Платформа Gen AI від Exists для створення 3d -ігор за допомогою підказок

Платформа Gen AI від Exists

AI-стартап Exists створив платформу на основі генеративного ШІ, яка дозволяє створювати 3D-ігри за допомогою текстових підказок. Це надає можливість будь-кому розробляти високоякісні 3D-проєкти для ігрової індустрії за лічені хвилини, використовуючи лише текстові підказки та без необхідності мати навички програмування. Користувачі можуть створювати готові середовища, персонажів, ігрові механіки, а також налаштовувати, персоналізувати та багато іншого.

"Наша мета - уможливити таку ж зміну парадигми в ігровому світі, яку GenAI приніс у створення текстів, зображень, відео та аудіо", - сказав доктор Йотам Хехтлінгер, засновник і головний виконавчий директор Exists.


Платформа пропонує зручний інтерфейс, що усуває традиційні технічні бар'єри, спрощуючи розробку ігор до рівня введення концепції. Основою Exists є новітня нейромережева архітектура, яка поєднує можливості генеративного ШІ з найсучаснішими технологіями ігрових рушіїв. Це дозволяє платформі об'єднувати творчий потенціал ШІ-контенту з високою продуктивністю сучасних ігрових рушіїв, надаючи користувачам можливість створювати візуально вражаючі та технічно складні ігри з мінімальними зусиллями. Наразі Exists знаходиться на стадії закритого бета-тестування і запрошує користувачів зареєструватися для отримання раннього доступу.


Ключові особливості

Ресурси, створені штучним інтелектом: Користувачі можуть створювати приголомшливі ігрові ресурси та якісне оточення всього за кілька кліків.

Зручний інтерфейс: Хмарна платформа має інтуїтивно зрозумілий інтерфейс, що робить створення та модифікацію ігор такими ж простими, як перетягування.

Генеративна технологія: Швидко створюйте високоякісні ігри за допомогою інструкцій GenAI.

Миттєві багатокористувацькі ігри: Швидко перетворюйте ідеї на багатокористувацькі ігри, де люди можуть грати проти друзів.

Розширені можливості кастомізації: Персоналізуйте все - від налаштувань довкілля до дизайну персонажів та ігрових механік.

Кінематографічний рендеринг: Перетворюйте ігри на кінематографічні шоу за допомогою високоякісних інструментів рендерингу.

"Завдяки нашій інноваційній нейронній архітектурі та інтеграції з найкращими світовими ігровими рушіями ми пропонуємо найпростіший спосіб створювати захопливі багатокористувацькі ігри, такі як персоналізовані 3D-шутери або ігри "зверху-вниз", і відкриваємо величезне полотно з необмеженим потенціалом для всіх, хто хоче відчути захоплення від створення ігор", - додав Хехтлінгер, дослідник ШІ, який має ступінь доктора філософії в галузі машинного навчання та статистики в Університеті Карнегі-Меллона.

Про компанію

Exists — це стартап, що має на меті трансформувати ігрову індустрію завдяки інноваційним рішенням на базі GenAI. Надаючи можливість створення ігор для кожного,прагнучи розширити можливості нового покоління творців та ентузіастів. Компанія також працює з ігровими студіями щоб інтегрувати свою технологію як платформу користувацького контенту (UGC) для випущених ігор . Це відкриє нові можливості для створення контенту та ігрових модів, сприяючи розвитку спільнот навколо існуючих франшиз.

Майбутні івенти

Exists продемонструє свою нову технологію на Gamescom 2024. Це найбільша подія для комп'ютерних та відеоігор і найбільша в Європі бізнес-платформа для ігрової індустрії. З 21 по 25 серпня в Кельні, Німеччина, Exists буде представлена в бізнес-зоні, зал 2.2, стенд C046a. Відвідувачі матимуть можливість побачити живі демонстрації та взаємодіяти з функціями платформи.

Дуже цікавий стартап!🎮Який дійсно може стати зручним інструментом у сфері створення ігор. Особливо важливо, що така технологія може прискорити процес створення ігор. Тому я рекомендую записатися на ранній доступ усім, хто цікавиться ігровою індустрією.

Джерела

Список джерел
  1. https://exists.ai/
Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Технологічний ритм
Технологічний ритм@TechRhythm

ШІ, Web3, Інновації

3.2KПрочитань
0Автори
9Читачі
Підтримати
На Друкарні з 6 квітня

Більше від автора

  • Ideogram & Midjorney [Оновлення]

    Нещодавно вийшли оновлення для таких інструментів генеративного штучного інтелекту, як Midjourney та Ideogram — двох дуже популярних ШІ для генерації зображень, які використовуються в різних галузях.

    Теми цього довгочиту:

    Ші
  • Flux - новий лідер генерації фото

    Flux - конкурентна генеративна модель яка увірвалась на сцену швидко та завойовує визнання завдяки своїм високим результатам і тому факту, що це модель з відкритим вихідним кодом.

    Теми цього довгочиту:

    Flux

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається