15 ідей пасивного доходу для побудови багатства

Зміст

Я вже деякий час працюю над створенням свого пасивного доходу, і після тривалих досліджень я знайшов кілька фантастичних способів, які допоможуть вам зробити те ж саме! Незалежно від того, на якому рівні ви перебуваєте в житті, я впевнений, що ви зможете знайти певну цінність у цих ідеях.

1. Купіть блог.

Для початку просто знайдіть сайти, які покинули їхні власники, і домовтеся про справедливу ціну, використовуйте отримані кошти, щоб додати більше матеріалів, і вуаля, ви створили абсолютно новий потік доходу на все життя.

2. Навчальні посібники з ремейків

Ви коли-небудь стикалися з ситуацією, коли єдина доступна допомога - це людина з жахливим звуком, ледь розбірливою англійською мовою та якістю відео, що нагадує 1990-ті роки? Тоді ось вам ідея: чому б не переробити ці підручники? Це може стати чудовим способом навчитися чомусь новому, а також пасивно заробляти гроші з часом.

3. Інвестуйте в акції банків.

Ми всі знаємо, що банки платять в середньому 3-5% відсотків, але чи знаєте ви, що банківські акції платять в середньому 6-8% дивідендів на додаток до зростання капіталу? Це означає, що інвестиція в 500 тисяч гривень принесе вам 35 000 доларів річного доходу! Цього достатньо для підтримки найскромнішого способу життя!

4. Партнерський маркетолог

Стати афілійованим маркетологом так само просто, як розмістити посилання десь в інтернеті і спостерігати, як гроші течуть рікою! Єдина заковика полягає в тому, що переконання людей зазвичай вимагає високого рівня письма.

5. Купіть білборд

Якщо у вас є кілька тисяч доларів, подумайте про інвестиції в білборд; ви можете повністю видоїти гроші з рекламодавців щомісяця!

6. Соціальні мережі

Заробляти гроші в соціальних мережах так само просто, як платити комусь за вигуки, поки ви не почнете продавати свої власні! Це означає, що ви, по суті, платите гроші, щоб отримати гроші в майбутньому, з додатковою перевагою безкоштовного впливу!

7. Аутсорсинг фрілансерів

Аутсорсинг фрілансерів - це практика найму когось іншого для виконання роботи або завдання від вашого імені з утриманням частини оплати в якості прибутку. Наприклад, якщо ви є власником охоронної компанії, ви можете доручати окремим особам виконувати завдання з охорони і компенсувати їм частину отриманої оплати. З розширенням вашого бізнесу ви можете навіть найняти менеджера для автоматизації цього процесу. Ваша маржа може бути нижчою, але це буде повністю автоматизовано!

8. Боти Discord

Ці чарівні маленькі помічники працюють цілодобово, повністю на автопілоті. Якщо ви достатньо розумні, щоб створити щось на кшталт Mee6 (популярний Discord-бот, названий на честь персонажа серіалу «Рік і Морті»), все, що вам потрібно робити, - це сидіти склавши руки і спостерігати за тим, як він збирає щомісячні підписки!

9. Музичні роялті

Чи знали ви, що можете купувати права на пісні у виконавців, продюсерів або авторів пісень? Так, і знаєте що - ви навіть можете отримувати щомісячні роялті від стрімінгу та інших виступів. Круто, правда?

10. Друк на вимогу

Вам не потрібно бути великим художником, щоб створювати текстові дизайни! Просто пограйтеся з крутими шрифтами, збережіть їх у форматі png і завантажте. Society6, Redbubble та Etsy - чудові місця для початку.

11. Автомобілі

Чи знаєте ви, що оренда автомобіля подібна до оренди будинку? Якщо все зробити правильно, ви можете отримувати великий щомісячний дохід. Похоронні бюро, туристичні агенції, далекобійники, розкішні поїздки на Uber та страхові компанії - це лише деякі з бізнесів, які потребують величезного притоку автомобілів.

12. Паркінги

Тепер, коли ваш автомобіль більше не використовується, ви також можете здавати в оренду своє паркувальне місце або придбати паркінг і регулярно заробляти гроші!

13. Цифрові продукти

Простіше кажучи, цифрові товари - це нематеріальні товари.

Тому, не докладаючи особливих зусиль, ви можете почати продавати клієнтам нескінченну кількість копій електронної книги, курсу, гри або програмного забезпечення в автоматичному режимі!

14. Патерон

Більшість людей не знають, що деякі люди з радістю пожертвують на вашу справу щомісяця, якщо ви просто попросите їх про це.

Це особливо актуально, якщо у вас вже є значна фан-база.

Тож не бійтеся просити! Ви були б здивовані, як багато заможних людей у світі!

Ось вам, хлопці, п'ятнадцять способів заробляти пасивні гроші. Я розумію, що деякі з них можуть потребувати більше праці, ніж інші, або можуть не вважатися пасивними з самого початку. Однак я твердо вірю, що з правильним менеджментом і командою можна досягти чого завгодно!

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Бізнес. Ідеї. Стартапи
Бізнес. Ідеї. Стартапи@businessidea

Підписуйтесь на Телеграм

594.7KПрочитань
11Автори
453Читачі
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається