10 речей, які потенційно можуть відбутися у WWE протягом 2024 року

Ми наближаємося до останніх трьох місяців 2023 року, і цей рік поки що приніс змішані результати, коли мова йде про продукт WWE. Роман Рейнс все ще на вершині, Коді Роудсу доводиться пройти довгий шлях до вершини, а новина про злиття WWE з материнською компанією UFC Endeavor викликала ще більше запитань серед фанатів WWE, які WWE потрібно вирішити у наступному році. З огляду на це, давайте проаналізуємо потенційний шлях, яким може піти WWE наступного року, розглянувши ці десять прогнозів щодо WWE у 2024 році.

10 WWE намагатиметься побити рекорд відвідуваності All In

All Elite Wrestling увійшли в історію, в серпні 2023 року, коли компанія влаштувала «найбільше» шоу в історії професійного реслінгу, коли 81 035 фанатів з'їхалися на стадіон "Вемблі", щоб подивитися на зірок AEW в дії. Це шоу побило попередній рекорд у 80 709 фанів, встановлений WWE на РеслМанії 32, і, знаючи WWE дуже добре, компанія прагне перевершити цю цифру на одному з чотирьох великих івентів у 2024 році. Зважаючи на чутки про те, що WWE планує вийти на міжнародний рівень з шоу Літня Бавовна 2024 року, майже напевно, що компанія намагатиметься відновити рекорд відвідуваності.

9 Беккі Лінч проти Рії Ріплі на РеслМанії 40

Рія Ріплі пробила собі шлях до мейн івенту жіночого дивізіоні WWE після перемоги на Королівській Битві 2023 року. Потім вона виграла жіноче чемпіонство SmackDown у Шарлотти Флер на РеслМанії 39, який компанія пізніше перейменувала на жіноче чемпіонство світу. Ріплі стала однією з найяскравіших пам'яток WWE відтоді, як вона стала частиною Судного Дня і після того, як до неї приєднався Домінік Містеріо. Схоже, що Ріплі може утриматися на вершині, можливо, до РеслМанії 40, і судячи з тизеру, який WWE дала нам у грудні минулого року, потенційний матч між Ріплі та Беккі Лінч може бути в порядку речей на Найбільшій сцені.

8 Масові чистки після злиття

WWE стали гарячою темою для розмов серед фанатів професійного реслінгу, коли компанія оголосила про злиття з материнською компанією UFC, Endeavor, у квітні 2023 року. Нещодавно з'явилися чутки про те, що WWE може провести масове звільнення суперзірок. WWE вже звільнила безліч суперзірок через скорочення бюджету, через пандемію в період з 2020 по 2021 рік, і, схоже, ще один раунд звільнень суперзірок неминучий, оскільки злиття все ближче і ближче.

7 Зміни в дизайні чемпіонських поясів

Нещодавно WWE змінила дизайн жіночих чемпіонських титулів і представила новий дизайн титулу для Беззаперечного Чемпіонства WWE Романа Рейнса. Оскільки злиття компанії з Endeavor вже, практично, завершується, WWE, ймовірно, захоче повністю оновити дизайн інших титулів. Ходять чутки про те, що WWE має дизайн для чоловічих командних титулів, і якщо це виявиться правдою, то WWE може також змінити дизайн Інтерконтинентального та США чемпіонств.

6 Джон Сіна проти Логана Пола на РеслМанії 40

Логан Пол досяг значних успіхів у WWE з моменту свого дебюту в компанії у 2021 році. Незважаючи на неоднозначну реакцію натовпу, навіть ті, хто робить негативні коментарі, визнають, що він продемонстрував одні з найкращих виступів на рингу за довгий час. У нього вже були поєдинки з такими, як Роман Рейнс і Сет Роллінс, і він нібито подав ідею провести поєдинок з Джоном Сіною після того, як останній опублікував фото Пола у своєму акаунті в Instagram. Хоча WWE не схвалила пропозицію Пола, дуже ймовірно, що потенційний поєдинок між двома зірками може відбутися на РеслМанії 40.

5 Брок Леснар проти Гюнтера на РеслМанії 40

Можна з упевненістю припустити, що Брок Леснар перебуває на завершальній стадії своєї кар'єри, оскільки він програвав таким, як Роман Рейнс, Боббі Лешлі та, зовсім недавно, Коді Роудс. Він також працював з Омосом на РеслМанії 39, і це лише питання часу, коли WWE організує матч між Звіром у Плоті та Генералом Рингу. Гюнтер насолоджується тривалим періодом володіння Інтерконтинентальним чемпіонством, що більше, він встановив абсолютний рекорд володіння цим титулом. Цілком доречно, що він розділить ринг з Броком Леснаром, що, за нашими прогнозами, станеться на РеслМанії 40.

4 Л.А. Найт перемагає в Королівській Битві

Л.А. Найт пробив собі шлях до суперзірки у WWE, адже щоразу, коли він виходив на ринг, натовп зустрічав його бурхливими оплесками. Однак WWE не прийняла поспішного рішення щодо зростання популярності Найта і не дали йому перемогу у матчі «Гривня в Банці» 2023 року або виграш США чемпіонства. Він прокладає собі шлях через ворожнечу з такими, як Міз, і його популярність серед фанатів не показує жодних ознак зменшення, що може призвести до того, що WWE натисне на курок, щоб Найт переміг у Королівській Битві 2024 року.

3 Бійка між Братами Усо на РеслМанії 40

Брати Усо були нерозлучною командою з моменту їхнього дебюту в WWE у 2010 році. Вони разом виграли численні командні чемпіонства і мали честь бути командою без жодного розриву між ними протягом дуже довгого часу. Але все пішло шкереберть після того, як брати-близнюки приєдналися до свого двоюрідного брата Романа Рейнса. Хоча самоанська сім'я продовжувала домінувати на головних подіях WWE більше двох років, громадянська війна між ними призвела до того, що Усо повернулися проти Рейнса та їхнього брата Соло Сікоа, що, в свою чергу, призвело до того, що Джиммі Усо повернувся проти Джея на Літній Бавовні 2023. З огляду на те, що Джей Усо зараз на RAW, а його брат на SmackDown, схоже, що WWE чекає слушного моменту, щоб вивести братів на поєдинок один на один, і навіть якщо такий матч відбудеться завчасно, то фінальне протистояння між ними має відбутися на РеслМанії 40.

2 Батіста, Пол Хейман і Брей Ваятт в Залі Слави WWE

Світ реслінгу був вражений до глибини душі, коли Тріпл Ейч оприлюднив новину про смерть Брея Ваятта. Йому було лише 36 років, і він покинув світ занадто рано, а його друзі та колеги зі сльозами на очах прощалися з колишнім чемпіоном WWE. Раптова смерть Ваятта призвела до того, що фанати вимагають від WWE включити його до Зали Слави у 2024 році, і це цілком можливо. Разом з Ваяттом туди можуть потрапити колишній чемпіон WWE Батіста, включення якого відкладалося з 2020 року. Ще одне ім'я в списку претендентів на включення до Зали Слави - Пол Хейман, і цілком можливо, що його давній друг Брок Леснар може ввести його туда.

1 Коді Роудс закінчує історичний рейн Романа Рейнса

Коді Роудс виграв Королівську Битву 2023 року і кинув виклик Роману Рейнсу за Беззаперечне чемпіонство WWE на РеслМанії 39. Однак, незважаючи на те, що фанати вважали, що він скине Рейнса з престолу на цьому шоу, Вождь Племені вийшов з нього переможцем. Після матчу в різних повідомленнях йшлося про те, що WWE планує довгострокову сюжетну лінію з Коді Роудсом, і що він завершить цю історію і скине Рейнса з престолу на РеслМанії 40. Нещодавно Рейнс перетнув позначку в 1000 днів на посаді чинного чемпіона, і повільне нарощування виглядає як найкращий спосіб для Коді Родса, щоб нарешті перемогти вождя племені і вийти з РеслМанії 40 новим чемпіоном.

Автор:

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
WWE Looks
WWE Looks@thewwelooks

Ті самі WWE Looks / Лукс

5.2KПрочитань
0Автори
17Читачі
На Друкарні з 5 липня

Більше від автора

  • Історія Командного чемпіонства SmackDown

    На нещодавньому щотижневому шоу SmackDown чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство синього бренду, яке відтепер називається «командним чемпіонством WWE». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Історія Командного чемпіонства RAW

    На нещодавньому щотижневому шоу RAW чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство червоного бренду, яке відтепер називається «Світовим командним чемпіонством». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Поєдинки РеслМанії 40, до яких WWE може прокладати шлях після Королівської Битви

    Королівська Битва - одне з найяскравіших шоу у календарному графіку WWE через свою непередбачуваність, а також тому, що воно відкриває шлях до РеслМанії. Поки Коді та Бейлі вже забронювали собі місця в карді Філадельфійського шоу, WWE, як це часто буває, дражнять фанатів

    Теми цього довгочиту:

    Wwe

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається