UCW SmackDown, 109 випуск

Hammer Club та Better Than You стоять один напроти одного за лаштунками. Між ними стоїть Стоун Колд Стів Остін. Вся кімната заповнена напруженою тишею. Стоун Колд повертається до Hammer Club і починає говорити:
У вас проблема з ними.
Показує на Міза та Панка. Повертається до Better Than You:
У вас проблема з ними.
Показує на Фінна Балора та Клоуна Доінка.
Одні кажуть, що рефері не помітила руку, що трималася за канат. Інші кажуть, що перемога бездоганна. У мене лише одне питання до вас. Якого біса це все спричиняє стільки гармидеру та проблем, га? У Стоун Колда немає часу ні на одного з вас. Проте це питання треба вирішити тут і зараз. Лідери команд, підійдіть поближче до мене.
Фінн Балор підходить до Стіва Остіна. Панк і Міз обидва почали рухатись до нього. Поглянули одне на одного і почали сперечатись. Стоун Колд дивиться на все це і каже:
Шановні, я вам не заважаю?
Панк і Міз замовкли і стоять дивляться на нього. Стоун Колд продовжує:
Бог з вами, слухайте сюди, бо я скажу це лише один раз. Пиво хтось буде?
Фінн Балор та Доінк взяли у Стоун Колда по баночці. Фінн відкрив банку, а Доінк зім’яв її і одразу запхав до рота. Стоун Колд не зовсім зрозумів такого цікавого руху від Доінка, проте продовжив говорити:
А ви двоє?
Дивиться на Міза та Панка. Міз вже думав взяти і собі баночку, проте поглянувши на Панка збагнув про дикість цієї ідеї, і відмовився. Стів каже:
Отже, ближче до суті тепер. Я переглянув запис і рефері Вєронічка Сердючка дійсно не помітила копитце Доінка на канаті. В той же час, СМ Панк переміг вас обох.
Дивиться на Hammer Club.
Водночас, Доінк переміг Міза, а з Фінном матчу ще не мав. І хоча Панк вже переміг обох — мова зараз йде про командні чемпіонства, і на мою думку як команда діють краще Hammer Club. Тож, я офіційно назначаю рематч за ваші, Better Than You, титули, на Clash at the Castle. А щодо сьогодні — не бачу кращого варіанту аніж дати вам, двом любчикам довгоочікуваний матч, Мізе та Фінне, зараз у вас буде матч за мою повагу та прихильність. Не розчаруйте мене. Питання?
СМ Панк втручається:
Так, так алконавте ти довбаний, питання є. Якщо я правильно зрозумів, то я перемігши обох з їх команди все одно маю захищати свій титул від них?
Стоун Колд каже:

WHAT?
Панк:
Я кажу..
Стоун Колд:
WHAT?
Панк:
Чи ти стулиш колись свою…
Стоун Колд:
WHAT?
СМ Панк замахується на Стіва Остіна, проте Стоун Колд випереджає його проводячи йому Stunner.
На цьому брифінг закінчено, пішли, пішли. І якщо у вас ще є питання, то знайте, що ніяких відповідей не буде. Because Stone Cold said so.


Міз проти Фінна Балора — матч один на один

Переможець: Міз

Оцінка: 3.25


Насуплений Халк Хоган вибігає на ринг, він робить свої сигнатурні рухи, але глядачі бачать, що йому є що сказати Ел Ей Найту.
Халкоманіяки та халкоманіячки, прихильники Халкоманії та її… ці…. ну ті, хто не люблять Халкоманію….
У залі повна тиша, ніхто не зрозумів, про що говорить Халкстер.
Дайте мені дещо сказати! Увесь світ зупинився минулого тижня, планета стала, навіть Халкоманія трошки призупинилась, усі затамували свої бразерські подихи та мають тепер лише одне питання. Хто такий цей Ел Ей Найт. Звідки він взявся, хто він, і головне… нащо він виперся до мене з небразером Тріпл Ейчем. Цей небразер залишив навіть в мене так багато питань…. Він казав так багато поганих речей, бразер, але жодної, яка мала б хоч якийсь сенс у цьому світі. Бразер, я слухав тебе оцим вухом, бо оце вухо в мене відмовило у 1967, але навіть воно чуло, що ти не розумів нащо ти там з’явився. Бразер, ти так багато казав про цюцюрики, що Халкстер аж вирушив до твого проктолога, після розмови з ним, Халк зрозумів причину, чому тебе так бентежили геніталії Халкстера та не справжнього Крістіана. І дай-но мені знов сказати дещо, бразер.
Зала весь час була тихою.
Я не зупинився на цьому, молодий бразер, я передивився архіви, адже ти згадав мою матір. Всього один погляд на твоє дитяче фото з мамою нагадало мені, що близько 40 років тому я заїжджав у те містечко, звідки ти. Тож, без негативу, передавай матусі привіт, бразер синку. Але що, бразер, мені не сподобалось, так це те, що ти проявив неповагу до мене, за простим фактом того, що Халку… Скільки там мені.. Від 23 до 80. Я не певний скільки, проте це було образливо і колись та я помщусь. Повага — це серйозно для мене, синку бразер, а повагу ти не проявив. Мені байдуже, бразер, чи ти мене поважаєш, чи ні, але не поважати ти мене не можеш. Ти, бразер, вдаєш, що ти крутий бразер, проте ти не крутий бразер.
До Халкстера заліз на ринг рефері. Він перевернув мікрофон Халка, бо той говорив не в той бік. А також розвернув Халкстера до камери, бо той дивився кудись вліво.
Так от, небразер, у Халкоманії є терпець, але цей терпець вже повний, сечовий міхур за відчуттями теж. Питання тепер постає лише одне, як нам вирішити цю ситуацію?

