6 бізнес-порад від Девіда Рокфеллера

Банкір, мільярдер і представник однієї з найвпливовіших ділових династій світу поділився своїми правилами бізнесу, заснованими на величезному досвіді його та його сім'ї.

Створюйте щось довгострокове. Радість підприємництва — у створенні чогось постійного, довготривалого та цінного для оточуючих.

Заробляючи гроші, заводьте друзів. Його з діловими партнерами пов'язувала міцна дружба. Їм було весело, незважаючи на довгі години напруженої роботи.

Один бос завжди краще двох. Угоди про спільне керівництво рідко дають добрий результат, оскільки вони є незручним компромісом.

Прибуток важливий. Прибуток створює робочі місця, збільшує добробут і наділяє людей такими можливостями, на які не здатна жодна соціальна чи економічна система.

Не сидіть в офісі. Рокфеллер відвідав клієнтів банку в 42 з 50 штатів… з'їв приблизно 10 000 ділових обідів (а якщо рахувати нью-йоркські, і того більше) і взяв участь у тисячах зустрічей із користувачами їх сервісу та партнерами.

Не бійтеся вести бізнес із друзями. Найуспішніші ділові зв'язки ґрунтуються на довірі, взаєморозумінні та відданості — тих самих якостях, без яких неможлива близька дружба.

Більше корисного — в нашому телеграмі «Український Бізнесмен».

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Український Бізнесмен
Український Бізнесмен@ukr_businessman

2.8KПрочитань
1Автори
31Читачі
На Друкарні з 17 травня

Більше від автора

  • Маркетингові дослідження: види, методи та етапи

    Сьогодні маркетингове дослідження ринку відіграє ключову роль у прийнятті стратегічних рішень та дозволяє компаніям залишатися конкурентоспроможними у світі, що швидко змінюється.

    Теми цього довгочиту:

    Бізнес
  • Як відкрити товарний бізнес

    Товарний бізнес — вид підприємницької діяльності, пов’язаний з покупкою, продажем або виробництвом товарів, фізичних чи цифрових.

    Теми цього довгочиту:

    Бізнес
  • Бізнес-модель: що це, навіщо і як розробити

    Навіть не будучи підприємцем чи бізнес-аналітиком, можна побачити купу різноманітних компаній, що працюють за різними схемами. Хтось продає товари, хтось займається перевезеннями, хтось влаштовує дитячі свята. Все це підприємства з різними бізнес-моделями.

    Теми цього довгочиту:

    Бізнес

Вам також сподобається

Коментарі (2)

Доброго дня, можете будь ласка дати свій особистий телеграм. У мене є до вас питання одне

Вам також сподобається