Як боротися з Fomo, щоб стати кращим трейдером

Боротися зі страхом втратити – або FOMO – є дуже цінним навиком для трейдерів. FOMO не тільки може мати негативний емоційний вплив, воно може затьмарити судження та затьмарити логіку, що є проблематичним під час прийняття торгових рішень.

Отже, що таке FOMO в торгівлі ? Це страх трейдерів, коли вони думають, що можуть втрачати великі можливості або що інші трейдери успішніші. Трейдери, які розуміють FOMO, звідки воно походить і як вони на нього реагують, мають сильну позицію, щоб вирішити його першопричину: найпотаємнішу роботу їх власного розуму.

Звідки Fomo у торгівлі?

FOMO у трейдингу має глибокі емоційні корені та випливає з нашого взаємопов’язаного повсякденного життя. Сучасний трейдер живе у світі, де соціальні мережі є звичайним явищем, і його бомбардують історіями про інших, хто досяг успіху.

FOMO може виникати через різні почуття та емоції, які виникають під час торгівлі, включаючи страх, жадібність, ревнощі та нетерпіння. Швидкий темп торгівлі означає, що багато ситуацій можуть викликати ці емоції. Від подій, заслуговуючих новин, до раптових рухів ринку, до чогось такого простого, як розмова з іншим трейдером, є потенціал для FOMO.

Дослідіть коріння FOMO в торгівлі та дізнайтеся, що характеризує трейдера FOMO.

Застрягли в колії Fomo? Як боротися з Fomo в торгівлі

Зупинити роботу FOMO непросто, тож не засмучуйтесь. Це випадок коригування процесів мислення – і це не те, що відбувається відразу. Відчуття втрати чудової можливості може бути повсюдним.

Це може допомогти пам’ятати, що це трапляється з кожним; навіть найдосвідченіші трейдери відчувають страх. Ось п’ять основних способів впоратися з FOMO і стати кращим трейдером :

1. Прийміть FOMO

Першим кроком до подолання FOMO є його прийняття. Це може принести велике полегшення – ідея про те, що всі краще проводять час і досягають успіху, може бути самотньою та ізолюючою.

Попереджувальні знаки

Трейдерам, які мають такі думки, можливо, доведеться прийняти свій FOMO:

«FOMO? Який FOMO? Я повністю контролюю свою торгівлю».

Відмова прийняти FOMO означає, що трейдер не змінить своїх звичок, залишаючись у невиправданому циклі покладення на інших.

Як прийняти FOMO

Пам’ятайте, що FOMO постійно впливає на трейдерів. Це може допомогти поділитися досвідом з іншими в груповому навчальному середовищі, наприклад на вебінарі .

2. Працюйте над своєю торговою психологією

FOMO нерозривно пов’язана з психологією; емоції від торгівлі можуть взяти верх і змусити трейдерів сумніватися у своїх власних рішеннях.

Попереджувальні знаки

Подібні думки можуть вказувати на те, що зосереджено тут і зараз, а не на ширшій картині:

«Я не можу повірити, що я втратив цю можливість! Такі шанси випадають не часто. Б'юсь об заклад, що інші трейдери взяли це... їхні угоди тепер будуть у грошах».

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Форекс Бокс
Форекс Бокс@forexbox

3.6KПрочитань
8Автори
10Читачі
На Друкарні з 18 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається