Зараз ти дізнаєшся, як заробити 500-700$ у TikTok. Інформації дуже багато накопичилося, тому вирішив поділитися нею з вами.

Є контент, який добре монетизується, а є контент з негативною монетизацією. Друге, про що я хотів розповісти це те, що ви самі відповідаєте за продажі. Ви є власним відділом продажів - "що більше продаєш, тим більше заробляєш".

1. Що зробити, щоб були продажі?

Якщо просто вести TikTok, то прибутку не побачити. А якщо грамотно підійти до процесу, то перше, що я порекомендую - це залишати дані вашої пошти/номер телефону або посилання на Telegram/Instagram, через який з вами зв'язуватимуться для покупки реклами.

Настійно рекомендую залишати в шапці профілю підпис "РЕКЛАМА", після чого одразу посилання!

Робиться це для того, щоб заявити аудиторії на платформі, що саме ви робите рекламу, ви ведете комерційні облікові записи і т.д.

2. Розміщення

Ви повинні розміщуватись на всіх можливих ресурсах! Завжди бути у пошуках чатів у блогерів, чатів бірж (біржі з реклами), переглядати всі сайти, потрібні тримати на увазі.

Навіщо це робити?

Поясню, чим більше знаєте інформації, чим більше ви скрізь розвиваєтеся, тим швидше піде зростання і продажі, а так само ви завжди знатимете про нові тренди, зміни тощо!

3. Біржі реклами

В Інтернеті існує таких бірж величезна кількість, найголовніше в цьому моменті – ви повинні зареєструватися на кожній біржі!

Приклад: є біржа, на якій 1000 блогерів, але користувачі скаржаться на те, що немає реклами, але! Є там ви і можете зробити їм рекламу. Дохід? Так!

Є платні платформи, але є і безкоштовні та дуже перевірені – чати бірж, де ви можете викладати інформацію про себе безкоштовно та постійно.

На початковому етапі вам потрібно використовувати всі ресурси і бути скрізь, адже 1-2 клієнти з однієї біржі – гарний прибуток за 2-3 дні після старту!

4. Рекламні агенції

Не бійтеся працювати з ними! Рекламне агентство - це лише постачальник замовлень, саме тому з ними вже потрібно дружити і підтримувати спілкування.

Але слід бути обережним, коли пропонують жорсткий контракт. Це не просто договір надання послуг, а контракт, який необхідно суворо перевіряти, бажано разом з юристом.

Порада! Знайти всі рекламні агенції, які займаються розміщенням реклами в TikTоk, та всім написати.

5. Продаж контенту

Найнеочевидніший спосіб - це створення та продаж контенту.

На сьогоднішній час всім блогерам, каналам та акаунтам на всіх доступних майданчиках, відеохостингах потрібен якісний контент, зараз контент стає дефіцитним та бажаним товаром.

Якщо на майданчику не буде контенту – не буде монетизації.

6. Прямі ефіри

Цей спосіб великої монетизації, який сильно недооцінюють.

Так, їх потрібно проводити багато, по 4-5 годин на день, але прибуток 1000-2000$.

Де ви зараз працюєте? Працюєте по 8 годин день та отримуєте копійки? А тепер уявіть, що сьогодні ви працюватимете по 4 години і прихід прибутку буде 2000$.

Плюси способу: великий прибуток, ви прокачуєте свій обліковий запис і скіл у спілкуванні на камеру.

Обов'язково проводьте прямі ефіри TikTok.

Підказка: якщо ви збираєтеся вести обліковий запис під рекламу або просування в соціальних мережах, можна проводити прямі ефіри на ці тематики, розповідаючи людям як це працює, скільки це коштує, як вийти в рекомендації тощо. Монетизуйте знання та вміння.

Висновок

Наразі рекламодавців практично немає, контенту не вистачає, таким чином підкорення медіа-платформ зменшується.

У TikTok немає певної внутрішньої монетизації, як у YouTube, але можна монетизувати на продажах знайшовши контакт із рекламними агенціями та виходом на біржі з реклами, адже саме ці два пункти дадуть вихід на прибуток відразу! Але не забуватимемо, що в кожному способі є свої умови, мінуси та плюси, які бажано аналізувати та скласти свій певний план по роботі з рекламою та клієнтами.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Бізнес. Ідеї. Стартапи
Бізнес. Ідеї. Стартапи@businessidea

Підписуйтесь на Телеграм

595.9KПрочитань
11Автори
453Читачі
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається