UCW RAW, 103 випуск:

RAW починається з хайлайту Extreme Rules матчу Ренді Ортона та Остіна Тіорі, який відбувся на Money in the Bank. Кадри демонструють жорстокі обміни ударами, коли обидва суперники доводять себе до межі у нещадній сутичці. Сталеві сходи, драбина, стілець, стіл, палиця Кендо — все це було використано в п'ятнадцятихвилинному матчі. Кульмінація поєдинку повторюється, Ортон нарешті проводить вирішальний RKO Тіорі, утримуючи його до трьох і зберігши своє інтернаціональне чемпіонство. Ортон підіймає титул над своєю головою та шоу виходить на рекламу.

————————————————————

Пол Хейман виходить на ринг:

Пані та панове, якщо є щось, на що ви можете розраховувати на RAW, то це непередбачуваність. Це сама суть цього бренду, і це те, що тримає вас на краю ваших крісел щотижня. Отже, як нам підняти цю непередбачуваність на новий рівень? Що ж, я скажу вам, як. Я з гордістю оголошую Tornado Tag Team Tournament на RAW, який складатиметься з абсолютно неочікуваних команд! Саме так, друзі. Ми не будемо оголошувати команди заздалегідь. Ми не дамо нікому розкоші розробляти стратегію. Кожен учасник буде обраний випадковим чином за мить до того, як він вийде на ринг. Ви побачите, як формуються нові команди та розпалюються старі суперництва. Кожен матч буде несподіванкою, кожна перемога буде заслуженою, а кожна поразка буде шокуючою. Цей турнір є свідченням серця і душі RAW. Це шанс для наших суперзірок довести, що вони можуть адаптуватися, подолати й перемогти будь-який виклик, який постане на їхньому шляху. Отже, хто з ким об'єднається? Хто сформує остаточний альянс, а хто залишиться в невірі? Відповіді на ці питання будуть розкриті лише під час самих матчів.

Після оголошення Пол Хейман пішов за лаштунки під оплески фанатів

Джефф Харді та Метт Ріддл проти Грейсона Уоллера та Ноам Дара — турнірний Tornado матч два на два

Переможці: Джефф Харді та Метт Ріддл

Оцінка: 3

За лаштунками знаходяться Mox-Gun у повному складі. Мокслі ходить по сторонах зі злістю, що його "учні", Ель Фантазмо та Кіп Себіан не змогли здобути перемогу і стати новими командними чемпіонами. Врешті-решт, тишу хотів перервати Себіан, але він не встиг сказати й слова, як Джон зразу перебив його:

Ви повинні були виграти ті чемпіонства. Я вам що казав? Ви мали йти до своєї мети будь-якими методами, ви навіть Хейсу та Аксіому сказали так робити. І щось пішло не так, а, Кіп? А, Фантазмо? Чого зараз тут з титулом тільки я, а не ми всі?

Фантазмо зірвався на Мокслі:

Та замовкни ти! Ми робили все, ти знаєш, що ці жовто-чорні придурки не простаки. Ти сам бачив, скільки ми там були на рингу. Ми могли отримати ту перемогу, але... ну....

Джон перебиває:

“Ну” що, Ель, що? Скажи, давай. Я чекаю. 

Кіп встряг у діалог:

Ми ще недостатньо досвідчені... Можливо... Не тим ми займаємось... Пішли, Ель.

Хлопці уже хотіли піти, але Джон, зразу змінивши свої емоції, почав зупиняти їх:

Агов, бляха, ви реально? Ви отримали першу велику поразку і вже готові здатись? Хіба я цього вас вчив? Ви ж цим собі гірше робите. Так, чуваки, я розумію все, окей, давайте разом видихнемо. Добре, поки вам не варто йти щось далі самим вирішувати та робити. Поки будете біля мене. Далі ми все зробимо разом так, щоб тут було три золота, а не одне. Я, звісно, хочу вам це пообіцяти, але життя… Воно бентежне, не знаєш як воно повернеться. Чуваки…

Мокслі дістає з сумки по банці пива і дає по одній собі та хлопцям

У нас все вийде. У нас. Ми одна команда. Давайте, за нас!

Кіп та Ель: 

За нас!

Тайтус О’Ніл проти Джиндера Махала — матч один на один

Переможець: Тайтус О’Ніл

Оцінка: 2.5

Грає музична тема Ей Джей Стайлза. Він виходить на рампу під підтримку глядачів. Стайлз піднімається на ринг, бере мікрофон у ринг-анонсера та починає промову:

Це був дикий недільний вечір для нас всіх. Це був дикий недільний вечір для мене і Мокслі. Це був мій перший Last Man Standing матч і я виклався на всі сто. Тепер мені є що сказати Джону.

Стайлз повертається обличчям до камери і говорить в неї

Мокс, ти мені не подобаєшся. Ти повний лайна і я вважаю, що ти абсолютно не гідна людина. Але... Ти переміг мене чесно. І ти дійсно гідний називатись чемпіоном. Тепер я просто буду чекати, поки знайдеться інша гідна людина, яка забере в тебе це золото.

Стайлз повертається до глядачів

Залишилось зрозуміти, що далі для мене. Я пройшов довгий шлях до цього титулу, але тепер цей шлях добіг кінця. І я знову відкритий до чогось нового... До нових викликів...

Арена затихла, світло вимкнулось, ми чуємо слова "Wrestling has more than one Royal Family", світло вмикається і звучить музична тема Коді Роудса. Він повільно крокує з мікрофоном, а згодом залазить на ринг до Стайлза, та починає говорити:

Ей Джей, сьогодні ти стоїш тут, після Last Man Standing матчу, де ви з Мокслі виклалися на повну, і навіть якщо він тобі не подобається, ти визнаєш його гідність як чемпіона. Розумієш, саме такі моменти визначають суть реслінгу. Я про повагу, про визнання. Ми маємо багато спільного. Ми обидва цілеспрямовані, обидва прагнемо до конкуренції, і обидва готові вийти за межі своїх можливостей. Ось чому я стою перед тобою сьогодні. В мене є виклик для тебе. Абсолютно новий виклик. Проте матч на RAW — це не зовсім те, чого я хочу. Як тобі така пропозиція: ти, я, головне шоу літа? Йдеться не про титули, а про те, щоб залишити слід в історії. І повір мені, цей матч увійде в історію UCW як мінімум. Ей Джей, це твій шанс стати частиною чогось легендарного, чогось, що будуть обговорювати наступні покоління. Я спитаю це один раз, чи готовий ти?

Коді протягує руку Стайлзу. Ей Джей дивиться на руку Коді, тисне її і каже:

Я приймаю твій виклик, Коді.

Після цього шоу виходить на рекламу

—————[Реклама NXT Heatwave]—————

Анонсовано повернення Кофі Кінгстона на NXT Heatwave

На ринг виходить новий містер Money in the Bank від RAW, Трей Мігель:

Як бачите, моя підготовка проти Конора виявилася супер надзвичайно вдалою. Але щоб я виграв кейс від імені свого бренду я ніколи б не очікував. У мене ніхто не вірив, всі вірили в Брока Леснара або послужний список учасників, які брали участь в матчі. Я начебто думав, що це просто матч заради досвіду, більше нічого, але тут у мене вийшло зловити момент і зірвати свою несподівану валізку. Я в будь-який момент можу її використати, хто б це не був, Ренді Ортон або Мокслі, я їх звісно вітаю з їхніми захистами, ви справжня ікона нашого бренду, але я б ніколи не подумав, що на моїх очах трапиться сенсаційний фурор для мене, і я, як сьогоднішній містер Money in the Bank, заявляю наступне: я сьогодні хочу когось викликати на матч, і, містере Хейман, дайте мені когось, тому я готовий просто зараз побитися, почнімо шоу, мої справжні фанати й фанатки

Трей Мігель проти Брона Строумана — матч один на один

Переможець: Брон Строуман

Оцінка: 4

На арену виходять Mox-Gun. Вони швидко пробираються на ринг, Мокслі зразу бере мікрофон і починає промову:

Що ж, я хочу вам сказати — це було непогано. Я довів, що я дійсно потужний чемпіон, але я незадоволений тим, який тип матчу був, я хотів вибивати зі Стайлза сили по повній, а не чекати до десяти, поки він не встане. Все ж, я і в такому матчі довів те, що я казав до Money in the Bank — я захищу свій титул. Стайлз, якщо ти ще міркуєш над моєю пропозицією недавньою, то ти знаєш де мене знайти, а поки я про тебе забув. Але далі я б хотів згадати одну людину, яка була поряд з ним деякий час, і допомагала йому. Я попередив, щоб краще він не ліз у наші справи, і він майже, але послухався. Що ж, поки всі бояться мені сказати, що хочуть цей титул, я, не боячись, що корона впаде з моєї голови, хочу викликати цю людину на бій за титул чемпіона у важкій вазі. Я звертаюся до Казучики Окади. Може я тебе залякав раніше, але зараз би ти міг запросто мені сказати, що хочеш цей титул. Що ж, я чекаю на твою відповідь. А поки, ми з хлопцями вирушаємо по домах відпочивати.

————————————————————

За лаштунками ми бачимо Барона Корбіна. Він підходить до Шенкі й запитує:

Хей, з тобою балакає Барон Корбін. Я шукаю командного партнера для турніру за претендентство за командні титули. Ти будеш моїм партнером?

Шенкі дивиться на Корбіна, потім вмикає музику на телефоні та починає танцювати. Корбін пішов далі. Підходить до когось, хлопає по спині й запитує:

Агов, чи ти не хочеш бути моїм парт...

Корбін бачить, до кого він звернувся. Це виявився Керріон Кросс. Корбін каже:

А, вибач, не хотів відволікати.

Корбін хотів піти, але Кросс каже:

Чекай, Корбіне, я бачу, ти шукаєш собі командного партнера. У мене є інформація, хто може стати твоїм командним партнером. Підійди ближче.

Корбін нахиляється, Кросс на вухо каже:

Я.

Корбін подивився на Кросса, Керріон каже:

То що, згоден? Чи мені надати тобі інформацію про те, що станеться з тобою, якщо ти відмовиш?

Корбін з Кроссом потиснули руки

Барон Корбін та Керріон Кросс проти Ашанте Адоніса та Омоса — турнірний Tornado матч два на два

Переможці: Барон Корбін та Керріон Кросс

Оцінка: 3.5

ОЦІНКА ШОУ - 7.5/10

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
UCW
UCW@UkrainianChatWrestling

Віртуальний реслінг промоушен

674Прочитань
1Автори
6Читачі
На Друкарні з 25 серпня

Більше від автора

  • UCW Burning Ground, 123 випуск

    Результати Burning Ground

    Теми цього довгочиту:

    Ucw
  • UCW Burning Ground, 122 випуск

    Результати Burning Ground

    Теми цього довгочиту:

    Ucw
  • UCW Asylum 2.0, 27 випуск

    Результати Asylum 2.0

    Теми цього довгочиту:

    Ucw

Вам також сподобається

  • Епохи WWF/WWE

    Ми часто згадуємо про неймовірні перипетії Атитʼюди, довготривалі тайтл рейни Золотої Ери, а також зникнення всього цього в епоху PG. Насправді цих так званих епох у WWE було вже чимало, але виокремлюють декілька основних.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • 5 найемоційніших прощальних сюжетних ліній у реслінгу (та 5, які мали б закінчитися інакше)

    Прощальні історії у професійному реслінгу часто зарезервовані для найвідоміших імен, оскільки саме в них фанати вкладають найбільше коштів. Вони, як правило, мали легендарні кар'єри, які люди хочуть бачити завершеними в найкращий спосіб, і це те

    Теми цього довгочиту:

    Wwe

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається

  • Епохи WWF/WWE

    Ми часто згадуємо про неймовірні перипетії Атитʼюди, довготривалі тайтл рейни Золотої Ери, а також зникнення всього цього в епоху PG. Насправді цих так званих епох у WWE було вже чимало, але виокремлюють декілька основних.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • 5 найемоційніших прощальних сюжетних ліній у реслінгу (та 5, які мали б закінчитися інакше)

    Прощальні історії у професійному реслінгу часто зарезервовані для найвідоміших імен, оскільки саме в них фанати вкладають найбільше коштів. Вони, як правило, мали легендарні кар'єри, які люди хочуть бачити завершеними в найкращий спосіб, і це те

    Теми цього довгочиту:

    Wwe