Як ви можете заробляти 100 доларів на день в інтернеті у 2023 році

Зміст

Ви застрягли на роботі з дев'ятої до п'ятої, яка вам не дуже подобається? Або, краще сказати, ви просто ненавидите це і ненавидите витрачати свій час? Ви шукаєте новий, простий і кращий спосіб заробляти 100 доларів на день? Тоді чому б не зробити це онлайн? Я маю на увазі, що Інтернет - передова машина для заробляння грошей у 21 столітті!

Справжні та творчі способи заробити 100 доларів на день у 2023 році

1. Помічник у чаті

Вам комфортно спілкуватися з іншими людьми? Ви хочете заробляти від 26 до 36 доларів на годину? Тоді це цілком може стати для вас ідеальним онлайн-підробітком!

Подати заявку на Socialsalesrep.com

Якщо спілкування з іншими людьми для вас природно, у нас є негайна потреба в помічниках у чаті. Роль повністю віддалена, де ви будете живе спілкування з клієнтами через їх веб-сайт або Facebook Messenger. Вам НЕ потрібно ні з ким розмовляти по телефону.

работа в чате может принести вам 100 долларов в день

У більшості випадків ви будете допомагати клієнтам, використовуючи наявні шаблони повідомлень. Усе, що вам потрібно зробити, це вибрати правильний шаблон і надіслати відповідь клієнту. Після проходження короткого тренінгу робота стане легкою і приємною.

Як помічник у чаті, ваш успіх залежить від вашої дружелюбності та готовності допомогти клієнтам. Якщо ви відповідаєте всім вимогам, на вас чекає захоплива кар'єра у світі онлайн-чату.

2. Платні опитування

Ще один простий онлайн підробіток для вас - легкий заробіток на платних опитуваннях. Чи знаєте ви, що існує безліч сайтів, які пропонують вам пройти опитування, а потім заплатити вам за них?

Звичайно, це не найприбутковіше підприємство, але варто спробувати, оскільки це так просто і доступно.

Якщо ви турбуєтеся про легітимність цього виду доходу, не хвилюйтеся. Платні опитування цілком законні і вони використовуються тисячами підприємств там.

Компанії мають потребу в думці користувачів і покупців, щоб покращувати свої продукти і послуги, а також створювати нові, а Інтернет дає їм змогу зв'язатися з людьми, які можуть надати їм надійні дані, з людьми, з якими в них інакше не було б можливості. досягати.

Все, що вам потрібно зробити, це зареєструватися (безкоштовно!) на платному сайті онлайн-опитувань і почати заробляти гроші! Але остерігайтеся шахрайських сайтів, які просять вас платити за використання їхніх опитувань.

swagbucks 100 долларов в день

Добре, але як мені дізнатися, які сайти надійні, коли йдеться про платні опитування? Ось мій вибір деяких із найкращих сайтів, які ви можете відвідати, щоб отримати додаткові гроші від опитувань:

  • Survey Junkie - Це один із найпростіших і найзрозуміліших сайтів для опитувань в Інтернеті. Це сайт із безкоштовним членством, де ви можете заробити до 50 доларів за опитування. Ви отримаєте першу пропозицію про платне опитування, щойно зареєструєтесь, і зможете прийняти її, коли будете готові. Survey Junkie має рейтинг A+ від Better Business Bureau і мільйонів учасників по всьому світу. Ви можете миттєво обміняти свої бали на готівку на свій банківський рахунок, через PayPal або електронні подарункові картки.

  • Swagbucks - Це, мабуть, найпопулярніший сайт платних опитувань у світі. Щоразу, коли ви берете участь в опитуванні, ви також заробляєте бали Swagbuck, які згодом можна використати для погашення подарункових карток або готівки. Swagbucks також пропонує вам інші види діяльності, такі як пошук в Інтернеті, ігри та перегляд відео. Залежно від опитування та активності, яку ви виконуєте на Swagbucks, ви зможете заробляти від 2 до 50 доларів за опитування.

  • InboxDollars - Відмінною рисою InboxDollars є те, що вона не використовує систему балів - вона працює, пропонуючи вам готівку відразу (через PayPal, а також, якщо хочете, за допомогою подарункових карт). Ви можете заробляти гроші, беручи участь в опитуваннях, граючи в ігри, переглядаючи відео та читаючи електронні листи, а також здійснюючи покупки в обраних магазинах. Опитування на InboxDollars оплачуються від 50 центів до 20 доларів, і кожне опитування займає від 2 до 25 хвилин вашого часу, залежно від його довжини. InboxDollars дає вам 5 доларів, якщо ви зареєструєтеся на них.

  • Branded Surveys - Одна з найпопулярніших платформ для опитувань і досліджень ринку, яка платить людям за їхні думки. Це чудова можливість працювати з дому і заробляти гроші, проводячи опитування, не виходячи з власного будинку. Приєднуйтесь зараз безкоштовно, станьте учасником і почніть заробляти вже сьогодні!

  • LifePoints - Ще один чудовий сайт для заробітку додаткових грошей. LifePoints дає змогу вам проходити опитування, а потім отримувати бали, які потім можна обміняти на готівку (оплачувану через PayPal), пожертвування або подарункові карти.

  • Toluna - Toluna - це сайт платних опитувань, який працює з такими великими брендами, як Coca-Cola, Amazon, Kellog's, L'Oreal, SONY Music, Fiat і багатьма іншими. Це дуже привабливо, тому що дає змогу вам вибирати теми, які вам подобаються, щоб ви могли отримувати більше задоволення від проведення опитувань. Ви можете отримати оплату від них готівкою або ваучерами. Крім того, нещодавно вони представили свій розділ ігор, який дає змогу вам грати в ігри та заробляти гроші!

  • i-Say - пропонує вам платні опитування через IPSOS, фірма з дослідження ринку. i-Say не містить такого великого розмаїття платних опитувань, як інші сайти в цьому списку, але все ж це дуже хороший сайт, на якому ви можете заробити додаткові гроші. Він працює за системою балів, але ви завжди можете обміняти свої бали на готівку або подарункові картки.

Чи реально заробити на онлайн-опитуваннях?Так, абсолютно можливо заробляти гроші, заповнюючи опитування. Компанії, що платять за дослідження ринку, будуть готові платити вам за вашу думку про їхні продукти та послуги. Вони можуть використовувати відповіді, які дають опитування, для поліпшення своїх продуктів, послуг і маркетингових стратегій.Беручи участь в онлайн-опитуваннях, важливо знати, що є багато факторів, які впливають на ваш дохід. Незалежно від того, заповнюєте ви багато опитувань або тільки кілька, берете участь ви послідовно або спорадично, а також яку демографічну інформацію ви надаєте, всі ці фактори впливають на те, скільки ви заробляєте за витрачений час. Більшість опитувань оплачуються від 0.50 до 3 доларів за 10-20 хвилин вашого часу, а деякі можуть доходити до 50 доларів.Іди і перевір Survey Junkie - Найпростіший, найзрозуміліший і найавторитетніший сайт для проведення опитувань в Інтернеті.

3. Створюйте свої власні продукти для друку за запитом, використовуючи штучний інтелект

Створення продуктів для друку за запитом на основі мистецтва ШІ - це унікальна і захоплива можливість для вас скористатися зростаючим попитом на інноваційні, візуально приголомшливі продукти. За допомогою штучного інтелекту ви можете створювати унікальні дизайни, які зачаровують і приваблюють клієнтів, відрізняючи ваші продукти від традиційних пропозицій на ринку.

продавать искусство ай

Модель друку на вимогу означає, що вам не потрібно турбуватися про початкові витрати або управлінні запасами, що дасть вам змогу зосередитися на розвитку свого бренду і залученні нових клієнтів. Використовуючи можливості штучного інтелекту, ви можете створити безмежний потік привабливих дизайнів, які користуватимуться великим попитом і стимулюватимуть продажі для вашого бізнесу.

Так навіщо чекати? Почніть створювати свої власні продукти для друку за запитом на основі мистецтва ШІ сьогодні і приєднайтеся до захоплюючого світу передової комерції.

Усе, що вам потрібно зробити, це завантажте свої художні проєкти AI на такі вебсайти, як TeeSpring і Printify Printful (зверніть увагу, що RedBubble не дає змоги вам продавати проєкти ШІ).

Потім ці веб-сайти друкуватимуть ваші роботи на таких продуктах, як футболки, кружки, чохли для телефонів, настінні малюнки, плакати і блокноти. У середньому ваш прибуток становитиме від 2 до 10 доларів за продаж.

4. Фріланс

Якщо ви володієте хорошими навичками письма і можете швидко освоїти найрізноманітніші теми за короткий проміжок часу, то вам неодмінно варто спробувати писати на фрилансі.

Залежно від роботи, кількості слів і бюджету клієнта, ви можете заробляти як менше, так і більше $100 на день. Деякі вимоги до кількості слів не перевищують 500 слів, але більшість з них, як правило, складають від 1,200 до 2,000 слів.

У наш час існує безліч сайтів, на яких ви можете шукати роботу фрілансера. Все, що вам потрібно зробити, це зареєструватися і перерахувати свої навички та досвід. Деякі сайти можуть попросити вас надати наявне портфоліо.

upwork

Це одні з найкращих сайтів для фрілансерів на даний момент:

  • Upwork - якщо ви коли-небудь займалися фрілансом, то напевно чули про Upwork. Це сайт, який пропонує різні види фрілансу в таких галузях, як ІТ, програмне забезпечення та веб-дизайн, а також графічний дизайн, написання текстів, переклад, інженерія та архітектура. Це чудове місце для пошуку фріланс-роботи, якщо ви тільки починаєте.

  • Contently - як випливає з назви, ця компанія орієнтована саме на письменників-фрілансерів. Contently працює, поєднуючи авторів з провідними світовими брендами. Якщо ви хочете підписатися на їхні послуги, вам доведеться завантажити портфоліо, тому це рекомендується для більш досвідчених авторів, які мають багато завершених проектів і принаймні кілька років досвіду роботи за плечима.

  • We Work Remotely - це ще один чудовий сайт для пошуку фрілансу. Він пропонує віддалену роботу по всьому світу для всіх видів технічної та письменницької експертизи.

  • Freelancer - це стара класика; багато відомих фрілансерів починали свою кар'єру саме на Freelancer.

  • Fiverr - пропонує широкий спектр фріланс-робот, серед яких ви також можете знайти багато завдань з написання текстів та перекладу.

5. Писати спонсорські пости

Спонсорські пости не потребують пояснень. По суті, компанії та підприємства платять вам за те, щоб ви писали про них (їхні послуги та/або продукти) на своєму сайті або блозі.

Все, що вам потрібно зробити, це розповісти про продукт (або бренд), який вам подобається, розповісти своїм читачам, як ви ним користуєтесь, і проінформувати їх про те, як вони також можуть отримати від нього вигоду.

Скільки ви зароблятимете, залежить, знову ж таки, від кількох факторів: ніша, в якій ви працюєте, як часто ви пишете спонсорські пости, хто вам платить тощо.

Виплати варіюються від кількох сотень доларів до кількох тисяч баксів за пост, але іноді це можуть бути і десятки тисяч доларів, якщо ваш сайт має великий трафік.

fitnancials

Важливо пам'ятати, що при написанні спонсорських постів слід писати про продукти та компанії, які вам подобаються, яким ви довіряєте і які ви вже випробували.

Це мають бути бренди та компанії, які вам справді подобаються, в які ви вірите і які не мають проблем з просуванням. Таким чином, вам буде набагато легше завоювати довіру читачів, адже якщо вони не вважатимуть вас щирим, це, безумовно, зашкодить зростанню вашого сайту.

6. Коучинг та консультації

Якщо ви є експертом у певній галузі, коучинг - це чудовий спосіб заробляти гроші в Інтернеті. Зазвичай це працює дуже добре, якщо ви спочатку доклали певних зусиль для створення свого бренду в Інтернеті через свій веб-сайт.

Як тільки люди почнуть довіряти вам і зрозуміють, що ви маєте досвід і чесність, вони почнуть звертатися до вас самі. Вони запитуватимуть вас, як ви досягли того, що маєте зараз, як вони можуть застосувати ті ж самі ідеї та методи до своїх бізнес-ідей чи вже існуючих компаній.

Спочатку у вас може виникнути спокуса давати безкоштовні поради, але в міру того, як до вас буде звертатися все більше людей, ви відчуєте бажання почати стягувати плату за свої консультації.

Знову ж таки, сума грошей, яку ви заробите на консультаціях, буде залежати від ніші, в якій ви працюєте. Бізнес-тренери заробляють досить непогані гроші - десь 235 доларів на годину, а коучі для керівників - ще більше - 325 доларів на годину!

Інші типи коучів, наприклад, лайф-коучі, також заробляють непогані гроші, але менше, ніж вищезгадані, приблизно 160 доларів на годину.

7. Напишіть електронну книгу або продайте інший тип цифрового продукту

Це досить простий спосіб заробляти гроші в Інтернеті. Щоб це спрацювало, ви повинні мати певний досвід у певній галузі, щоб знати, про що ви говорите і навіщо ви насправді пишете електронну книгу.

Але ви також можете написати щось коротше - наприклад, онлайн-посібник або навчальний посібник. Якщо ви працюєте у сфері харчування, ви можете створити план харчування, або якщо ви займаєтеся спортом, ви можете створити програму тренувань.

У наш час електронні книги дуже легко просувати та поширювати. Ви можете виставити свою книгу на продаж на своєму веб-сайті, але також можете продавати її через Amazon і, звичайно, просувати її в соціальних мережах.

Крім того, ви можете створити своєрідну цифрову підписку, в якій ви будете серіалізувати свій досвід або знання, ділитися покроковими інструкціями та створювати свіжий і актуальний контент для своїх підписників.

Як тільки ви ввійдете в гру, стає дуже легко отримувати з цього прибуток. Існує безліч ідей щодо того, які цифрові продукти ви можете продавати. Якщо ви захоплюєтеся графічним дизайном, ви можете створювати дизайни футболок і продавати їх через Amazon Merch.

Вам не потрібно мати запас фізичних футболок чи будь-якого іншого інвентарю - це робота Amazon. Все, що вам потрібно зробити - це створити вбивчий дизайн і продати його!

8. Google AdSense (Вам знадобиться веб-сайт, але ви можете заробляти 100 доларів на день)

Google AdSense - це програма цифрової реклами, розроблена компанією Google для блогерів, власників веб-сайтів та ютуберів, які можуть використовувати її та заробляти гроші на рекламі, розміщеній в Google.

Це досить проста стратегія для отримання доходу в Інтернеті. Вам потрібно буде зареєструватися в програмі, після чого Google надасть вам код (відомий як код AdSense), який вам потрібно буде скопіювати і вставити на свій сайт.

І це все.

З цього моменту Google виконує більшу частину роботи, а ви отримуєте гроші щоразу, коли хтось натискає на вашу рекламу.

Звичайно, успіх вашої програми AdSense залежить від вашої ніші. Як правило, реклама, пов'язана з фінансовим консультуванням і страхуванням, а також онлайн-освітою, принесе вам гроші швидше, ніж реклама в таких нішах, як електроніка, мода, роздрібна торгівля, продукти харчування, фітнес і здоров'я.

Ви можете приєднатися до Google AdSense безкоштовно. Крім того, їхні критерії прийнятності досить м'які, тому навіть якщо у вас зовсім новий блог або сайт, ви все одно зможете приєднатися.

Більше того, вони пропонують різні типи оголошень: відео, зображення та анімовані зображення, мультимедійні матеріали та текст.

Якщо у вас є кілька веб-сайтів, ви можете запускати рекламу з одного облікового запису AdSense. Якщо ви хочете використовувати AdSense для відео на YouTube, вам потрібно мати щонайменше 1 000 підписників і 4 000 годин перегляду.

І останнє, але не менш важливе: що б ви не робили, не шахраюйте і не натискайте на власну рекламу! Тому що Google може дізнатися про це і призупинити дію вашого акаунта на невизначений термін.

AdSense зручна для початківців і з нею легко почати працювати, але її недоліком є те, що виплати зазвичай невеликі. Існують альтернативи Google AdSense - медійні рекламні мережі з більшими виплатами:

  • Ezoic (рекомендується для початківців) - платформа для оптимізації веб-сайтів для цифрових видавців і власників веб-сайтів.

  • Mediavine - медійна мережа, що допомагає творцям контенту будувати стійкий бізнес. (пропонує найкращі виплати, але має суворі вимоги до входу. Ваш сайт повинен мати щонайменше 50 тис. сеансів на місяць).

  • AdThrive - преміальна компанія з управління медійною рекламою, яка надає повні послуги з оптимізації реклами.

  • Monumetric - сервіс медійної реклами, який допомагає видавцям монетизувати свої веб-сайти.

9. Створюйте онлайн-курси

Проведення онлайн-курсів схоже на коучинг, а це означає, що вам потрібно мати глибше розуміння певної теми чи набору навичок.

З огляду на вимоги соціального дистанціювання та загальну тривогу, яку спричинила пандемія, онлайн-курси стали для людей способом продовжувати вчитися і залишатися на зв'язку, а це означає, що ваш досвід, швидше за все, буде набагато більше цінуватися в наш час.

udemy

Існує безліч веб-сайтів, які допоможуть вам створити власний онлайн-курс. Ось деякі з найкращих:

  • Udemy - мабуть, найвідоміший сайт для онлайн-курсів, Udemy надає вам величезний простір, в якому ви можете показати свої таланти і досвід.

  • Teachable - це сайт, який дозволяє створювати власні онлайн-курси та пропонувати послуги коучингу. Teachable навіть пропонує вам безкоштовний вебінар, щоб ви могли дізнатися, як швидше розпочати роботу.

  • SkillShare - ще один чудовий сайт, який пропонує безліч категорій для людей, які хочуть викладати онлайн, і для охочих студентів!

10. Продавайте фізичні продукти онлайн

Якщо ви дуже творча людина, маєте хобі та/або дуже добре володієте певним ремеслом, то це непогана ідея інвестувати в нього і спробувати продавати свої творіння в Інтернеті.

Мило ручної роботи, свічки ручної роботи, прикраси ручної роботи, футболки, шалі, інші предмети одягу, чашки або ілюстрації - що б це не було, для цього знайдеться місце в інтернеті.

etsy

Сьогодні існує безліч інтернет-магазинів та платформ, на яких ви можете продавати свої вироби ручної роботи, зокрема Etsy, Amazon Handmade, Ruby Lane, Aftcra.

Існують також платформи, які дозволяють створити власний магазин за доступною ціною, такі як Shopify, Squarespace, Wix та інші. Що я в основному намагаюся сказати тут - є багато можливостей.

Ви також можете заробляти гроші, запустивши магазин дропшиппінгу, де вам не потрібно буде безпосередньо працювати з товаром. Таким чином, ви станете партнером іншого бренду, бізнесу або творчої особистості.

11. Робота віртуальним асистентом

Блогерам та власникам онлайн-бізнесу завжди потрібна рука допомоги, і саме тут ви можете стати віртуальним асистентом. Зазвичай це досить легка робота, яку можна виконувати вдома - вам потрібно буде виконувати деяку адміністративну роботу і розміщувати пости в соціальних мережах, але ви також можете виступати в ролі служби підтримки клієнтів.

Конкретний опис роботи залежить від потреб вашого роботодавця - ви будете робити все, що йому потрібно в даний момент для безперебійної роботи його бізнесу.

Ось чому вам слід спочатку отримати загальне уявлення про сферу і вирішити, чи хочете ви працювати в ній чи ні, а потім переглянути конкретні пропозиції роботи і підготуватися до тих, на які ви хочете подати заяву.

Ви можете шукати роботу у сфері ветеранів на тих самих сайтах, які пропонують роботу фрілансерам, деякі з яких я згадував у розділі про фрілансерів.

12. Купуйте та продавайте веб-сайти та доменні імена

Так, торгівля веб-сайтами та доменами іноді може принести вам великі гроші.

Якщо ви шукаєте веб-сайти для купівлі та подальшого продажу, зверніть увагу на Flippa - онлайн-майданчик, який пропонує веб-сайти, додатки та цифрову нерухомість (наприклад, онлайн-бізнес).

flippa

По суті, торгові сайти - це хороший спосіб отримувати пасивний дохід.

Як це працює?

Ну, це дуже просто. Іноді у власників сайтів не вистачає часу, щоб продовжувати займатися сайтом, або він їм набридає і вони переключаються на щось інше. Тут на допомогу приходите ви, особливо якщо ви не хочете створювати сайт з нуля.

Ви можете заробляти гроші на рекламі, яка вже працює, або спробувати придбати дешевший сайт і зробити його більшим, що дозволить вам продати його за більші гроші - або залишити його собі, якщо він вам підходить.

Інша ідея - купувати і продавати домени. Деякі домени просто мають хороші ключові слова або вдалі словосполучення, а деякі набирають популярності з часом - випадково чи ні. Це те ж саме, що і з веб-сайтами - ви купуєте дешевий домен, а потім продаєте його за вищою ціною.

Деякі з сайтів, які торгують доменами, - це Namecheap, GoDaddy, Flippa і Dan.com.

FAQ

Як заробляти 100 доларів на день в Інтернеті в підлітковому віці?

Якщо ти підліток, швидше за все, твій щоденний графік вже досить заповнений школою, факультативами, сімейними обов'язками і, звичайно ж, соціальним життям. Але хто сказав, що ви не можете заробляти додаткові гроші на стороні?

Фріланс - це цікавий спосіб використати свої навички та унікальний погляд на речі, щоб заробити гроші. Будучи фрілансером, ви можете працювати за власним графіком і брати стільки роботи, скільки захочете, або стільки, скільки вам потрібно. Багато компаній та інтернет-видань прагнуть свіжих, молодих голосів, і є тисячі різних ніш, для яких ви можете писати.

Ще один чудовий спосіб заробити гроші в підлітковому віці - це платні опитування. Хоча це не зовсім регулярний, стабільний дохід, він може бути прибутковим і потенційно навіть цікавим. Компанії та консалтингові фірми витрачають багато часу і грошей на вивчення того, що цікавить молодих споживачів - а хто б не хотів отримати гроші просто за те, що поділився своєю думкою?

Як заробляти 100 доларів на день в Інтернеті, будучи студентом?

Не секрет, що однією з фундаментальних навичок, яку більшість студентів здобувають у старших класах школи та коледжу, є вміння красномовно та захоплююче писати на найрізноманітніші теми. Так чому б не використати ці навички, щоб заробити трохи додаткових грошей? Робота фрілансером - чудовий спосіб заробити додаткові гроші, будучи студентом.

Хоча сума, яку ви заробите, буде залежати від сайту, для якого ви пишете, типу контенту, який ви пишете, і кількості годин, які ви витрачаєте, фріланс може бути цікавим способом заробітку, одночасно розвиваючи ваш унікальний тон і стиль написання текстів.

Чи відчуваєте ви, що готові перейти від студента до майстра? Якщо ви вже достатньо поглибили свої знання та досвід у певній галузі, то, можливо, настав час створити власний онлайн-курс про неї.

Оскільки популярність онлайн-курсів зростає з кожним роком, зараз чудовий час для того, щоб долучитися і поділитися своїми знаннями. Вище я вже згадував кілька чудових джерел для створення та продажу вашого онлайн-курсу.

Як люди похилого віку та пенсіонери можуть заробляти 100 доларів на день?

Ви накопичили багатий досвід протягом свого життя - чому б не поділитися ним з іншими? Один з найкращих способів отримати додатковий дохід, будучи пенсіонером, - це використати свій професійний, творчий або життєвий досвід і видати електронну книгу.

Це не тільки дозволить вам щомісяця поповнювати свій дохід, але ви також отримаєте задоволення від усвідомлення того, що інші вчаться на вашому досвіді або знаннях у вашій сфері. Як я вже зазначав вище, існує безліч способів просувати і продавати вашу електронну книгу: від Amazon до соціальних мереж і вашого власного блогу або веб-сайту.

Ще один чудовий спосіб заробляти гроші в Інтернеті для людей старшого віку - це робота віртуальним асистентом. Робота віртуальним асистентом може підійти не всім, тому що вам часто доведеться працювати за графіком вашого роботодавця, а не за власним. Але якщо це не є для вас проблемою, то робота віртуальним помічником може стати хорошим способом заробляти вдома, використовуючи свій комп'ютер і навички спілкування з людьми без зайвого стресу.

Висновок - Як заробляти 100 доларів на день

Сподіваюся, ви знайшли ці ідеї заробітку корисними - адже хто не хоче легально і чесно заробляти легкі гроші, чи не так? Звичайно, я не вичерпав усіх можливостей заробітку в Інтернеті - для цього потрібно було б написати цілу книгу або навіть дві.

Але я сподіваюся, що ви змогли знайти кілька ідей, які захочете спробувати. У будь-якому випадку, ви можете спробувати хоча б одну з них - зрештою, ви нічого не втрачаєте!

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Бізнес. Ідеї. Стартапи
Бізнес. Ідеї. Стартапи@businessidea

Підписуйтесь на Телеграм

625.2KПрочитань
11Автори
465Читачі
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається