Знайомство та про що будуть довгочити

Усім привіт. Давайте знайомитись. Мене звати Олександр. Я з Чернівців. Мені 24 роки. В принципі - це основне, що можна розказати, і що стосується цього каналу(?). Я - керівник відділу продажу, навчаю людей продавати - це якщо сказати вузько, оскільки уміння продавати дозволяє себе позиціонувати в цьому світі трохи вище. І що напевно найважливіше - досягати більшого. Це узагалі не про толерантність, не про повагу до особистих кордонів. Оскільки так, інколи треба ходити по головам для того, щоб мати те, що хочеш.

Я працюю в продажах останні 6 років, так, з 18. Тоді я починав ще молодим і зеленим, і це була моя перша робота. 9 місяців був оператором. Тут були свої злети і падіння. І якщо чесно, за цей проміжок часу я взагалі нічого не навчився. Не знаю, чому. Можливо, був занадто молодий, щоб прислухатись. Або уважав себе кращим за інших, що було найбільшою помилкою.

Став тімлідом і у мене з’явились свої оператори. Ось тут можна розказати більше, оскільки досвід тут був неаби-який. І що я вам можу розказати. Дати керівну посаду 19-річній дитині - не найкраща ідея. Кожна людина, яка до мене приходила була старша за мене, тож мені доводилось ще й паралельно боротись з тим, що слухати молодших - тоже норм ідея. Так, я уже тоді умів продавати (мені так здавалось, але хоча б досягав результат), але правильно донести свою думку - було дуже важко. А що ви хочете від емоційно нестабільного хлопа? І так пройшли 5 років. Найкращий рік за весь час по результатам - 2019. Тоді виходило усе і я вважав себе всесильним. Далі - найгірший рік за результатами - 2020. Карантин, віддалена робота, невміння працювати таким чином - усе це мене гризло і ніяк не поєднувалось у моїй голові з думкою про те, шо я можу усе. 2021 - напевно емоційно найстабільніший рік, оскільки змінилось керівництво і робота знову почала приносити задоволення, чого не було досить довго. 2022 - тут усе зрозуміло. Повномасштабне вторгнення орків на нашу землю, великий отток, паніка, страх - усе це було. І чесно, я не знаю, як у мене ще тоді голова не їхала і я зміг стримати панічні настрої у себе в групі.

І вот якраз з 2022 року я став керівником відділу продажу, де працюю уже рік. І скажу вам так, це набагато важче, ніж мати своїх операторів. Оскільки зараз у мене в команді тільки ті дівчата і хлопці, які шось все ж таки розуміють у цьому світі, і доносити якісь негативні новини з думкою, що не усе так погано - досить важко. Але мені подобається. Оскільки у мене найкраща команда

Отже, це моя невеличка біографія і пройдений шлях станом на 01.04.2023. Про що все ж таки буде цей канал? Про продажі. Я хочу невеличкими серіями розказати про те, що таке продажі, як правильно до цього підходити і ставитись. Швидше за все, це буде мій щоденник, але якщо комусь це буде цікаво або корисно, то чарівно, я радий. Буде невелика кількість довгочитів, але альманах може вийти цікавий

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
ОЗ
Олександр Закритий@alexclosed

11Прочитань
0Автори
3Читачі
На Друкарні з 14 квітня

Вам також сподобається

Коментарі (1)

Круть. Щось таке і хотілось би прочитати, особливо власний досвід.

Вам також сподобається