Як заробляють різні знаки зодіаку?

Тема грошей та кохання найпопулярніша на консультаціях.

І перше і друге дає нам відчуття впевненості, щастя, наповненості, безпеки.

Сьогодні про гроші (а якщо треба і про кохання- маякніть в коментарях).

Отже за гроші у ваші карті відповідає 2 дім і знак який у нього попадає.

2 дім про наші гроші, витрати, про те чим ми володіємо фізично. Про насолоду у фізичному плані від того що ми маємо, вдягаємо, їмо. Це про те як ми працюємо і ким. Чого очікуємо від своєї роботи.

🏠(Якщо не знайдете де ваш другий дім і який там знак - підпишіться на мене і напишіть в коментарях свої данні: дата, місце і час народження. Я подивлюсь вашу карту і скажу де ваш 2 дім і знак)

Сьогодні розкажу як до кожного ЗЗ приходять гроші:

♈️ 2 дім в Овні - гроші через власні зусилля. У витратах та заробітку важливо проявляти рішучість, активність, наглість. Чудово приносять гроші: спорт, тренерство, наставництво, швидкість, виготовлення чогось чи бізнес (особливо бізнес з чимось, що вважається «чоловічим» вері сорі за стереотипність😞): автомайстерні, виготовлення ножів, мангалів, продаж товарів для авто/ремонту/будівництва і т.д)

♉️ 2 дів в Тельці - З грошима важливо бути максимально спокійним, стабільним. Вести записи витрат та надходжень. Мати заначку, відкладати кошти, збирати на щось.  Ідеальна робота - там де щось треба створювати красиве і практичне: дизайн, сувеніри, свічки, прикраси, вироби з натуральних матеріалів (каміння/дерево/гіпс/трави).

♊️ 2 дім в Близнюках - гроші то є то нема. Чим більше у вас подорожей, друзів, контактів, нових знайомств- тим більше грошей. Дуже круто відкривається у професіях де потрібно багато спілкуватися з людьми  - продавці, менеджери, піарники, адміністратори і блогери. А ще інтелектуальні професії, та ті що повʼязані зі зв’язком, поштою, інтернетом.

♋️ 2 дім в Раці - Чим більше даєте свого ресурсу тим більше отримуєте. Витрачати кошти ідеально на дім, на близьких, на родину, тоді будуть повертатися гроші.  Робота чи діяльність пов’язана з допомогою людям, особливо жінкам та дітям. Також діяльність спрямована на закриття базових потреб: безпека, їжа, дім. А ще круто реалізуватися у сферах коучингу чи психології.

♌️ 2 дім в Леві - чим яскравіше та сильніше ви себе показуєте - тим більше у вас грошей. Витрачати треба на себе і свій зовнішній вигляд, особливо на те що буде вас виділяти, показувати ваш статус. Круто заробляти через роботу на велику аудиторію де вас видно - шоу-біз, лекторська діяльність, блогерство, ведучі (тільки не радіо).  Качайте впевненість у собі і гроші прийдуть.

♍️ 2 дім в Діві - гроші приходять через уважність, практичність і кропітку працю. Ви ідеальний найманий робітник. Круто реалізовуєтесь у бухгалтерії, економічних нішах, медицині, роботі з тваринами та рослинами. Ви також чудові редактори, працівники освіти, журналісти.  Витрачати треба на щось практичне, щось для дому і обов’язково навчатися фінансовій грамотності, вести облік своїх заощаджень.

♎️ 2 дім в Терезах - вам для грошей потрібен партнер: бізнес на двох, парний спорт (бальні танці чи шось таке). Також класно реалізувати себе в естетичних сферах: бьюті, стиліст, оформитель, дизайнер інтерʼєрів. Втрачайте кошти на розширення кругозору та розвиток: на галереї, виставки, театри, подорожі, книжки.

♏️ 2 дім а Скорпіоні - ваш разоток напряму залежить від того наскільки ви «юзаєте» інших людей та їх ресурс: спортивні тренери, тренерством в цілому будь-яке, менеджер блогера, зірки, мережевий бізнес. А ще ваші гроші у «підземних» темах: археологія, буріння скважин, видобуток природних копалин, нафто-бізнес, метро, похоронний бізнес. Витрачати гроші вам треба на масштабні речі, на подолання труднощів, на подорожі.

♐️ 2 дім в Стрільці - Ваші гроші чекають вас у подорожах, вивченні мов, роботі перекладачем, гідом, вчителем. Чим більше ви розширюєте свої кордони тим більше у вас грошей. Втрачати кошти теж треба на розширення кордонів фізичних, ментальних, професійних: подорожі, навчання, курси, психологія, пізнання себе.

♑️ 2 дім в Козерозі - чим крутіший ви експерт у своїй діяльності, чим чистіша ваша репутація тим більше грошей. Ідеально реалізувати себе у державних структурах, на керівних посадах, в юриспруденції, бізнесі повʼязаному з нерухомістю, особливо великою (великі будинки, багатоквартирні будинки, підприємства). Витрачайте на практичні і розумні речі, на нерухомість, на статусні  і дорогі речі.

♒️ 2 дім у Водолії - ваша ідеальна робота - програмування, новітні технології, штучний інтелект, робототехніка, смартфони. Робота і інтернеті. Усі нові і передові професії- ваша золота жила. Витрачати на себе, на усілякі круті штуки з приставкою «смарт»: годинник, роботи для дому і т.д.

♓️ 2 дім в Рибах - ви гуру емпатії і ваш заробіток саме у допомозі людям: психологія, єзотерика, таро. Якщо не хочете працювати у цих сферах- витрачайте на них свої гроші і ще на благодійність. Також круто  реалізуватися у художній творчості, діяльності повʼязаній з водою, морем.

Про те, як побудувати свою Натальну карту самостійно - іже є у моєму інстаграм https://instagram.com/odarka_astro?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA%3D%3D&utm_source=qr

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Астро подруга
Астро подруга@odarka_astro

Астрологія

30.7KПрочитань
1Автори
15Читачі
На Друкарні з 22 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається