Які банки платять гроші за реєстрацію

Отримуємо від 50 до 300 гривень за реєстрацію в застосунках банків, рекомендую звернути увагу на повний список банків, особливо -
ПУМБ  платить 300 гривень за активацію кредитної картки через додаток.
Повний список які банки платять за реєстрацію:

1. ПУМБ - 300 гривень за реєстрацію. СУПЕР акція від ПУМБ, встановлюємо та реєструємось за посиланням, проходимо верифікацію через дію та оформляємо обовязково кредитну картку, при оформленні вказуємо дохід більше 15 тисяч гривень - більше шансів отримать кредитку, за оформлення кредитної картки та покупки на 100 гривень(можна просто поповнити собі мобільний) отримуємо 300 гривень відразу, якщо кредитний ліміт банк не видасть, то 100 гривень за реєстрацію ваші. Мені дуже подобається цей банк за гарні кешбеки та різні акції.

2. Alliance - новий банк який платить 100 гривень за реєстрацію і дуже крутий кешбек на перший місяць - Перший місяць кешбек 30% на "все" крім виключень, але не більше 500 грн і тільки на перший місяць. Після цього 1% на все - що теж непогано, 30% кешбек вже перевірів все працює та виводиться

3. GlobusPlus - дуже цікавий банк, кешбеки поки що найбільші, до 3% на продукти, доставка пластикової картки по Україні за 1 гривню - поки що умови просто фантастика, ще й дають 50 гривень за реєстрацію, єдине що мені не супер сподобалось - поки що не дали кредитний ліміт, але дуже і дуже перспективно виглядає.  Зареєструйтесь та оформіть картку GlobusPlus та отримайте 50 гривень винагороди

4. Sense Bank - платить 100 грн за реєстрацію, в сенс банку дуже непогані кешбеки, адекватна ціна на долар під конвертаційний депозит, можливіть купувати та продавати облігації, в цілому один з найкращих банків зараз.

5. А-Банк - 100 гривень, до другого червня підвищений кешбек за запрошення друга (зазвичай 50). На додаток до картки Зелена можна оформити безкоштовно картку для покупок в мережі магазинів АТБ, і додатково отримувати знижки і кешбек. Абанк не дуже часто дає кредитний ліміт, кешбеки непогані, наразі Абанк пропонує найкращу картку для покупок в АТБ деталі ТУТ

6. ІЗІ-Банк - 150 грн за реєстрацію карти з кредитним лімітом, 50 грн за реєстрацію звичайної карти. Щоб отримати 150 грн, при реєстрації вказуйте дохід вище 20 000 грн і робіть запит на кредитний ліміт. Зараз це найвигідніша картка по тарифам та кешбекам, навіть конвертаційні депозити в ізібанку дуже вигідні. ІЗІ та спортбанк належать таскомбанку, але ви можете отримати усі 3 бонуси за реєстрацію у 3 застосунках.

7. Таскомбанк - 124 гривні за реєстрацію будь-якої картки, один з найкращих банків по кешбекам та тарифам, в цьому місяці платять 1,5% відсотки кешбек на продукти та 1% на АЗС, максимум 777 гривень на місяць можна отримати кешбеку. Один з улюблених моїх банків наразі.

8. Власний Рахунок - кешбек за запрошення друга - 50 гривень та 1 кава безкоштовно в магазинах Сільпо. Нараховує додаткові бонуси за покупки в мережі магазинів Сільпо. Багато бонусів тим хто купує продукти в сільпо, мені дали навіть кредитний ліміт 25 тисяч.
Цей бонус варто поєднувати з застосунком Сільпо - платить 10 гривень за реєстрацію за цим посиланням. Тобто якщо зареєструватись в банку та застоскунку Сільпо можна отримати 50 гривень + 10 гривень + безкоштовно каву і ще в застосунку є колесо фортуни, там щодня можно вигравати знижки або гривні в сільпо, в середньому 5-20 гивень можна виграти, так найдешевше купувати в Сільпо.

9. Ukrsibbank - новий банк який запустив реферальну програму, реально платять 150 гривень за реєстрацію, доволі непоганий бонус, у банка є власна програма лояльності з бонусами за активне користування карткою, бонус нараховується на протязі місяця, рекомендую, це тимчасова акція від дуже великого і системного банку

10. Картка Мед від Юнекс банку - 100 грн за реєстрацію, Картка Мед дозволяє купувати товари та послуги у мережі партнерів до 50 000 грн. До усіх покупок, за які покупець розраховується цією карткою, застосовується оплата частинами до 12 місяців. Це реальна розстрочка без авансів, відсотків, переплат, комісій та першого внеску. Ефективна річна відсоткова ставка становить 0,0001%. Для отримання бонусу 50 грн відкрийте картку за посиланням.

11. OBank від IdeaBank - отримайте 50 або 100 гривень за реєстрацію в OBank від IdeaBank, 100 гривень за кредитну картку, щоб отримати кредитну указуємо що є дохід від 10 тисяч гривень, банк доволі цікавий, ІдеаБАнк видає кредитні ліміти навіть зараз. Мінімальна сума для переведення бонусних коштів на картковий рахунок — 70 гривень. Отримайте 50 або 100 гривень за реєстрацію в OBank

12. Ощад - 50 гривень за реєстрацію, Ощад запустив реферальну програму, тому якщо вам потрібна картка відкривайте за посиланням та отримаєте 50 гривень бонуса, із плюсів банку - дуже багато відділень, адекватні ціни на валюту та навіть є програми лояльності.

13. Монобанк - 50 грн, у кого ще немає моно? кешбеки у моно зараз зовсім не високі, але дуже зручний застосунок

Якщо виникли запитання пишіть в чаті телеграм каналу тут

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Smart Wallet
Smart Wallet@smartwallet

280Прочитань
0Автори
1Читачі
На Друкарні з 27 травня

Більше від автора

  • Що таке "Staking" і на що слід звертати увагу

    Багато людей не розуміють, що Staking - це процес делегування права голосу. В сутності, ви передаєте свої повноваження та вибираєте найкращого валідатора шляхом блокування своїх монет і надання їм права голосу.

    Теми цього довгочиту:

    Стейкінг
  • Розвиток ринку землі. Частина 2

    Якщо подивитися на графік продажу землі запропонований державою, то вартість землі стабільно росте уже тривалий час. Але цифри, які показує держава не зовсім правдиві, тому що люди при продажі беруть за основу НГО.

    Теми цього довгочиту:

    Ринок Землі
  • Розвиток ринку землі. Частина 1

    Розглянемо питання динаміки та розвитку земельного ринку в Україні, спробуємо проаналізувати, що відбувається з ціною, з обсягом угод, яка тенденція на ринку і на що саме варто інвестору звертати увагу та, як враховувати всі обставини.

    Теми цього довгочиту:

    Ринок Землі

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається