Як заробити на нейро-навчанні для дітей

Нейропедагогіка - це наука, яка об'єднує положення неврології та педагогіки, а отже ключову роль у ній відіграє освітня психологія. Найчастіше нейроосвіту застосовують для формування нових навичок у школярів.

Які з чинників частіше за інших використовують під час побудови освітніх програм?

  • Нейрогенез і пластичність мозку (здатність створювати нові нейрони та їхні зв'язки під час стимуляції);

  • Дзеркальні нейрони (клітини, відповідальні за прояв емпатії та процес запам'ятовування);

  • Емоції в навчанні (зниження стресу, інтерес, прихід до осмисленого навчання);

  • Відхилення в розвитку (персональний підхід з урахуванням особливостей мозку кожного учня);

  • Комбінація генетики та життєвого досвіду (виявлення схильностей дітей до певних видів діяльності);

Сьогодні нейропедагогіка набирає популярності в школах, які прагнуть оптимізувати навчальні процеси, роблячи їх максимально ефективними.

Учитель має розуміти, як мозок дитини запам'ятовує, обробляє, зберігає та відтворює інформацію і, що завдання, структура класу, атмосфера, інтонація викладача та емоції мають сприяти якісному процесу навчання.

Про те, як можна заробити на нейропедагогіці

Найпростішим способом буде складання освітньої програми, на кшталт "CogniFit". Учні здають тест на здібності й отримують індивідуальний план розвитку. Вартість тесту близько 900 гривень.

План розвитку включає ігри для тренування мозку. Місячна підписка на 20 основних ігор становить 8$, річна - 49$. Повна програма з більш ніж 60-ма іграми: 12$ за місяць і 69$ за рік, відповідно.

Скласти таку програму можна завдяки співпраці з дитячими психологами, знайомими з основами нейропедагогіки.

Орієнтовно, ціна її розробки не перевищить 200 000 гривень, з урахуванням створення сайту з іграми. Прибуток безпосередньо залежить від того, скільки освітніх установ вдасться зацікавити.

Другий варіант - відкриття центру дитячого розвитку. Найчастіше акцент роблять на дітях від 2 до 7 років.

Оренда приміщення в районі 50 кв. м обійдеться близько 30 000 гривень. Вона передбачає щомісячні витрати на охорону, інтернет (3 000 гривень) і витрати на комунальні платежі (4000 гривень).

Устаткування приміщення: меблі, комп'ютери, пожежна система, робочі та навчальні матеріали сукупно становитимуть суму не менше 100 000 гривень.

Зарплату співробітників краще формувати за принципом оклад + премія. На перший час достатньо буде 2 педагогів. В оплаті праці можна виходити від суми в 15 000 гривень і вище.

Внесок у рекламу охоплює купівлю вивіски (від 5 000 гривень) і розміщення інформації про роботу дитячого центру в інтернеті (від 5 000 гривень). Витрати на рекламу краще зробити постійними.

За підсумком мінімальною ціною відкриття цього бізнесу буде 150 000 гривень, однак, ми рекомендуємо мати хоча б 300 000 гривень.

Щомісячні витрати складуть 60 000 гривень. Залежно від кількості дітей, які відвідують центр, він здатний приносити від 70 000 до 150 000 гривень. А його окупність становитиме трохи менше року.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Бізнес. Ідеї. Стартапи
Бізнес. Ідеї. Стартапи@businessidea

Підписуйтесь на Телеграм

624.4KПрочитань
11Автори
464Читачі
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається