10 невдалих гімміків WWE з 2010-х, які могли б спрацювати з іншим реслером

2010-ті роки були блискучим часом для WWE, коли багато великих реслерів увірвалися в компанію через систему NXT, тоді як інші відомі імена продовжували створювати пам'ятні моменти. Продукт на рингу став більш популярним, а жіночий реслінг також отримав можливість процвітати, саме тому люди часто дивляться на це десятиліття з позитивом. Втім, не все було ідеально, оскільки в цей час було багато гімміків, які не спрацювали. Однак те, що певний персонаж не «вистрелив», не означає, що він був жахливий. Іноді просто не підходив для когось і інший рестлер міг би зробити так, щоб це спрацювало.

10 Еммаліна

Еммаліна була персонажем, який з'явився так само швидко, як і зникнув, через що багато людей вважали, що цей гіммік був жахливим. Однак це було не так, просто це був не той персонаж, якого Емма могла відігрувати в той період свого життя. Однак загалом гіммік, коли реслерша просуває свою зовнішність як основний фактор продажу в цю епоху, дійсно виділявся. Це було популярно в епоху атиттюди, але в наш час жінки часто зосереджуються на роботі на рингу, тому це могло б бути блискуче, якщо спрацювало так як було задумано.

9 Лео Крюгер

Лео Крюгер був персонажем, який, здавалося, мав великий потенціал, але натомість, щоб розкрити його до кінця, WWE не зовсім взялася за справу. Крюгер мав усі шанси стати топом, оскільки він був інтригуючим, але замість цього WWE змінили напрямок і створили Адама Роуза. Втім, Крюгер як гіммік - це те, що має якучь базу, і якби комусь іншому дали шанс спробувати щось подібне, то, без сумніву, це могло б спрацювати.

8 Кона Рівз

Кона Рівза просували як Найкращого під час його перебування у WWE, і цей персонаж міг би бути набагато успішнішим. Ідея про те, що Рівз вірив, що він кращий за всіх у всіх аспектах життя, легко піддається використанню, коли йдеться про те, щоб набрати обертів. Зрештою, Рівз не влився у WWE і він швидко забувся. Втім, сам персонаж мав потенціал, і якби його віддали іншому виконавцю, то з нього міг би вийти непоганий персонаж.

7 Брати Бладжен

Брати Бладжен були цікавою концепцією, яка дуже нагадувала повернення до чогось, що могло статися в 1990-х роках. Втім, це було щось, що могло б спрацювати і в сучасну епоху, але з Люком Харпером та Еріком Роуеном щось не склалося. Головною причиною цього було те, що це було схоже на підробку часів Сім'ї Ваятів. Цей гіммік був занадто схожий на них, але якби інші реслери взяли б його на озброєння, то цілком міг би бути справжній потенціал.

6 Майк і Марія Канеліс

Коли Майк і Марія Канеліс вперше з'явилися разом на екрані у WWE, вони були парою, яка переповнена своїм коханням, і це могло б спрацювати. Проштовхування романтичної сторони їхнього життя в горлянки фанатів миттєво покінчили з ними як з хілами і вони не отримали телевізійного часу. Навіть якщо у них нічого не вийшло, ця ідея для екранної пари - хороша. Якби їм дали час, вони б з'єдналися, ось чому це варто розглянути для майбутньої пари в реальному житті.

5 Бренд Тайтуса

У 2016 році WWE спробувала просунути Тайтуса О'Ніла на посаду екранного менеджера, вважаючи, що він будує власний бренд. Для цього він найняв кількох реслерів, але в довгостроковій перспективі нічого не вийшло, і це значною мірою було пов'язано з людьми, які входили до складу. Фанати не сприйняли їх серйозно, що дуже прикро, адже ідея була правильною. Враховуючи зростання соціальних мереж, коли хтось створює свій власний бренд і розбудовує його, це було б чудово, потенційно використовуючи соціальні мережі для покращення ситуації.

4 Соломон Кроу

Соломон Кроу не спрацювався у WWE, хоча він чудовий реслер з великим досвідом. Однак під час його кар'єри в NXT у нього щось не склалося, але гіммік хакера, який може впливати на шоу, мав певний потенціал. Його персонаж був досить дивакуватим і не зовсім відповідав самому гімміку. Однак, цей персонаж міг би бути вражаючим, якби йому дали іншу можливість.

3 Буллфіт

Спочатку Булл Демпсі був серйозним монстром на рингу в WWE, але коли це не спрацювало, WWE змінив підхід і створив персонажа БуллФіт. Ідея, що він відігрує персонажа, який худне і знає все про фітнес, могла б бути цікавою, але вона стала занадто комедійною. Замість того, щоб бути серйозним, що могло б спрацювати як фейс або хіл, комедійний аспект насправді не спрацював і миттєво відштовхнув фанатів від персонажа, що було дуже прикро. З іншим реслером це могло б мати подальший розвиток.

2 Девід Отунга (юридичний радник)

WWE скористалася легальною юридичною освітою Девіда Отунги, коли він став "юридичним радником WWE", що дозволило йому підлизуватися до тодішніх авторитетів і проводити час, огидно попиваючи каву. Це був розумний гіммік, але Отунга не був достатньо сильним реслером, щоб отримати максимальну вигоду з ситуації. Якби цей персонаж дістався комусь іншому, хто, можливо, був би трохи більш відшліфованим на рингу, то, без сумніву, це могло б спрацювати. Зловживання службовим становищем для отримання більших можливостей - простий спосіб для цього, що зробило б цю історію гарною.

1 Джастін Гебріел (Шибайголова)

Коли час Джастіна Гебріела в Nexus та Ядрі підійшов до кінця, він намагався просунути ідею, що він був справжнім шибайголовою. Бути тим, хто з радістю вистрибує з літаків і йде на великий ризик, і це саме по собі є крутою концепцією, коли мова йде про професійний реслінг. Це дає уявлення про те, що він готовий на все, але WWE ніколи не демонстрував цього в реальності, окрім його прийомів з верхнього канату. Це гіммік, який може спрацювати, але реслер у цьому місці має бути трохи сміливішим, як, наприклад, божевільні викрутаси Дарбі Алліна в AEW.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
WWE Looks
WWE Looks@thewwelooks

Ті самі WWE Looks / Лукс

5.4KПрочитань
0Автори
17Читачі
Підтримати
На Друкарні з 5 липня

Більше від автора

  • Історія Командного чемпіонства SmackDown

    На нещодавньому щотижневому шоу SmackDown чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство синього бренду, яке відтепер називається «командним чемпіонством WWE». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Історія Командного чемпіонства RAW

    На нещодавньому щотижневому шоу RAW чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство червоного бренду, яке відтепер називається «Світовим командним чемпіонством». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Поєдинки РеслМанії 40, до яких WWE може прокладати шлях після Королівської Битви

    Королівська Битва - одне з найяскравіших шоу у календарному графіку WWE через свою непередбачуваність, а також тому, що воно відкриває шлях до РеслМанії. Поки Коді та Бейлі вже забронювали собі місця в карді Філадельфійського шоу, WWE, як це часто буває, дражнять фанатів

    Теми цього довгочиту:

    Wwe

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається