Використовуйте ChatGPT, щоб створити прибуткового торгового бота всього за кілька хвилин!

Уявіть собі всі можливості, коли вам більше не потрібно знати, як кодувати і мати ступінь з комп'ютерних наук, щоб створити щось на зразок торгового бота!

Тепер ви можете попросити ChatGPT допомогти вам створити торгову стратегію, яка наблизить вас до того, щоб заробляти більше грошей на торгівлі криптовалютою, навіть коли ви спите. Настав час заробляти гроші за допомогою ШІ!

У цій статті я покажу вам, як саме використовувати ChatGPT для створення прибуткового бота TradingView, який буде торгувати для нас.

Мені знадобилося всього кілька хвилин, щоб перетворити мою ідею торгового бота в реальність. Торговий бот, який, згідно з бек-тестуванням, повернув би приголомшливі 24 938%, торгуючи біткойнами з 2018 року.

Статистика цього торгового бота вражає уяву, як для такої простої стратегії. Але вона працює саме тому, що вона проста: Принцип бритви Оккама! Коли справа доходить до інвестування, прості стратегії зазвичай працюють набагато краще, ніж дуже складні.

Створити власну торгову стратегію за допомогою ChatGPT дуже просто, якщо ви виконаєте наступні кроки. Після того, як ви це зробите, дайте мені знати, яку стратегію ви створили, в розділі коментарів!

Передумови:

Вам потрібно мати обліковий запис ChatGPT і обліковий запис TradingView.

Вам також потрібно мати базове уявлення про те, що ви хочете зробити. Якщо ви просто попросите ChatGPT "Побудувати стратегію Pine 5, яка дасть мені щонайменше 100% повернення інвестицій", він, ймовірно, встановить деякі дуже загальні показники для стратегії, і вона не буде працювати добре.

Пам'ятайте: ChatGPT - це LLM - велика мовна модель. Це ШІ, який розуміє мову, але не дуже добре розбирається в графіках і торгових стратегіях. Ви повинні мати уявлення про те, як повинна виглядати ваша стратегія!

До речі, це також може дуже допомогти з вашими інвестиціями: Заробіток на хмарному майнінгу.

Як створити свого першого торгового бота за допомогою ChatGPT

ChatGPT закодує будь-яку вашу ідею торгового бота. Тепер різниця полягає в тому, що замість того, щоб мати знання з програмування, ви можете просто ввести свою ідею бота, і ChatGPT закодує її для вас.

Для цього уроку я попрошу ChatGPT створити наступну стратегію для TradingView:

Create a Pine 5 trading strategy where we open a long position for every 10 candles where the moving average 50 is below the moving average 300. Pyramiding 100. Then we close all orders once the MA 50 crossunder the MA300.
Please make the moving averages colorful. Each buy order should have a dog emoji and each sell order should have a cat and a confetti emoji. The position size is 1000. The strategy starts in Jan. 2018.

  • Вам потрібно попросити ChatGPT створити "стратегію Pine 5", оскільки Pine 5 - це мова кодування TradingView.

  • Пірамідальність 100 означає, що стратегія може мати до 100 відкритих ордерів.

  • Додайте свою стратегію до запиту. Ви можете попросити додати технічні індикатори, стоп-лосс, коли фіксувати прибуток, коли купувати або продавати тощо.

Давайте подивимося, як ChatGPT творить свою магію:

ChatGPT creating a profitabe trading bot strategy for TradingView.

Вітаємо! Ви створили індивідуального торгового бота за лічені секунди.

Тепер давайте скопіюємо фрагмент коду з ChatGPT в TradingView і протестуємо його!

Зворотне тестування вашого торгового бота ChatGPT в TradingView

Тепер нам потрібно протестувати стратегію, щоб переконатися, що вона працює.

How to add and test a TradingView startegy created by ChatGPT.

Щоб додати скрипт до TradingView і протестувати нашого бота, виконайте кроки відповідно до зображення:

  1. Виберіть актив. В даному випадку я вибрав Bitcoin з 1-денними свічками;

  2. Натисніть Pine Editor і вставте скрипт з ChatGPT сюди;

  3. Натисніть "Додати на графік";

  4. Якщо він був доданий на графік, вітаю!

  5. Якщо він видає помилку, попросіть ChatGPT вирішити її і скопіюйте код ще раз.

До речі, як ви можете бачити на графіку, у нас є емодзі "🐶" кожен раз, коли торговий бот розміщує ордер на покупку, і емодзі "😺🎉" кожен раз, коли бот продає.

Як працює наша стратегія торгового бота ChatGPT?

Результати бек-тестування стратегії ChatGPT були приголомшливими, але чи можемо ми на них покладатися?

Backtesting a winning trading strategy created by ChatGPT.

Щоб перевірити результати вашої нової торгової стратегії зі штучним інтелектом, перейдіть на вкладку "Strategy Tester" і виберіть "Overview". Тут ви можете побачити, як спрацював наш торговий бот.

Очевидно, що наш торговий бот показав приголомшливі результати! Майже 25 000% ефективності торгівлі біткойнами з 2018 року, з 81% прибуткових угод і середнім прибутком на одну угоду 76%.

Це абсолютно приголомшливо, АЛЕ минулі результати не гарантують майбутніх результатів!

Застосовуємо все це на практиці

Якщо ви впевнені, що ваша нова автоматизована торгова стратегія зі штучним інтелектом може приносити вам гроші, другим кроком буде відкрити "Trading Panel" і почати тестувати стратегію з "Paper Trading". Це рахунок з віртуальними грошима, на якому можна просто погратися.

TradingView paper trading and connecting to exchanges.

Після тестування з віртуальними грошима і набуття впевненості, необхідної для роботи з реальними грошима, ви можете підключити брокера зі списку доступних. Існують сотні брокерів для акцій і криптовалют, які інтегруються з TradingView, наприклад, Binance, OKX та багато інших.

Перш ніж закінчити цю статтю, хочу застерегти: в інтернеті дуже багато статей і відео про те, що ви можете заробити купу грошей за допомогою цих торгових ботів, створених штучним інтелектом. Це неправда:

  • Такі ШІ, як ChatGPT, добре розуміють мову, але вони погано розуміють графіки, математику і динаміку ринку.

  • На результати бек-тестів можуть впливати попередні ринкові умови, але ці умови можуть не повторитися знову.

  • Найголовніше - тестуйте, тестуйте, тестуйте і використовуйте "Паперовий рахунок", перш ніж пробувати щось на реальні гроші!

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Бізнес. Ідеї. Стартапи
Бізнес. Ідеї. Стартапи@businessidea

Підписуйтесь на Телеграм

624.1KПрочитань
11Автори
464Читачі
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається