10 речей, які ви більше ніколи не побачите в NXT

WWE постійно змінюється та адаптується, щоб продовжувати розважати фанатів, і це стосується також NXT. Підготовча площадка компанії виявилася дуже популярною протягом багатьох років, але за цей час жовтий бренд зазнав чимало змін, які принесли як позитивні, так і негативні наслідки. Те, як зараз шоу поєднує в собі таланти основного ростеру та майбутніх зірок, доводить, що бренд є дуже популярним. Однак є аспекти з минулого, пов'язані з цим брендом, які люди більше ніколи не побачать, оскільки WWE пішли далі.

10. Ігрове шоу

Коли NXT тільки стартував, це було зовсім не те шоу, яким воно є сьогодні, спочатку це був формат ігрового шоу, в якому кожен новачок мав професійного наставника з основного ростеру. Вони змагалися в різних випробуваннях і боролися за те, щоб не бути виключеними, і ця концепція мала неоднозначний успіх. Хоча багато великих зірок змогли стати частиною цієї версії NXT, немає жодних шансів, що WWE коли-небудь повернеться до цього формату. Зараз NXT є звичайним телевізійним шоу, таким же, як Raw та SmackDown, і це те, що залишиться в майбутньому.

9. Послідовні значні ТейкОвери

WWE все ще вирішує проводити великі події для NXT, але вони більше не називаються "TakeOver". Компанія також проводить набагато менше таких заходів, тому що в минулому NXT постійно проводила величезні ТейкОвер-івенти, які збирали величезні арени через популярність бренду. Хоча NXT знову набирає обертів, шоу просто недостатньо популярне, щоб виправдати таку кількість виступів на аренах. Це прикро, адже фанати любили ТейкОвери, але тепер вони відійшли в минуле.

8. NXT 2.0

WWE спробувала зробити ребрендинг, створивши NXT 2.0, який був яскравою і барвистою версією шоу. Основна увага була зосереджена на просуванні молодих реслерів з набагато меншим досвідом, а загальна презентація продукту була змінена. Однак WWE зрештою відмовилася від брендингу 2.0 і повернулася до більш звичного формату. Швидше за все, WWE продовжуватиме рухатися вперед, оскільки WWE не зможе повернутися до 2.0, оскільки це вже було, і це не спрацювало.

7. Жіноче командне чемпіонство NXT

NXT завжди зосереджувався на жіночому дивізіоні, який був одним з головних позитивів шоу протягом багатьох років. Це призвело до створення жіночого командного чемпіонства NXT, однак, як і титули в основі, вони так і не прижилися. WWE вирішили об'єднати ці титули з версією основного ростеру, і після прийняття цього рішення малоймовірно, що компанія вирішить повернутися до цих титулів.

6 Вільям Рігал в ролі Генерального Менеджера

За ці роки в NXT змінилося кілька генеральних менеджерів, але жодному з них не вдалося справити такого впливу, як Вільяму Рігалу. Він був дуже популярним на цій посаді, поки не перейшов до AEW, але навіть якщо він знову повернеться в компанію, навряд чи його знову призначать на цю посаду. Рігал взяв на себе роль за лаштунками компанії, і основна увага приділяється саме їй. Схоже, що це буде його довгостроковою метою, а це означає, що він більше не з'явиться на NXT.

5. Крузервейт чемпіонство

Протягом багатьох років WWE кілька разів намагалася створити дивізіон у напівважкій вазі, зокрема, була спроба з NXT. У компанії було багато талановитих реслерів у цьому дивізіоні, таких як Кушида, але врешті-решт WWE вирішила відмовитися від нього. Великою проблемою цього дивізіону сьогодні є те, що мейн-івентери часто таких же габаритів, як і в крузервейті, і саме тому це не спрацьовує. Враховуючи той факт, що WWE не так давно відмінили титул, важко повірити, що вони коли-небудь повернуть його назад.

4. Повернення на стрімінг сервіс

Спочатку NXT був ексклюзивом WWE Network. Шоу, яке так полюбилося людям, тільки вийшло на екрани, і це було головним стимулом для людей підписуватися на нього, оскільки вони отримували комплексний продукт. Однак з часом, коли популярність NXT зросла, компанія вирішила зробити його офіційним брендом. Це призвело до того, що WWE продала права на показ USA Network, що дозволило WWE отримати значні прибутки від шоу. Враховуючи гроші, які можна заробити, і той факт, що WWE Network більше не існує в більшості країн світу, навряд чи це зміниться.

3. Дійство на ринзі

На початку свого існування NXT побудував свою репутацію, влаштовуючи дивовижні поєдинки на рингу, які були схожі на інді реслінг. Це чудово працювало на бренд, і саме тому впродовж багатьох років на шоу було так багато неймовірних поєдинків, але нещодавно відбулися зміни в тому, як працює NXT. Тепер основна увага приділяється персонажам, сегментам і скетчам. Хоча все ще є кілька чудових боїв, але це вже не так важливо. WWE намагається оптимізувати роботу, і це допомагає краще підготувати таланти до ритму основного ростеру, тому в цьому є сенс.

2. Потужний інді-вплив

Спочатку NXT став дуже популярним брендом завдяки тому, що компанія залучила до співпраці багатьох провідних незалежних реслерів, зокрема Фінна Балора, Кевіна Оуенса та Шинке Накамуру, які спонукали поклали око на цей продукт через їхню популярність як виконавців. Хоча деякі незалежні реслери все ще залучаються до компанії, такі як Дракон Лі, це більше не є основною метою. WWE зосереджує свою увагу та зусилля на молодих талантах з інших місць, а великий інді-бум не є тим, на чому WWE робили фокус раніше.

1. Годинне шоу

Коли NXT спочатку перейшов на щотижневий формат як шоу, яке перестало бути ігровим, він пропонував одну годину продукту, влучного і насиченого діями. Такий короткий формат шоу допоміг привернути до нього багато уваги, оскільки воно було легким і простим для перегляду. Однак тепер, коли NXT більше не є ексклюзивом WWE Network, воно стало двогодинним шоу. Це дозволяє продавати більше реклами і більше часу для інших учасників ростеру.

Автор: Matthew Wilkinson

Переклад: Volodya Lysyuk

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
WWE Looks
WWE Looks@thewwelooks

Ті самі WWE Looks / Лукс

5.5KПрочитань
0Автори
17Читачі
Підтримати
На Друкарні з 5 липня

Більше від автора

  • Історія Командного чемпіонства SmackDown

    На нещодавньому щотижневому шоу SmackDown чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство синього бренду, яке відтепер називається «командним чемпіонством WWE». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Історія Командного чемпіонства RAW

    На нещодавньому щотижневому шоу RAW чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство червоного бренду, яке відтепер називається «Світовим командним чемпіонством». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Поєдинки РеслМанії 40, до яких WWE може прокладати шлях після Королівської Битви

    Королівська Битва - одне з найяскравіших шоу у календарному графіку WWE через свою непередбачуваність, а також тому, що воно відкриває шлях до РеслМанії. Поки Коді та Бейлі вже забронювали собі місця в карді Філадельфійського шоу, WWE, як це часто буває, дражнять фанатів

    Теми цього довгочиту:

    Wwe

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається