Як заробити мільйон - 10 ідей для заробітку

Зміст

Чи реально заробити мільйон гривень в Україні з нуля?

Аналітики стверджують, що понад 3 тис. осіб офіційно одержують щомісячну зарплату 1 000 000 гривень. В основному це менеджери фінансової та страхової сфери, а також співробітники держкорпорацій.

Всі ми хочемо заробити мільйон доларів, бажано з нуля і як можна швидше! Наскільки реально стати мільйонером за рік, місяць або тиждень — докладно розглянемо в цій статті.

Схеми заробітку мільйона, про які піде мова нижче, перевірені звичайними людьми з середніми здібностями, всі вони 100% працюють. Стаття складена у вигляді огляду способів заробітку, за допомогою яких можна отримати таку значну суму.

Зі статті ви дізнаєтеся, як сьогодні можна заробити перший мільйон гривень з нуля за 3-5 місяців декількома робочими способами.

За скільки можна заробити свій перший мільйон

Як стверджують заможні люди, які почали з нуля: "Перший мільйон - найважчий". Навіть із ідеальним бізнес-планом нерідко виникають перешкоди, які можуть суттєво відсунути терміни отримання прибутку. При цьому необхідно пройти певний шлях реалізації ідеї:

  • Підготовчі етапи;

  • Пошук інвесторів;

  • Запуск підприємства;

  • Розкрутка компанії;

  • Розширення фірми і т. д.

Все це може зайняти місяці та роки.

Як заробляти мільйон гривень на місяць? Найбільш реальні варіанти — робота з відповідним окладом чи готовий бізнес із таким щомісячним доходом. Але це не єдині варіанти.

Як заробити мільйон - ТОП-10 перевірених способів заробити 1000000 з нуля

Варіанти, представлені нижче, використовуються провідними інвесторами, бізнесменами, а також зарубіжними і українськими експертами з управління фінансами. Крім того, в огляді способів будуть використовуватися методики успішних підприємців з українського інтернету.

Спосіб 1. Робота з високим рівнем оплати

Новачки, які тільки починають міркувати про те, щоб швидко заробити мільйон, зазвичай в останню чергу замислюються про роботу за наймом як джерело доходу.

Насправді в деяких великих українських компаніях заробітна плата досвідчених фахівців встановлюється на рівні, який дозволяє накопичити необхідну суму менше, ніж за рік.

Цей варіант досягнення фінансового благополуччя з одного боку є самим елементарним і очевидним. З іншого боку – він самий трудомісткий і тривалий за часом.

Такий спосіб включає кілька етапів:

  1. вибір найбільш перспективної і затребуваної на ринку професії;

  2. навчання у вузі;

  3. набуття певного досвіду.

Найчастіше роботодавці вимагають від претендентів на високооплачувану посаду досвід роботи протягом 5 років.

Тільки після проходження всіх трьох етапів можна починати шукати посаду з високим рівнем оплати. При цьому слід віддавати перевагу організаціям, що знаходяться у великих містах, населення яких перевищує мільйон чоловік.

Важливо розуміти: будівництво кар'єри буде досить тривалим і складним. Щоб домогтися високооплачуваного місця, необхідно придбати значний досвід.

Щоб полегшити вибір роботи з максимальним рівнем заробітної плати, наводимо таблицю, що відображає рівень доходу різних фахівців в Києві.

Таблиця: "Середні рівні заробітної плати в залежності від займаної посади"

Спосіб 2. Власний бізнес

У пошуках способу заробити мільйон багато хто розуміє, що одним з найбільш реальних варіантів є створення власного бізнесу.

За умови успішності навіть невелика справа може приносити майже третину мільйона грн щомісяця. При цьому верхня межа визначається виключно активами бізнесмена.

Однак це зовсім не означає, що бажаючі розбагатіти повинні звільнятися з роботи і починати розвиток бізнесу.

Однак насправді все не так просто, і причин цьому кілька:

  1. Необхідно володіти певними здібностями, щоб стати бізнесменом. А вони є далеко не у всіх.

  2. Потрібні певні інвестиції для більшості видів підприємницької діяльності.

  3. Бізнесменові потрібна якісна ідея. При наявності оригінальної і незалежної концепції заробити мільйон набагато простіше;

  4. Ведення власного бізнесу завжди супроводжується певним ризиком. Навіть при наявності чудової концепції і капіталу ніхто не гарантує, що справа буде успішною.

Однак навіть наявність певних труднощів і ризиків не зупиняє тих, хто твердо має намір створити власну справу. При цьому важливо розуміти, який рівень початкових вкладень і середня прибутковість. Нижче представлена таблиця, що відображає ці параметри для декількох видів бізнесу.

Спосіб 3: Заробити на продажу своїх знань

Щоб заробити мільйон в Інтернеті, можна зайнятися інфобізнесом. Тобто, упакувати свої знання в електронну книгу, серію навчальних відеороликів або вебінарів. Для прикладу, доступ до одного платного заняття з підвищення фінансової грамотності коштує від 100-200$. А ви можете набрати десятки і навіть сотні учнів.

Головна складність зводиться до пошуку бажаючих віддати гроші. Щоб заробити на продажу знань, треба довести людям свою експертність. Для цього виконайте 3 умови:

  1. станьте реальним експертом (читайте книги, дивіться відео, проводьте безкоштовні консультації);

  2. створіть власний майданчик: сайт, блог або канал на Youtube;

  3. вкладіть кошти в рекламу.

Просувати інфопродукти можна як на своєму майданчику, так і створити партнерську програму. Але в останньому випадку будьте готові поділитися з рекламниками 30-50% прибутку.

Спосіб 4. Онлайн-трейдинг

Інтернет-трейдинг передбачає отримання доходу від зміни вартості фінансових інструментів в режимі онлайн. Іншими словами, він являє собою торгівлю, основний принцип якої: купити дешевше, щоб потім продати дорожче.

Прибуток трейдера утворюється за рахунок курсової різниці, тобто різниці між цінами покупки і продажу. Трейдинг можна використовувати на фондовій, валютній, а також на біржі товару і сировини.

Найбільш популярними інструментами для трейдингу є:

  • валютні пари (торгівля на ринку Форекс);

  • цінні папери – акції та облігації;

  • похідні цінні папери – ф'ючерси та опціони.

Трейдинг дозволяє досить швидко досягти успіху і стати мільйонером. Однак, як і будь-яка інша діяльність, торгівля на біржі має ряд підводних каменів.

В першу чергу слід розуміти, що обіцянка швидкого збагачення не має нічого спільного з реальністю. Це не означає, що трейдинг є лохотроном. Просто заробляти таким способом не так просто, як здається спочатку.

Основна складність полягає в необхідності правильно передбачити подальший рух курсу. Для цього можна використовувати різні типи аналізу – фундаментальний і технічний.

Однак важливо мати на увазі, що жоден з видів аналізу не може дати стовідсоткової гарантії успіху. Завжди існує ймовірність, що курс піде не в тому напрямі. У підсумку на рахунку трейдера утворюється збиток.

Щоб стати успішним трейдером, необхідно повністю пройти наступні кроки:

  1. Отримання знань про основи функціонування бірж, а також про принципи укладання угод.

  2. Вибір типу біржі для роботи, а також торгового інструменту.

  3. Фізичні особи не можуть торгувати на біржі безпосередньо. Трейдинг можна вести, тільки скориставшись допомогою посередників, в якості яких виступають брокери. Тому принципове значення має їх вибір.

  4. Завантаження та встановлення програмного забезпечення, наданого брокером. Якщо це ринок Форекс, то ПЗ надає Форекс-брокер. До речі, краще вибирати відомих і надійних брокерів, наприклад, Forex Club.

  5. Тренування на демо-рахунку з використанням віртуальних коштів або на реальному рахунку невеликими сумами.

  6. Реальна торгівля більшим капіталом з метою отримання доходу.

Існує ряд правил, які допомагають домогтися успіху в трейдингу:

  • займатися безперервним навчанням і вдосконаленням знань;

  • виключити з торгівлі емоційну складову, вести трейдинг з холодною головою;

  • в обов'язковому порядку користуватися аналітикою, в тому числі представленої на популярних сайтах;

  • після отримання достатніх знань приступити до розробки власного торгового плану.

Спосіб 5: Здійснити велику посередницьку угоду

Заробити великі гроші можна як кількома частинами, так і одноразово.

Іноді для цього потрібен збіг сприятливих обставин, але як то кажуть щастить тому, хто працює.

П’ятий спосіб підійде людям з явно вираженими підприємницькими здібностями, які розуміють принципи функціонування бізнесу і вміють вести переговори.

Найпростіше заробити 1000000 гривень, зробивши посередницьку угоду на кілька мільйонів, а ваша заповітна сума буде відсотком, який ви отримаєте за виконану роботу.

Найкраще заробляти таким способом в 2-х напрямках:

  1. Шукати великі інвестиції для будь-якого проекту, який розвивається;

  2. Шукати покупця на дорогий бізнес або нерухомість.

У першому випадку ви знаходите проект, що вимагає великих інвестицій, і домовляєтеся з його керівником, що він віддасть вам відсоток у вигляді мільйона гривень, якщо, наприклад, ви привернете інвестицій на десять мільйонів.

У другому випадку, ви знаходите власника досить великого бізнесу або нерухомості та точно так само домовляєтеся з ним про відсоток у разі знаходження покупця на їх інвестиційний об’єкт.

До речі, практично всі люди за життя заробляють не один мільйон гривень, у деяких загальна сума всіх їх зарплат становить більше мільйона доларів, але як не дивно, переважна більшість весь час потребує грошей і часто сидить в іпотечній та кредитній кабалі.

Спосіб 6. Створити пасивний дохід

Кожен, хто вивчає і цікавиться темою фінансів і грошей, знає таке поняття як пасивний дохід, але не всі знають, як заробити мільйон за рік за допомогою цього способу.

Отримувати непоганий прибуток можна шляхом створення інтелектуальної власності. Цей варіант дозволяє отримувати пасивний дохід. Іншими словами, одного разу витративши час і зусилля, можна забезпечити собі фінансові надходження на тривалий термін.

Фіз.особа або індивідуальний підприємець може взяти кредит під невеликий пасивний дохід (в районі 8-12 тисяч грн). Під нього якраз і дадуть 1 000 000 грн з розстрочкою на кілька років.

Існує досить велика кількість джерел пасивного доходу як в реальній сфері, так і у віртуальній (в інтернеті).

Розглянемо 5 реальних способів створення пасивного доходу в інтернеті:

1) Продаж авторських фотографій

Отримувати пасивний дохід таким способом можуть любителі фотографування, а також ті, хто вміє редагувати зображення, а також створювати картинки в фотошопі. Для цього необхідно продати створені матеріали.

Для продажу можна скористатися спеціалізованими інтернет-сервісами, які називаються мікростоки.

Суть реалізації на них наступна: покупець набуває не саме зображення, а право завантажити його. Виходить, що одна картинка може бути продана необмежену кількість разів.

Історії відомі випадки, коли досвідчений дизайнер протягом декількох місяців створював зображення. Після цього він виклав їх на продаж. Досить швидко потрапивши в топ сайту, він почав заробляти до тисячі доларів щомісяця. Поступово його дохід падав. Але протягом 6 років йому вдавалося залишатися на плаву, не додаючи зображень. При цьому дохід залишався на рівні 100 доларів на місяць.

2) Заробіток на відеороликах

Створення відео дозволяє отримувати непоганий пасивний дохід. Деякі з тих, хто знімав ролики, ставши популярними, заробляють на них по кілька тисяч доларів щодня.

Щоб домогтися від відео стабільного пасивного доходу, доведеться спочатку зняти кілька корисних роликів, які в майбутньому не втратять свою актуальність.

Щоб забезпечити собі прибуток в довгостроковій перспективі, необхідно домогтися максимального значення кількості переглядів. За кожен з них YouTube буде платити (якщо розмістити відео на цьому сайті). Крім того, дохід від роликів можна отримувати, підключивши до них контекстну рекламу.

3) Онлайн-курси та майстер-класи

Якщо ви маєте знання, які можуть бути корисні багатьом, на цьому можна заробляти. Для цього слід створити навчальні курси або майстер-класи у форматі відеороликів, аудіокниг, інструкцій. Також навчання можна проводити в режимі оффлайн.

Популярні відеоуроки приносять своїм творцям до 50 доларів кожен день. Вузькоспеціалізовані навчальні програми можна продавати набагато дорожче. Продаж деяких з них приносить до 500 доларів за одну продаж.

4) Книги та текстові матеріали

Достатньо один раз створити книгу або текстовий матеріал, щоб тривалий час отримувати дохід від них. При цьому не обов'язково писати художню літературу, навчальні видання теж користуються великим попитом.

Сьогодні є можливість для написання користуватися різними інтернет-сервісами. Вони дозволяють практично моментально отримати відгуки читачів. Якщо ідея виявиться успішною, видання відразу захочуть укласти договір з автором.

В середньому електронні видання можуть приносити близько 100 доларів щомісяця. Проте дохід може бути набагато вище, якщо вдасться залучити інтерес великої кількості читачів.

5) Музика

Величезна кількість інтернет-користувачів, наприклад творці презентацій і відеороликів, потребують фонової музики. Щоб створювати треки, досить освоїти роботу спеціальних програм. Реалізація може здійснюватися за допомогою аудіостоків.

Спосіб 7. Створення додатків для мобільних телефонів

У сучасному світі ідеї для заробітку мільйона можна знайти повсюдно. Один з вдалих варіантів - розробка додатків для мобільних телефонів.

Додатками сьогодні користуються практично всі. Тому на якісні програми для мобільників попит незмінно високий↑.

При наявності ідеї зовсім не обов'язково мати знання в сфері розробки. Якщо досвід в цій сфері відсутній, можна скористатися послугами фрілансерів. Саме вони виконають технічні роботи за певну плату.

Існує 2 способи заробляти за допомогою такої ідеї:

  1. Додаток може бути платним. За кожне скачування в цьому випадку власник отримує гроші. Однак дійсно багато можна заробити тільки в тому випадку, якщо додаток стане популярним.

  2. Розміщення реклами в додатку. В цьому випадку скачування може бути абсолютно безкоштовним. Головне, щоб додатком активно користувалися якомога більшу кількість людей.

Представлені ідеї заробітку на мобільних додатках дозволяють непогано заробити. Як мінімум вони допоможуть сформувати капітал для подальших інвестицій.

Спосіб 8. Консалтинг

Головне завдання консалтингу - надання допомоги в досягненні будь-якої мети, або вирішення якихось завдань звернувшихся клієнтів.

Найбільшим↑ попитом користуються консультації та поради в сфері фінансів, і все тому, що немає таких людей, які не мріяли б про фінансове благополуччя.

Список тим, за якими можна вести фінансові консультації досить величезний. Станьте експертом у світі фінансів і можете сміливо продавати свої послуги тим, хто хоче вирватися з пут, які перегороджують шлях до фінансової свободи.

Для створення такої власної справи не потрібно вкладень капіталу. Досить мати певний досвід і знання. Саме тому такий великий інтерес до такого виду бізнесу з боку тих, хто хоче заробити мільйон.

Консультації можна пропонувати практично в будь-якій сфері життя, найбільш популярними при цьому є наступні:

  • бухгалтерія;

  • консультації з питань розвитку та розширення бізнесу;

  • допомога в організації та оптимізації податкового обліку;

  • консультації у сфері законодавства та права;

  • коучинг і розвиток кар'єри;

  • IT-технології, а також захист інформації;

  • кадровий облік;

  • послуги у сфері маркетингу та реклами;

  • зв'язки з громадськістю;

  • дизайн інтер'єру та ландшафту;

  • фітнес, дієта, зниження ваги;

  • створення власного стилю.

Чим більше у вас буде знань і досвіду в сфері консалтингу, тим дорожче за особу будуть оплачуватися ваші особисті консультації. Але якщо говорити про середні суми, то 1 заняття у фінансового радника обходиться від 1 000 до 12 000 грн.

Розмір винагород за найбільш популярні консалтингові послуги:

  • фінансові радники отримують від 4 до 12 тисяч грн з клієнта;

  • послуги антикризового менеджера обходяться в кілька мільйонів грн;

  • організація захисту комерційної інформації в середньому коштує 120 тисяч грн;

  • консультації в сфері юриспруденції та оподаткування можуть приносити близько 2 тисяч грн щодня.

Всі консультації можна проводити різними способами, починаючи від особистої зустрічі і закінчуючи Скайпом і соціальними мережами.

Даний спосіб заробітку вимагає не тільки серйозності, але і якісного підходу до себе хоча б з тієї причини, що справжній консультант просто зобов'язаний бути успішним у кожній з областей, за яким він буде давати поради. Інакше як він буде вчити чогось, якщо сам цього ще не домігся.

Загалом тема консалтингу насправді дуже цікава і прибуткова, а також досить нова в нашій країні. І якщо влаштувати своє особисте життя хоча б без боргів і кредитів, то на цьому можна непогано заробити, продаючи свою допомогу тим, хто її потребує. Це допоможе вам досягти своєї заповітної мети в заробітку 1 мільйона.

Спосіб 9. Різні типи інвестицій

Багато власників капіталу замислюються про те, як змусити його працювати. У більшості випадків вони вирішують просто вкласти кошти на банківський вклад. Такий варіант пов'язаний з мінімальним ризиком. Однак прибутковість депозитів є занадто низькою.

Важливо пам'ятати: чим вище об'єднана доходність, тим більше високий рівень ризику. Іншими словами, чим більше вдається заробити, тим вище ймовірність втрати вкладених коштів.

Існує величезна кількість способів інвестування. Щоб вибрати найбільш підходящий інструмент інвестування, важливо порівняти прибутковість і рівень ризику для всіх доступних варіантів. У таблиці нижче представлені найбільш популярні варіанти вкладень в порядку зростання величини названих параметрів.

При виборі інвестицій в якості джерела отримання доходу важливо спиратися на наявні знання. Отримати максимальний прибуток можна лише в тому випадку, якщо інвестор добре розбирається в обраних інструментах.

Новачки, у яких відсутні знання і досвід у сфері інвестування, ризикують повністю або частково втратити вкладених коштів. Проте, навіть на початковому етапі можна істотно скоротити↓ ризики. Для цього достатньо передати капітал в довірче управління досвідченим інвесторам. В цьому випадку все, що необхідно зробити, зводиться до правильного вибору керуючого.

Спосіб 10: Заробити 1000000 гривень за допомогою можливостей Інтернету

Як ви знаєте, зараз тільки ледача або зовсім дрімуча людина не чула про інтернет-мільйонерів і про великі можливості для заробітку в Інтернеті.

Сьогодні в Мережі можна реально за кілька місяців заробити перший мільйон і для цього є кілька способів інструментів:

  • соціальні мережі (Фейсбук, Твіттер, Телеграм, Інстаграм, ТікТок);

  • продаж інформації і своїх знань;

  • заробіток на онлайн-іграх;

  • побудова бізнесу в Інтернеті;

  • заробіток на просуванні партнерських програм;

  • створення свого сайту і заробіток на ньому.

Висновок

Вищеописані ідеї можуть послужити для вас хорошою базою для збільшення своїх доходів і заощаджень. Тут уже все залежить від конкретної людини.

Для когось всі ці способи можуть здатися занадто складними, але справа в тому, що більшість людей працює практично все життя за гроші і до моменту виходу на пенсію не має навіть пари тисяч доларів заощаджень.

Так що вирішувати вам, вкласти рік-два свого часу, щоб стати мільйонером або продовжувати жити сірим життям обивателя.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Бізнес. Ідеї. Стартапи
Бізнес. Ідеї. Стартапи@businessidea

Підписуйтесь на Телеграм

622.7KПрочитань
11Автори
464Читачі
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається