головна новина — це оновлення Ideogram 2.0, яке покращує генерацію тексту на зображеннях, вирівнювання та точність відтворення тексту. Найголовніше тепер він розуміє кирилицю , але не ідеально .



Покращений контроль над стилем зображення

Можна обирати між кількома різними стилями, такими як реалістичний, дизайнерський, 3D та аніме. Тепер ви також можете створювати зображення з будь-яким співвідношенням сторін, включаючи 3:1 і 1:3.


Реалістичний стиль

Ideogram 2.0 дозволяє створювати зображення, які переконливо виглядають як справжні фотографії.


Стиль дизайну

Підвищує точність тексту на створених зображеннях. Це дає змогу створювати графічні дизайни преміум-класу для вітальних листівок, друку на замовлення, плакатів, ілюстрацій, а також маркетингового контенту та контенту для соціальних мереж із довгим стилізованим текстом.


Керування палітрою кольорів

Тепер ви можете створювати зображення з дотриманням певної колірної палітри.

Розширені підказки з описами та магічними підказками

Функції Magic Prompt і Describe значно вдосконалено. Ви можете використовувати Describe для створення детальної текстової підказки на основі будь-якого оригінального зображення, використовувати Magic Prompt для написання творчих варіацій підказки, а потім використовувати Generate, щоб втілити ці підказки у вигляді нових зображень.

iOS App

Ideogram випустили офіційний спеціальний додаток для iOS

Build on the Ideogram API

API пропонує чудову якість зображень за нижчою ціною порівняно з іншими пропозиціями. Ми з нетерпінням чекаємо на творчі додатки, які з'являться у користувачів Ideogram API.

Пошук у зображеннях спільноти

Бібліотека публічних творінь Ideogram тепер доступна для текстового пошуку. Тепер для натхнення доступні понад 1 мільярд загальнодоступних зображень, створених користувачами Ideogram за останній рік .

Офіційна сторінка Ideogram.

Midjorney

Це не найбільше оновлення, але досить важливе: Midjourney відкрили веб-платформу для всіх і надали новим користувачам тимчасовий безкоштовний пробний період.

Кілька зауважень щодо входу на сайт: Увійдіть на сайт під своїм обліковим записом на discord, якщо хочете мати історію зображень, зроблених на discord . Ви можете об'єднати облікові записи discord і Google у вкладці "Обліковий запис", якщо ви ще не створили зображення під одним з облікових записів.

Синхронізація кімнат

Синхронізація зображення та повідомлення між кімнатами в Інтернеті та каналами на сервері Discord. Це означає, що повідомлення та зображення в певних кімнатах/каналах відображаються на Discord і навпаки.

Канали та кімнати з дзеркальним відображенням повідомлень:

Офіційна сторінка Midjorney.

Як отримати більше 25 генерацій?

Знову з’явилася можливість робити більше безкоштовних генерацій, як це було раніше в Discord.

Процес дуже простий: після досягнення ліміту створюємо новий обліковий запис у Discord (у веб додатку) за допомогою тимчасової електронної пошти, а потім реєструємося на Midjourney через Discord. Таким чином можна створювати необмежену кількість генерацій — по 25 на кожному аккаунті. Ця акція тимчасово тому через деякий час перестане працювати .

Якщо вам сподобався допис, буду вдячний за ваші вподобання👍!
Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Технологічний ритм
Технологічний ритм@TechRhythm

ШІ, Web3, Інновації

3.2KПрочитань
0Автори
9Читачі
Підтримати
На Друкарні з 6 квітня

Більше від автора

  • Платформа Gen AI від Exists для створення 3d -ігор за допомогою підказок

    AI-стартап Exists створив платформу на основі генеративного ШІ, яка дозволяє створювати 3D-ігри за допомогою текстових підказок. Це надає можливість будь-кому розробляти високоякісні 3D-проєкти для ігрової індустрії за лічені хвилини

    Теми цього довгочиту:

    Ші
  • Flux - новий лідер генерації фото

    Flux - конкурентна генеративна модель яка увірвалась на сцену швидко та завойовує визнання завдяки своїм високим результатам і тому факту, що це модель з відкритим вихідним кодом.

    Теми цього довгочиту:

    Flux

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається