Звички багатих і успішних людей

1. Їм подобається процес

Не лише гроші мотивують таких людей, а й сам процес роботи. Вони обирають такі галузі, які підходять їхній душі. Знайти головну справу життя, напевно, це найважливіша звичка, яку треба засвоїти насамперед.

2. Не боятися невдач

Невдача не привід одразу здаватися. Невдача - це можливість зробити себе ще кращим. І всі успішні люди користуються такою можливістю. Що було б, якби Стів Джобс здався після звільнення з Apple і не повернувся?

3. Вміють сказати "ні"

Вони кажуть "ні" нецікавим і неприбутковим проєктам. Навіть якщо вони вклали туди чимало сил і часу. Вони вважають за краще спрямувати увагу туди, де буде прогрес і вигода.

4. Стежать за здоров'ям

Фізичне навантаження зранку, правильне харчування, повноцінний відпочинок. Усе це є в розкладі фінансово успішних людей. Без здоров'я гроші не принесуть вам задоволення.

5. Правильно ставлять цілі

Недостатньо поставити мету, потрібно ще це зробити правильно. І всі успішні люди вміють це робити.

6. Діють

Багаті люди не чекають можливості, коли краще почати, вони створюють їх самі. Вони роблять одразу. Краще, ніж у цей момент можливості не буде. Вони про це знають.

7. Ефективно керують своїм часом

Планувати час - важлива звичок заможних людей. Вони обов'язково зосереджуються на головному і роблять найскладніші та найважливіші справи першочергово.

Стівен Кові у книжці "7 навичок високоефективних людей" дуже детально описав цей момент.

8. Контролюють витрати

Кожна фінансово успішна людина знає, куди йдуть всі її гроші. Деякі непомітні витрати можуть сильно перешкоджати успіху. Вони розумно підходять до економії.

9. Складають бюджет

У такої людини розписана кожна копійка. Вести бюджет дає можливість не витрачати більше, ніж вони розраховують.

10. Обдумані витрати

Фінансово успішна людина не витрачає гроші спонтанно. Вона дає час подумати собі і ніколи не купує одразу. Бездумні покупки з'їдають більшу частину бюджету і, найчастіше, безглузді.

11. Інвестування

Не тільки в компанії, а й у себе. Обов'язково розвиток, у вигляді читання книжок, у здоров'я, як уже згадувалося в 4 пункті, і у своє оточення.

12. Спілкування тільки з успішними людьми

Люди завжди приміряють до себе звички тих, з ким спілкуються. Якщо це ви перебуваєте в колі бездумних людей, то і ви стаєте неуспішним. Тому вони будують зв'язки тільки з успішними людьми.

13. Відкладати

Відкладати частину свого доходу - основна звичка кожної багатої людини. Таким чином, можна себе захистити від несподіваних змін в економіці або після провалу проєкту.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Бізнес. Ідеї. Стартапи
Бізнес. Ідеї. Стартапи@businessidea

Підписуйтесь на Телеграм

625.6KПрочитань
11Автори
465Читачі
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (3)

Що в мене на думці? В мене на думці де сказати домашні.🤣

Вам також сподобається