Звучить музична тема Ел Ей Найта. Фанати почали чантити “Yeah!”. Публіка ожила під час виходу Найта. Він виходить на рампу і каже:

Let me talk to you, brother! Радий бачити тебе на ринзі. Думав, що ти забув про мене вже, бо твій склероз прогресує. І взагалі з головою у тебе біда. Бо твої “бразери” — лише уява твого хворого мозку. Судячи з Вікіпедії, тобі вже 70 років. Вау! Я справді вражений тим, що ти на ногах стояти можеш. Але тут вже не місце для таких як ти. Я хочу дістатися до вершини, і через твоє тіло я можу зробити це найшвидше. Ти можеш бути іконою минулого, але тут і зараз, ти стикаєшся з іконою майбутнього! Yeah! Пропоную такий розвиток подій: Clash at the Castle — ось та арена, де легенди зводять рахунки. І там, під міцними стінами замку я хочу бачити тебе моїм суперником! Цей бій не лише про те, хто кращий в рингу, але і про те, хто заслуговує бути найбільшою легендою. На Clash at the Castle, Хоган, ми розповімо свою власну історію, але тільки один з нас залишиться на вершині. Та будь впевнений, Халк, це буду я — LA Knight! Yeah!


Ел Ей Найт проти JBL — матч один на один

Переможець: Ел Ей Найт

Оцінка: 3


На ринг виходить Ікс-Пак:
Привіт, громадо UCW, з вами сьогодні  говорить ваш улюблений та ненависний король Ікс Пак. Я чув, що Дрю Макінтайр має якісь претензії до теперішнього чемпіона UCW. Я хочу попередити Дрю, аби він більше не бикував на Труфа. Р-Труф переміг Курта Енгла за титул, так? Глядачі, не нагадаєте вашому улюбленому та ненависному, хто програв титул Курту Енглу?
Арена кричить:
ДРЮ!
Ікс Пак відповідає:
А не нагадаєте, хто виграв минулого тижня у Курта Енгла?
Арена кричить:
ІКС-ПАК!
Ікс Пак продовжує:
Отож-бо й воно. Дрю, не забувай, хоч ти вже і помстився Курту, але ж титул ти йому все ж програв, а головне те, що я теж надер йому дупу і те саме зробив Р-Труф. Труф точно не слабший за тебе. Я не слабший. Ніхто не слабший за тебе, Дрю. Враховуючи усе, що відбувалось останнім часом, я б сказав, що найслабший у нашому поєдинку на Clash at the Castle якраз ти. Але в мене немає до тебе неприязні, в мене є повага до тебе. В мене є повага до усіх моїх суперників. Проте, коли справа дійде до рингу, про повагу ви можете забути, все, що в мене для вас буде — це пара кулаків і уся моя міць та накопичена лють. Шановні суперники, якщо хтось з вас раптом вважає, що цей матч буде легким, то я скажу лише те, що це буде справжня бійня, кров, піт та сльози. Хтось буде у розпачі після поразки, а хтось тріумфально здійме титул на головою і цим кимось буду я. На цей, останній SmackDown, в мене є чудова ідея — матч три на три. У моїй команді будуть Тріпл Ейч та Р-Труф, а будемо ми проти тебе, Дрю, Рока і Курта Енгла. Цей матч закриє це шоу і цю сторінку історії, далі буде нова, на якій буде написано ім’я нового чемпіона. На цьому в мене все. З вами був улюблений та ненависний король Ікс-Пак, Au Revoir.

Звучить музична тема Дрю Макінтайра, він виходить на ринг і каже:

Чекайте-чекайте, у мене одне питання до містера Ікс-Пака. Ти не встиг повернутися і вже сунеш свій ніс, куди не треба. Те, що мене Курт переміг — це взагалі не твоя справа, а моя. Завдяки тому, що відбулось, я дуже мотивований собі повернути те чемпіонство, на яке я заслуговую! Тебе вітаю з поверненням, але у мене до тебе невелике прохання, не сунь свій ніс, куди тебе не просять, я сам розберуся з ситуацією, яка була. Я вже один раз помстився, дякую що згадав, але не тобі говорити, що хтось мене побив. Ти дуже сильно мені нагадуєш мого старого суперника, Хантера, який міг постійно травити мене якою-небудь поразкою. Щодо командного матчу, я абсолютно згоден, але, Ікс-Пак, сподіваюся ти почув моє прохання і будь обережнішим після свого повернення, щоб знову не довелося бути в лікарні, добре?


Ікс-Пак, Тріпл Ейч та Р-Труф проти Рока, Курта Енгла та Дрю Макінтайра — командний Tornado матч 3 на 3

Переможці: Рок, Курт Енгл та Дрю Макінтайр

Оцінка: 3.5


ОЦІНКА ШОУ - 7/10

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
UCW
UCW@UkrainianChatWrestling

Віртуальний реслінг промоушен

674Прочитань
1Автори
6Читачі
На Друкарні з 25 серпня

Більше від автора

  • UCW Burning Ground, 123 випуск

    Результати Burning Ground

    Теми цього довгочиту:

    Ucw
  • UCW Burning Ground, 122 випуск

    Результати Burning Ground

    Теми цього довгочиту:

    Ucw
  • UCW Asylum 2.0, 27 випуск

    Результати Asylum 2.0

    Теми цього довгочиту:

    Ucw

Вам також сподобається

  • 5 найкращих букінг рішень WWE Fastlane 2023 (і 5 найгірших)

    Преміальне шоу «Шмаровоз», можливо, і не входило до "великої четвірки", але WWE намагалися сформувати кард, який залишив фанатів під враженнями, продовжуючи різні сюжетні лінії, які тривають останнім часом. Самі реслери проробили багато роботи протягом ночі

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • 10 грандіозних подій, які фактично змінили статус-кво у реслінгу

    У професійному реслінгу були неймовірні злети і не менш жорстокі падіння. Здається, що за кожним зворушливим, надихаючим моментом, який дарує цей бізнес, ховається скелет, що чекає на те, щоб випасти з шафи. За останні 60 з гаком років реслінг також зазнав кардинальних змін

    Теми цього довгочиту:

    Wrestling
  • 5 великих ризиків, на які пішли WWE у 2010-х роках і які окупилися (і 5, провалилися)

    Одна з причин, чому WWE завжди була такою успішною компанією, полягає в тому, що відповідальні особи ніколи не боялися робити великі зміни. Незалежно від того, чи стосується це творчого відділу, конкретних реслерів або компанії в цілому, Вінс МакМехон завжди робив щось подібне.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається

  • 5 найкращих букінг рішень WWE Fastlane 2023 (і 5 найгірших)

    Преміальне шоу «Шмаровоз», можливо, і не входило до "великої четвірки", але WWE намагалися сформувати кард, який залишив фанатів під враженнями, продовжуючи різні сюжетні лінії, які тривають останнім часом. Самі реслери проробили багато роботи протягом ночі

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • 10 грандіозних подій, які фактично змінили статус-кво у реслінгу

    У професійному реслінгу були неймовірні злети і не менш жорстокі падіння. Здається, що за кожним зворушливим, надихаючим моментом, який дарує цей бізнес, ховається скелет, що чекає на те, щоб випасти з шафи. За останні 60 з гаком років реслінг також зазнав кардинальних змін

    Теми цього довгочиту:

    Wrestling
  • 5 великих ризиків, на які пішли WWE у 2010-х роках і які окупилися (і 5, провалилися)

    Одна з причин, чому WWE завжди була такою успішною компанією, полягає в тому, що відповідальні особи ніколи не боялися робити великі зміни. Незалежно від того, чи стосується це творчого відділу, конкретних реслерів або компанії в цілому, Вінс МакМехон завжди робив щось подібне.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe