Як заробити на перегляді відео у 2023?

Повітряно-краплинним передається Covid, а добре б гроші! Я поки не знаю як матеріалізувати готівку прямо з повітря, але поділюся як діставати гроші прямо з Інтернету.

Якщо змішати трохи YouTube, трохи Crello, трохи реклами і додати трохи фантазії, то це можливо. Впорається навіть школяр. При чому йдеться про заробіток без вкладень, без витрат на рекламу та без складних зйомок відео. Далі детальний алгоритм.

У чому полягає суть роботи?

Все просто. Спочатку ви знаходите найпопулярніші відео на YouTube з яскравими та чіпляючими превьюшками. Потім копіюєте посилання на ролик і завантажуєте його обкладинку.

За допомогою будь-якого онлайн-редактора фото створюєте картинку із привабливим написом на кшталт: «Натисни, щоб подивитися». Через спеціальний сервіс «прив'язуєте» до посилання відео рекламу та постіть зображення разом із видозміненим посиланням там, де його побачать.

Чим більше трафіку ви запустите на відео, тим більше людей подивиться рекламу, і тим більше ви заробите.

Для роботи потрібні такі програми:

YouTube – тут шукаєте відео;

Crello або Canva - у фоторедакторі створюєте картинку;

LinkSpy.cc — тут видозмінюєте посилання та підключаєтеся як партнер;

Pinterest – тут публікуєте посилання.

На всіх сервісах реєструєтесь. Процес займає кілька хвилин. Зазвичай достатньо ввести ім'я та email.

Тепер трохи докладніше.

Крок 1. Шукаємо відео

Зайдіть на YouTube і вбийте в рядок пошуку, наприклад, Топ 10. Потім зайдіть у «Фільтри» та виберіть показ відео за місяць із сортуванням за кількістю переглядів.

Тепер просто переглядаєте прев'ю та вибираєте те, що подобається. Якщо картинка зачепить вас, тоді вона інших теж привабить.

Перегляньте ролик. Якщо там зміст відповідає картинці та назві, то натисніть «Поділитися» та скопіюйте на нього посилання.

Крок 2. Завантажте обкладинку

Введіть у пошуковій системі «Download thumbnail» і виберіть будь-який сервіс. Тут введіть посилання на ролик і за кнопкою «get Thumbnail Images» завантажте обкладинку.

Крок 3. Створіть привабливу картинку

Зайдіть, наприклад, на Crello або Canva і створіть дизайн формату сторіз для Instagram. Вставте завантажене зображення, розмістіть по центру та розтягніть по ширині.

Над зображенням жирним чітким шрифтом додайте напис типу Click to watch. Знизу іншим кольором напишіть кількість переглядів відео на YouTube. Цю цифру скопіюйте із самої платформи.

Повинно вийти приблизно як на зображенні вище. Ну, якщо не подобається, то увімкніть фантазію, всі свої дизайнерські вміння та зробіть краще.

Текст краще писати англійською. Так аудиторія буде ширшою і у вас більше шансів заробити. Якщо не знаєте англійської, скористайтесь Google-перекладачем.

Завантажте зображення та збережіть на ПК у форматі jpg або png.

Крок 4. Генерація прибуткового посилання

Зайдіть на Linkspy.cc та після реєстрації ознайомтеся з сайтом. Схема роботи проста:

  • підключаєтеся;

  • вставляєте посилання на цікаві відео;

  • система додає до посилання на ролик якесь розширення, і глядач, який по ній перейде, тепер спочатку побачить рекламу;

  • публікуєте видозмінені посилання;

  • заробляєте із переглядів;

  • виводьте гроші.

В особистому кабінеті знайдіть інструмент Shorten URLs і вставляєте сюди посилання. Перероблене копіюєте та зберігаєте для подальшої публікації. Люди по ній переходитимуть, а ви отримуватимете гроші за покази реклами.

Крок 5. Публікація в Pinterest

Перероблене посилання ви можете публікувати будь-де. Головне, щоб на вибране вами відео за скороченою адресою переходило якнайбільше людей.

Дуже зручно залучати трафік через Pinterest. Тут м'яка аудиторія і все ще можна успішно просуватися без вкладень.

Що робити? Зареєструйтесь та розмістіть свій пін. Все досить просто:

  • натисніть "Створити пін";

  • вставте створену у Crello або Canva картинку;

  • у полі «Назва» скопіюйте назву відео з YouTube;

  • виберіть потрібну темі категорію, наприклад «Цікаве»;

  • зробіть опис;

  • вставте перероблене на Linkspy посилання;

  • опублікуйте.

Все. Якщо картинка приваблива, то по ній переходитимуть, а ви зароблятимете.

Як багато можна заробити у такий спосіб?

Найважливіше питання, бо інакше навіщо це все.

Розмір прибутку залежить від кількості переглядів. На Linkspy.cc ви можете бачити свій приблизний заробіток. Для цього скористайтесь калькулятором заробітку на головній сторінці.

Як видно, 1000 переглядів дає приблизно 225 доларів на місяць. Досить непогано, якщо на роботу ви витрачаєте кілька хвилин.

Висновок

Практично з повітря можна робити гроші за допомогою популярних відео YouTube. Для цього просто знайдіть хороші ролики та підключіться до сервісу Linkspy. Вставте в Shorten URLs посилання на ролик, що сподобався, і залучайте на неї трафік.

Зручно залучати глядачів на відео через Pinterest. Для цього скачайте обкладинку ролика в YouTube через будь-який сервіс, який знайдете в пошуковій системі за фразою «thumbnail download». Збережіть зображення та зробіть з ним картинку формату сторіз у будь-якому редакторі. Додайте текст, що залучає до перегляду, і публікуйте на платформі Pinterest.

Таким чином, можна заробляти декілька сотень доларів на місяць. Чим більше таких пінів, тим більший дохід. Спробуйте - у вас обов'язково вийде.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Бізнес. Ідеї. Стартапи
Бізнес. Ідеї. Стартапи@businessidea

Підписуйтесь на Телеграм

782.2KПрочитань
11Автори
600Читачі
Підтримати
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається