Нещодавно Slice перейшов від попередньої одноразової винагороди за рефералів до системи розподілу доходу. Тепер ви будете отримувати 10% від заробітку членів вашої команди. Ця нова система також застосовується до членів команди, яких ви залучили раніше. Крім того, ліміт рефералів збільшено до 50 членів команди, а всі обмеження зняті.

Почніть заробляти зі Slice вже сьогодні!

Ви шукаєте легальний спосіб заробляти гроші за допомогою пошукової видачі Google? Що ж, у мене є неймовірне розширення для Chrome та Edge, яке допоможе вам заробляти гроші щодня.

Представляємо розширення Slice

Slice - це інноваційне розширення для Chrome та Edge, яке можна встановити абсолютно безкоштовно.

Воно дозволяє користувачам заробляти гроші, просто здійснюючи пошук в Google і переглядаючи рекламу.

Це розширення безперешкодно працює у фоновому режимі, тому ви можете продовжувати користуватися Google, як зазвичай, і при цьому без особливих зусиль заробляти гроші, переглядаючи веб-сторінки.

Ви можете гнучко налаштувати кількість оголошень, які бажаєте переглядати, що дозволить вам максимізувати свій заробіток. Slice - це виняткова можливість пасивного заробітку, що пропонує безпроблемний спосіб заробляти гроші, не відриваючись від своєї звичайної веб-діяльності.

Платежі зручно обробляються через PayPal і Bitcoin.

Покрокова інструкція

Весь процес не займе у вас більше 5 хвилин і є досить простим:

  1. Завантажте розширення тут: https://addslice.com/?crew=M4Bpy

  2. Після завантаження натисніть кнопку "Зареєструватися" на головній сторінці Slice, щоб створити новий обліковий запис.

  3. Увійшовши в систему, перейдіть на свою "Панель управління" через домашню сторінку, а потім натисніть "Підключити", щоб зв'язати розширення з вашим обліковим записом.

Якщо у вашому браузері встановлений блокувальник реклами, я рекомендую вимкнути його, оскільки він може знизити ваш прибуток від використання розширення Slice, хоча це і не є обов'язковим.

Збільште свій заробіток за допомогою цього секрету

Після встановлення розширення у вашому браузері відкрийте його. Ви отримаєте два сповіщення.

Прокрутіть вниз і натисніть "Хочете заробляти більше?", щоб встановити вкладку Slice, яка збільшить ваш заробіток, завжди відкриваючи її автоматично при запуску браузера або відкритті нової вкладки.

Я щиро сподіваюся, що ви знайдете це розширення дуже прибутковим. Почніть заробляти з Slice вже сьогодні!

Дякую, що приділили час для прочитання цієї статті. Якщо ви знайшли цю статтю корисною або пізнавальною, будь ласка, слідкуйте за мною, щоб отримати додатковий подібний матеріал. Я буду дуже вдячний за вашу підтримку!

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Бізнес. Ідеї. Стартапи
Бізнес. Ідеї. Стартапи@businessidea

Підписуйтесь на Телеграм

608.9KПрочитань
11Автори
458Читачі
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (2)

Цікава інфа

Вам також сподобається