100 книг на рік? Це реально!

Ви мрієте читати більше, але не знаєте, з чого почати? Ви не самотні! Багато людей стикаються з цією проблемою. Проте, прочитати 100 книг за рік цілком можливо. Все, що потрібно – це трохи планування та дисципліни.

Чому 100 книг?

Проста математика. Якщо ви читаєте близько 50 сторінок на годину і присвячуєте читанню 10 годин на тиждень, то за рік ви прочитаєте близько 26 000 сторінок. Враховуючи середню кількість сторінок у книзі (250), ви легко досягнете мети в 100 книг.

Як досягти мети?

  • Створіть домашню бібліотеку. Чим більше книг у вас вдома, тим легше буде вибрати, що читати. Не витрачайте час на пошук цікавої книги онлайн – просто візьміть ту, що лежить на полиці.

  • Читайте завжди і всюди. Знайдіть час для читання навіть у найнеочікуваніших місцях: у транспорті, під час обіду, в черзі до лікаря. Замість безконечного скролінгу в соцмережах, віддайте перевагу книзі.

  • Не змушуйте себе читати те, що не подобається. Читання має приносити задоволення. Якщо книга не захоплює, не соромтеся її відкласти і взятися за іншу.

  • Читайте одночасно кілька книг. Немає жодних правил, які забороняють читати кілька книг одночасно. Підбирайте книги під свій настрій і потреби.

  • Запам’ятовуйте прочитане. Ведіть записи, виділяйте важливі цитати, робіть нотатки. Це допоможе вам краще засвоїти інформацію та повернутися до неї пізніше.

Чому це важливо?

Читання – це інвестиція у себе. Воно розширює кругозір, розвиває уяву та допомагає краще розуміти світ. Крім того, читання – це відмінний спосіб відпочити і розслабитися.

Готові до змін?

Почніть уже сьогодні! Виберіть кілька книг, виділіть час для читання і просто насолоджуйтесь процесом. Пам’ятайте, головне – не кількість прочитаних сторінок, а якість отриманих знань і емоцій.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Василь
Василь@vasyl215

Просто щаслива людина.

243Прочитань
3Автори
7Читачі
На Друкарні з 2 серпня

Більше від автора

  • Позбався мотлоху.

    Час розпрощатися з непотребом! Як позбутися зайвих речей і створити затишний простір? Прості поради для тих, хто прагне мінімалізму.

    Теми цього довгочиту:

    Поради
  • Як Хвилина Щирості Змінює Життя.

    Сила слова і значення людської взаємодії. Як маленькі моменти щирості можуть вплинути на наше життя і життя інших людей?

    Теми цього довгочиту:

    Життя
  • Сила кожного дня.

    Що приховує в собі кожен новий день? Як перетворити звичайне життя на неймовірну пригоду? Відповіді на ці питання ти знайдеш у цьому тексті.

    Теми цього довгочиту:

    Життя

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається