Заробіток в Інтернеті на завданнях зі штучним інтелектом - $20 за годину

Outlier - це інноваційна платформа, яка об'єднує експертів у різних галузях для створення найсучасніших у світі систем генеративного штучного інтелекту.

Напрямки роботи
Outlier пропонує своїм учасникам можливість працювати над різними проектами.

Обов’язково підпишітся на наш телеграм-канал щоб не пропустити важливі оновлення та завжди першими отримувати нові ідеї для швидкого та простого заробітку!

Простіше кажучи, це, в основному, включає в себе

  • Створення навчальних даних для конкретних дисциплін

  • Розробка моделей штучного інтелекту

  • Оцінювання результатів роботи моделей.

Платформа має на меті зробити внесок у розвиток сучасних генеративних моделей штучного інтелекту в таких сферах, як покращення кодування, синтез науки про дані та розуміння основ математики та хімії.

Якщо ви пройшли співбесіди та оцінювання після реєстрації на деяких сайтах з розміщення вакансій або на платформі під час Процесу участі, ви потрапляєте до груп, створених за допомогою дискусії. Тренінги проводяться через платформу та адміністраторами платформи. Після тренінгів, як правило, проводяться іспити, і якщо ви успішно склали іспит, ви отримуєте завдання від таскерів.

Умови праці та оплата

У них гнучкий графік роботи, виплати здійснюються щотижня через Paypal або Airtm. Погодинна оплата залежить від проекту та країни, в якій ви перебуваєте. В Україні середня погодинна оплата становить $20, але в інших країнах вона може бути вищою. Ви також можете заробити додаткові $50, додавши своїх друзів, завдяки реферальній системі.

Outlier пропонує унікальну можливість для професіоналів, які хочуть спеціалізуватися на штучному інтелекті та формувати технології майбутнього. Завдяки гнучкому графіку роботи, конкурентоспроможній заробітній платі та можливостям безперервного навчання Outlier забезпечує своїм учасникам ідеальне середовище як для особистого, так і для професійного розвитку.

Якщо ви хочете отримати більш детальну інформацію про платформу, я залишаю вам це посилання https://outlier.ai/faq

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Бізнес. Ідеї. Стартапи
Бізнес. Ідеї. Стартапи@businessidea

Підписуйтесь на Телеграм

763KПрочитань
11Автори
580Читачі
Підтримати
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

  • 6 soft skills успішного фрилансера

    На фрилансі кожен спеціаліст несе особисту відповідальність за свій успіх на сервісі. Тому такий формат роботи обирають далеко не всі: тут недостатньо самих лише професійних навичок.

    Теми цього довгочиту:

    Фриланс
  • Як зробити гроші з грошей

    Коли мова заходить про заробіток, на думку спадають два найпоширеніші шляхи: відкриття власного бізнесу або випробування часто сумнівних схем заробітку на YouTube. Але сьогодні ми розглянемо дещо інший шлях - як заробляти гроші з того, що у вас вже є.

    Теми цього довгочиту:

    Гроші

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається