3 поради для B2B-копірайтерів

У вирі безликої, надто технічної комунікації, добре продуманий текст для B2B може допомогти вашій компанії виділитися на тлі своїх конкурентів.

Знайте свою цільову аудиторію

Кожен бізнес має певну цільову аудиторію (або аудиторії), яку він сподівається залучити. З'ясуйте, що цікавить вашу аудиторію, і звертайтеся до її потреб у створеному вами контенті.

Щоб почати розмову з представниками вашого ринку, ознайомтеся з їхніми наявними технічними знаннями. Якщо вони вже знайомі з певними абревіатурами та технічними деталями, ви повинні відобразити це у своєму тексті. Це зміцнить довіру до вашого розуміння індустрії та викликів, які стоять перед ними, і додасть впевненості у вашому розумінні.

Безкоштовне стокове фото на тему «агентство цифрового маркетингу, дизайн, ідея» стокове фото

Продемонструйте свою експертизу

Покупці B2B добре поінформовані та часто є експертами у своїй галузі. Щоб завоювати їхню довіру, ви повинні досягти рівня комфорту та експертизи в їхній сфері.

Проведіть дослідження, щоб говорити на свою тему з упевненістю та авторитетом. Знайдіть лідерів думок у вашій галузі, щоб дізнатися, як вони мислять. Переглядайте новини, щоб бути в курсі актуальних подій.

Крім того, не забудьте продемонструвати досвід і лідерство думок керівників і впливових осіб у вашій компанії. Використовуйте публікації в блогах, електронні книги та соціальні мережі, щоб показати, що ваша організація знаходиться в курсі галузевих тенденцій та інновацій.

Безкоштовне стокове фото на тему «аналітика, бездротовий, бізнес» стокове фото

Уникайте складних конструкцій та частого використання професійного жаргону

B2B-контент орієнтований на конкретну аудиторію зі спеціалізованими знаннями, тому є спокуса перевантажити B2B-копірайтинг термінологією, яка принесе користь вашій аудиторії. Однак важливо не загрузнути в технічному жаргоні.

Не бійтеся використовувати повсякденну мову. Не обтяжуйте текст великою кількістю прикметників і довгими переліками функцій та переваг. Вибірковість у ваших повідомленнях гарантує, що ви залучаєте читача, а не перевантажуєте його надмірною кількістю інформації.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Дослівно
Дослівно@doslivno

91Прочитань
0Автори
4Читачі
На Друкарні з 8 травня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається