Як визначити бичачий або ведмежий ринок

Що таке бичачий ринок?

Ринки биків характеризуються зростанням цін , постійним позитивним настроєм і позитивним економічним фоном. Загальний показник, який використовується для визначення бичачого ринку, коли ціна активу перемістилася на 20% вище від свого нещодавнього значного мінімуму. Бичачий ринок може тривати місяцями або навіть роками.

Що таке ведмежий ринок?

Ведмежий ринок є діаметрально протилежним бичачому ринку і характеризується падінням цін, низькими або негативними настроями та, як правило, ослабленням економічного фону. Ведмежі ринки можуть спричиняти сильні коливання цін, і рухи також можуть тривати місяцями або роками, хоча вони, як правило, розвиваються швидше, ніж їхні аналоги.

Фундаментальний аналіз допомагає трейдерам намалювати сучасний ландшафт фінансового ринку, дозволяючи їм потім «докопатися» за допомогою інших аналітичних інструментів і методів. Роль центрального банку є вирішальною на сучасних фінансових ринках, і за ним слід уважно стежити, щоб визначити поточний стан економіки та майбутній курс процентних ставок.

Якщо центральний банк оголошує, що він змінює свою монетарну політику або що економіка зараз розширюється/скорочується, то валютні ринки та ринки фіксованого доходу також змінять свою ціну/вартість, щоб відобразити це. Крім того, необхідно врахувати політичний ландшафт, а також будь-які збої в торгівлі чи суперечки як усередині країни, так і з зовнішніми партнерами.

Фундаментальні показники акцій і акцій дещо відрізняються, оскільки вони, як правило, більше орієнтовані на компанію, розглядаючи такі показники, як: грошовий потік, дивіденди, прибутки, рентабельність інвестицій та історія управління та компетентність серед інших міркувань.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Форекс Бокс
Форекс Бокс@forexbox

3.6KПрочитань
8Автори
10Читачі
На Друкарні з 18 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається