10 чемпіонів NXT, які провалилися в основі (і що пішло не так)

Ставши чемпіоном NXT, на папері, ви повинні сигналізувати про те, що готові до великих звершень в основному ростері WWE. Це демонструє явний талант і той факт, що ви стоїте вище за всіх тих, хто знаходиться на стадії розвитку. Становлення чемпіоном NXT призвело до певного успіху для деяких, таких як Сет Роллінс, Шарлотта Флер, Аска, Дрю МакІнтайр, Кевін Оуенс і Рія Ріплі, хоча для інших це не було так. Протягом багатьох років було кілька прикладів того, як реслери, які, можливо, провалилися в основі в цілому. Існує безліч причин, чому ці окремі випадки не виправдали очікувань.

10 Фінн Балор (Невчасно отримана травма)

Finn Balor Calls Losing the NXT Championship a Career Highlight - SE Scoops  | Wrestling News, Results & Interviews

Хоча Фінн Балор непогано проявляє себе у Судному Дні, йому знадобилося сім років, щоб знайти своє місце в основі. Здебільшого перебування Балора в основному ростері було не надто успішним. Він був викликаний у 2016 році і зразу ж коронований першим в історії Всесвітнім чемпіоном, і WWE явно бачили у ньому великий потенціал. Однак травма, отримана в матчі з Сетом Роллінсом, призвела до того, що він вакантував титул, і з того часу все пішло шкереберть. Після його повернення WWE більше не були зацікавлені в його просуванні, і з того часу він став постійною частиною мідкарду як млявий бейбіфейс. Було кілька випадкових пушів, але загалом його букінг бажав кращого.

9 Боббі Руд (Дебютував у ролі бейбіфейса)

NXT remains glorious as Roode retains title | Inquirer Sports

Боббі Руд був дуже відомим, коли прийшов у NXT, і його хільський забіг у ролі "Glorious" Боббі Руда був феноменальним. Він чудово виступав як чемпіон NXT, і коли його викликали до основного ростеру, WWE покладали на нього великі надії. Однак популярна тема виходу Руда призвела до того, що WWE представили його у ролі бейбіфейса - роль, яку він виконував протягом досить тривалого часу. Руд не був природженим хорошим хлопцем, і йому майже не давали можливості виступати на мікрофоні - а саме там він сяяв найбільше. Руд дуже швидко відійшов на другий план.

8 Шайна Базлер (Програш першого ф’юда в головному ростері)

Shayna Baszler Just Might Be the Greatest NXT Women's Champion of All Time  - RondaRousey.com

Шейна Базлер була надзвичайно домінантною особистістю в NXT, і багато хто вважав, що вона може стати однією з найбільших зірок основного ростеру. Коли вона нарешті з'явилася на Raw, WWE одразу ж заруїнили її букінг. Вона кинула виклик Беккі Лінч за жіноче чемпіонство Raw на WrestleMania у своєму першому в кар’єрі ф’юді в основні, але програла той матч менш ніж за 10 хвилин. Її запал зменшився, і після цього ніхто не міг сприймати її серйозно. Персонаж Базлер був зруйнований з самого початку.

7 Шинске Накамура (Програв занадто багато великих ф’юдів)

У Шинске Накамури були короткі моменти, наприклад, у 2023 році, а також у 2018 році, коли він виграв Королівську Битву, де він отримав пуш, але здебільшого його час в основному ростері був повним провалом. Вінс МакМехон просто не знав, як впоратися з букінгом такої міжнародної зірки, як Накамура, і він просто програвав кожну велику ворожнечу, в якій брав участь. Він зазнав невдачі у двох поєдинках за титул чемпіона WWE з Джиндером Махалом та Ей Джей Стайлзом, і це практично зруйнувало весь його імпульс відтоді.

6 Андраде Алмас (Не був представлений як зірка)

Watch NXT Champion Andrade "Cien" Almas on NXT this Wednesday on USA  Network - YouTube

В NXT Андраде Алмас продемонстрував свої здібності світового класу на рингу і був представлений як абсолютна зірка. Коли його викликали в основний ростер, WWE не продовжила таку тенденцію. Андраде засів в мідкарді і не вибрався звідти. Не було жодних зусиль, щоб зробити його зіркою, і замість цього він здебільшого просто губився в масовці, що призвело до невдалого виступу в основні.

5 Каїрі Сейн (Закинута в командному дивізіоні)

Kairi Sane's greatest moments: WWE Playlist - YouTube

Каїрі Сейн була однією з найяскравіших зірок NXT, і вона була невдахою, яка піднялася на вершину бренду, ставши чемпіонкою NXT. У неї був потенціал для того, щоб перейти в основну і досягти успіху як андердог. Однак після виклику її миттєво перекинули в жіночий командний дивізіон, який завжди був безладним. Команда Kabuki Warriors разом з Аскою призвела до хілтерну, і хоча Сейн добре справлялася, вона завжди більше підходила на роль фейса. WWE ніколи не пробували її як сольну зірку, і це призвело до провалу.

4 Бо Даллас (Не мав потенціалу мейн івентера)

Bo Dallas defeats Big E to become NXT Champion: This Is NXT - YouTube

Бо Даллас був одним з перших колишніх чемпіонів NXT, який отримав виклик в основний ростер. Даллас добре показав себе в NXT, тому що керівництву подобався його неприємний образ фейса, але в основному ростері було зрозуміло, що він ніколи не стане головною зіркою. У нього були гімміка, які підходили для мідкарду, його робота на рингу не хапала зірок з небес, і він не був схожий на звичайну зірку WWE. Невдачі Далласа в основному ростері здебільшого зводяться до того, що він був не зовсім на тому рівні, щоб стати проривним.

3 Едріан Невілл (Замалий для WWE)

Adrian Neville celebrates winning the NXT Championship - YouTube

Едріан Невілл (більш відомий сьогодні як ПАК) є виконавцем світового класу на рингу і за останні роки довів, наскільки хорошим він може бути з точки зору характеру. Вінс МакМехон бачив його габарити і стиль, і не думав, що він достатньо хороший, щоб стати великою зіркою. Він був представлений, як і багато інших подібних зірок - без особливих гімміків і внизу карду. Його кар'єра у WWE так і не склалася, навіть коли він став "Королем крузервейту" - чудовим гімміком, який так і не отримав тієї поваги, на яку заслуговував.

2 Алістер Блек (WWE не знали що з ним робити)

Photos: NXT Champion Aleister Black meets SAnitY's chaos head-on

Персонаж Алістера Блека вимагав багато уваги та турботи, але з огляду на швидку мінливість основного ростеру WWE, у Блека не було жодного шансу. Вінс МакМехон просто не знав, як використовувати Блека в основні, і в підсумку він просто сидів і чекав свого шансу. Він то з'являвся, то зникав з планів WWE, майже не маючи шансу проявити себе.

1 Керріон Кросс (Похований моментально)

Karrion Kross forced to vacate WWE NXT title just days after winning it vs  Keith Lee due to separated shoulder | The Sun

Керріон Кросс мав сильну презентацію свого персонажа в NXT і швидко став непереможним чемпіоном NXT. Його також вважали тим, хто краще підходить для основного ростеру, враховуючи його розміри та зовнішній вигляд, але після дебюту він був повністю похований. Він програв Джеффу Харді за 90 секунд, і це стало цвяхом у труну для Кросса. Це був дивний спосіб представити його новій аудиторії, і він втратив довіру до себе.

Автор: Andrew Kelly

Переклад: Volodya Lysyuk

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
WWE Looks
WWE Looks@thewwelooks

Ті самі WWE Looks / Лукс

5.5KПрочитань
0Автори
17Читачі
Підтримати
На Друкарні з 5 липня

Більше від автора

  • Історія Командного чемпіонства SmackDown

    На нещодавньому щотижневому шоу SmackDown чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство синього бренду, яке відтепер називається «командним чемпіонством WWE». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Історія Командного чемпіонства RAW

    На нещодавньому щотижневому шоу RAW чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство червоного бренду, яке відтепер називається «Світовим командним чемпіонством». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Поєдинки РеслМанії 40, до яких WWE може прокладати шлях після Королівської Битви

    Королівська Битва - одне з найяскравіших шоу у календарному графіку WWE через свою непередбачуваність, а також тому, що воно відкриває шлях до РеслМанії. Поки Коді та Бейлі вже забронювали собі місця в карді Філадельфійського шоу, WWE, як це часто буває, дражнять фанатів

    Теми цього довгочиту:

    Wwe

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається