10 темних конячок, які можуть стати чемпіонами світу WWE у 2024 році

WWE має повний ростер талановитих виконавців з усього світу, і компанія продовжує набирати ще більше реслерів щороку та тренувати їх через свій Перфоменс Центр та NXT. Вони поповнюють ряди вже сформованих зірок і поділяють мрію піднятися на вершину і стати чемпіоном світу WWE. Багато з них вже здійснили цей подвиг у минулому, а ще більше ще не здійснили свою мрію. "Ніколи не кажи ніколи" та "очікувати несподіванок" - широко вживані терміни у світі професійного реслінгу, і WWE вже не раз дивували фанатів несподіваними чемпіонами світу в минулому. З огляду на це, давайте розглянемо десять імен, які можуть поповнити цей список у 2024 році.

10 Керріон Кросс

Керріон Кросс був на висоті під час свого перебування в NXT між 2020 і 2021 роками і двічі ставав чемпіоном NXT. Там він чудово розвинув свій характер і мав усе необхідне для того, щоб стати наступною великою зіркою основи. Але вища ліга виявилася складною для Кросса, оскільки його звільнили через чотири місяці після виклику до основи. Втім, у серпні 2022 року його знову взяли на роботу, але з точки зору зайнятості на екрані все залишилося по-старому. Втім Тріпл Ейч, можливо, має щось в рукаві для Керріона Кросса в наступному році і може здивувати фанатів раптовим пушом, завдяки якому Кросс отримає чемпіонство світу у важкій вазі.

9 Брон Брейккер

Bron Breakker | WWE

Брон Брейкер - суперзірка WWE у другому поколінні, який робить значні успіхи в NXT, де він вже є 2-разовим чемпіоном NXT. Чутки про його потенційний виклик до основного ростеру зростають протягом останніх місяців, і WWE може запросити його на Raw або SmackDown вже в наступному році. Букінг Брона Брейккера чітко показує, що компанія покладає на нього великі надії і може зробити його наступною великою зіркою, і якщо він отримає виклик, подібний до виклику Фінна Балора в 2016 році, ми можемо побачити, як він завоює один з чоловічих світових титулів у 2024 році.

8 Монтез Форд

Монтез Форд завжди відрізнявся від свого партнера по команді Street Profits, Анджело Доукінса, своєю харизмою та атлетизмом. У нього чимало фанатів, і в минулому він добре зарекомендував себе в одиночних поєдинках проти Сета Роллінса, Джея Усо та Романа Рейнса. Наразі він бере участь у сюжетній лінії з 2-разовим чемпіоном WWE Боббі Лешлі, і WWE може використати це для того, щоб наступного року зробити Форда сольним виконавцем і, можливо, змусити його завоювати один зі світових титулів, щоб розпалити ворожнечу з Лешлі.

7 Фінн Балор

Фінн Балор отримав ідеальний виклик з NXT до основи у 2016 році, коли він став першим Всесвітнім чемпіоном. Але травма і подальша відмова від титулу відкинули його вниз по кар'єрних сходах настільки сильно, що йому знадобилися роки, щоб знайти стабільне місце в основі. Зараз він має це місце в якості члена угрупування "Судний День". WWE вже дражнили фанатів потенційним ф’юдом між Балором і Сеньйор Гривня в Банці - Деміаном Прістом, і майже напевно, що останній стане чемпіоном світу у важкій вазі в 2024 році, і це може відкрити ідеальну можливість для Балора ворогувати зі своїм партнером і потенційно скинути його з трону і стати чемпіоном.

6 Кевін Оуенс

Kevin Owens | WWE

Окрім його тайтл-рейну Всесвітнім чемпіонством між 2016 та 2017 роках, Кевін Оуенс не зміг завоювати титул чемпіона світу, незважаючи на численні можливості, які він мав протягом багатьох років. Зараз він об'єднався зі своїм давнім другом Семі Зейном, і фанати вже відчувають, що Оуенс може здійснити хілтерн, адже він виступає з Джеєм Усо, який приєднався до бренду Raw. Це лише питання часу, коли Оуенс і Зейн знову почнуть ворогувати, і це може нарешті стати тим поштовхом, який йому потрібен, щоб завоювати один із світових титулів у 2024 році.

5 Дакота Кай

Dakota Kai Believes Tag Team Titles Could Help Elevate Women's Division -  WrestleTalk

Дакота Кай - одна з найталановитіших виконавиць у нинішньому жіночому дивізіоні WWE, і вона вже встигла зарекомендувати себе, по два рази ставши командною чемпіонкою WWE та NXT. Наразі вона є частиною фракції Damage CTRL разом з Бейлі та чемпіонкою WWE серед жінок Іо Скай. Оскільки Скай є чинною чемпіонкою, а Бейлі вже демонструє деякі ознаки ревнощів, ворожнеча між Дакотою Кай та Бейлі за титул неминуча в майбутньому, що може призвести до того, що Кай виграє свій перший великий сольний чемпіонський титул в основі.

4 Тіффані Стратон

NXT Star Tiffany Stratton Out Due To Injury - WrestleTalk

Колишня чемпіонка NXT серед жінок Тіффані Страттон зробила своє ім'я відомим у всесвіті WWE завдяки своїй чудовій роботі на рингу NXT за останні кілька місяців. Вона продемонструвала найкраще поєднання навичок, роботи на рингу та на мікрофоні і довела, що може змагатися з великими зірками з основного ростеру, провівши чудові матчі проти Беккі Лінч. У неї є все необхідне, щоб прорватися в основу і заявити про свої претензії на один з двох світових жіночих чемпіонств, а також заявити про себе в 2024 році.

3 Логан Пол

Logan Paul Defeats Ricochet at WWE SummerSlam 2023 | News, Scores,  Highlights, Stats, and Rumors | Bleacher Report

Логан Пол виявився найкращим зірковим доповненням до ростеру WWE за всю історію компанії, оскільки він довів, що його критики помилялися, продемонструвавши чудові здібності на рингу та бездоганне втілення свого образу хілом. Він вже провів матч за титул чемпіона світу проти Романа Рейнса на Арабському Руднічку 2022 року і мав цікавий поєдинок проти Сета Роллінса на РеслМанії. Він зробив все це у WWE, маючи на своєму рахунку лише сім поєдинків, і WWE може скористатися його здібностями в наступному році і дати йому один з титулів чемпіона світу.

2 Джей Усо

Jey Uso | WWE

Після стількох років виступів разом зі своїм братом Джиммі в команді, Джей Усо тепер виступає на Raw як сольний виконавець. Незважаючи на те, що він завоював титули в команді з Коді Роудсом на Шмаровозі 2023 року, він завжди планував стати сольною зіркою і провести потенційний матч брат проти брата. Якщо матч відбудеться на РеслМанії 40, Джей Усо є фаворитом, який вийде переможцем, і з таким імпульсом на його боці, WWE може зробити йому сюжет за титул чемпіона світу у важкій вазі у 2024 році.

1 Остін Тіорі

Austin Theory | WWE

Остін Тіорі міг би вже стати чемпіоном світу, якби WWE дозволили йому успішно реалізувати контракт Гривні в Банці. Однак WWE змусили його реалізувати невдало контракт на чемпіонстві США. Але це дало компанії можливість змусити його відмовитися від старого гімміку з селфі і вписати його на тривалий час у сюжет з титулом чемпіонства США і великою перемогою над Джоном Сіною на РеслМанії 39. З такими суперзірками, як Деміан Пріст і Коді Роудс, які мають поборотися за титул чемпіона світу наступного року, WWE може втиснути Остіна Тіорі в цей мікс і запропонувати йому завоювати один з титулів, щоб закріпити його місце якзірку в основному ростері.

Автор: Kebin Antony

Переклад: Volodya Lysyuk

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
WWE Looks
WWE Looks@thewwelooks

Ті самі WWE Looks / Лукс

5.4KПрочитань
0Автори
17Читачі
Підтримати
На Друкарні з 5 липня

Більше від автора

  • Історія Командного чемпіонства SmackDown

    На нещодавньому щотижневому шоу SmackDown чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство синього бренду, яке відтепер називається «командним чемпіонством WWE». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Історія Командного чемпіонства RAW

    На нещодавньому щотижневому шоу RAW чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство червоного бренду, яке відтепер називається «Світовим командним чемпіонством». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Поєдинки РеслМанії 40, до яких WWE може прокладати шлях після Королівської Битви

    Королівська Битва - одне з найяскравіших шоу у календарному графіку WWE через свою непередбачуваність, а також тому, що воно відкриває шлях до РеслМанії. Поки Коді та Бейлі вже забронювали собі місця в карді Філадельфійського шоу, WWE, як це часто буває, дражнять фанатів

    Теми цього довгочиту:

    Wwe

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається