10 речей, які Брей Ваятт так і не досяг у WWE

Брей Ваятт підписав контракт з WWE у далекому 2009 році, тобто вже чотирнадцять років, як він дебютував у FCW. За цей час він встиг зробити чимало, від участі як частина угрупування Нексус до створення персонажа Брея Ваятта і навіть звільнення та повернення. Однак за цей час було багато і таких досягнень, які він не встиг подолати. Будь то певні типи матчів, нагороди, чемпіонські титули чи багато іншого, є досить багато речей, яких він не встиг зробив у WWE.

10 Участь у матчі «Гривня в Банці»

Брей Ваятт навіть не брав участі в матчах "Гривня в Банці", не кажучи вже про перемогу в них. Ваятт був би чудовим кандидатом на отримання кейса на початку своєї кар'єри, якби запропонував щось нове, що могло б зробити цей гіммік цікавим. Однак він ніколи не мав честі називати себе містером "Гривня в Банці". Насправді, список його поєдинків на однойменному PPV короткий, і він брав участь лише у двох з них протягом свого десятирічного перебування в основні як персонаж  Брей Ваятт.

9 «Реальна» перемога на РеслМанії

Брей Ваятт бився на РеслМаніях з деякими з найсильніших реслерів усіх часів і народів, такими як Джон Сіна, Ренді Ортон і Андертейкер, але він ніколи не здобував справжньої перемоги на цьому шоу. Його матч Firefly Funhouse з Джоном Сіною на Реслманії 36 технічно був "перемогою", але він проходив у кінематографічній обстановці, і він сам рахував утримання. Це не був справжній матч, і крім того, він програвав на кожному кроці.

8 Король Рингу

Як і у випадку з Гривнею в Банці, Брей Ваятт не брав участі в турнірі Короля Рингу, тож навіть не мав шансів на перемогу. По правді кажучи, це, мабуть, і на краще. Мало того, що вже більше десяти років у WWE не було переможців Короля Рингу, які б запам'яталися, так ще й сам гіммік "Короля" не міг бути ще більш далеким від характеру Брея Ваятта та його гімміків. Це було б, м'яко кажучи, дивно.

7 Інтерконтинентальне чемпіонство

Брей Ваятт - це той, хто дебютував в основному ростері і виявив, що він в блукає по сцені головних подій, або, принаймні, у верхній частині мідкарду. Він ніколи не потрапляв до числа претендентів на титули середнього рівня, тому так і не став Інтерконтинентальним чемпіоном. Єдиний випадок, коли Ваятт змагався за культовий пояс, стався, коли він бився з Райбеком та Діном Емброузом за титул на домашньому шоу в 2015 році.

6 Виграш титулу в NXT

Персонаж Брея Ваятта з'явився на початку існування NXT, коли він був перетворений на абсолютно нову систему розвитку WWE. Він приєднався до сім'ї Ваяттів і став помітною фігурою в перші дні існування бренду, хоча й не завоював титул в NXT. Люк Харпер та Ерік Роуен стануь командними чемпіонами NXT, але найближчим до поясу Ваятт був тоді, коли не зміг перемогти у батл-роялі за претендество #1, який виграв не хто інший, як його рідний брат, Бо Даллас.

5 Нагорода «Slammy»

Багато реслерів отримували нагороди Slammy Awards, але Брей Ваятт не є одним з них. "Матч року", "Фʼюд року", "Найяскравіший момент" і т.д. присуджувалося щороку, але Ваятту не вдалося завоювати жодної нагороди. Він претендував на кілька з них, наприклад, у 2013 році на звання "Проривна зірка", "Угрупування року" і навіть "Борода року", але щоразу зазнавав невдачі. Єдиний раз, коли він дійсно виграв щорічну нагороду, був, коли WWE поклала край Слеммі, коли він став "Реслером року" у 2019 році на церемонії нагородження WWE "Year-End Awards".

4 Чемпіонство США

Як було зазначено у випадку з Інтерконтинентальним чемпіонством, Брей Ваятт не провів багато часу на рівні мідкарду, хоча, можливо, він міг би підняти один з двох мідкард поясів завдяки своєму імені. Знову ж таки, як і з Інтерконтинентальним титулом, спроби завоювання Ваяттом чемпіонського поясу Сполучених Штатів обмежилися домашніми шоу. У 2014 році він кілька разів бився з Шеймусом у спробі завоювати титул.

3 Потрійна Корона і Гранд Слем

Через те, що Брей Ваятт ніколи не вигравав Інтерконтинентальне чемпіонство або чемпіонство США, він не зміг додати себе до славетного списку чемпіонів WWE, які мають Потрійну Корону та Гранд Слем. Ваятт вигравав чемпіонство WWE, двічі ставав чемпіоном світу, а також вигравав командне чемпіонство SmackDown разом з Ренді Ортоном, та командне чемпіонство RAW з Метом Харді, але, на жаль, він не має достатніх заслуг, щоб мати право називати себе володарем Потрійної Корони або чемпіоном Великого шолома.

2 Перемога в Королівській Битві

За свою кар'єру Брей Ваятт взяв участь у п'яти матчах Королівської Битви, починаючи з 2011 року, коли він боровся під ім'ям Хаскі Харріса на Битві, і закінчуючи 2018 роком, коли він востаннє виступав на у матчі Королівської Битви. Однак йому так і не вдалося виграти культовий матч. Він був у фінальній шістці у 2015 та 2016 роках, але найближче до перемоги підійшов у 2017 році, коли покинув матч передостаннім, вилетівши від Романа Рейнса.

1 Мейн Івент РеслМанії

Мало того, що єдина "перемога" Брея Ваятта на РеслМанії була із зірочкою, він також ніколи не був мейн івентом цієї масштабної події. Ваятт - багаторазовий чемпіон світу, неймовірно популярне ім'я,  один з лідерів по продажу мерчу, і він був головною подією інших PPV, але WWE ніколи не бачила в ньому того, хто міг би стати головною подією шоу такого масштабу, як РеслМанія. Найкращий шанс у Ваятта був у 2017 році, коли він захищав титул чемпіона WWE проти Ренді Ортона, але натомість головною подією шоу стали Андертейкер і Роман Рейнс.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
WWE Looks
WWE Looks@thewwelooks

Ті самі WWE Looks / Лукс

5.2KПрочитань
0Автори
17Читачі
На Друкарні з 5 липня

Більше від автора

  • Історія Командного чемпіонства SmackDown

    На нещодавньому щотижневому шоу SmackDown чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство синього бренду, яке відтепер називається «командним чемпіонством WWE». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Історія Командного чемпіонства RAW

    На нещодавньому щотижневому шоу RAW чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство червоного бренду, яке відтепер називається «Світовим командним чемпіонством». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Поєдинки РеслМанії 40, до яких WWE може прокладати шлях після Королівської Битви

    Королівська Битва - одне з найяскравіших шоу у календарному графіку WWE через свою непередбачуваність, а також тому, що воно відкриває шлях до РеслМанії. Поки Коді та Бейлі вже забронювали собі місця в карді Філадельфійського шоу, WWE, як це часто буває, дражнять фанатів

    Теми цього довгочиту:

    Wwe

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається