4 елементи цікавих заголовків для B2B-текстів

Незалежно від того, який тип B2B-контенту ви створюєте, на кожному етапі ви завжди повинні запитувати: "Чи захоче читач читати (або дивитися/слухати) далі?".

Це стосується і вступу, і заклику до дії. Але, мабуть, ніде таке мислення не є більш важливим, ніж у вашому заголовку або назві. Не має значення, наскільки блискучим є ваш контент, якщо заголовок не викликає інтерес у читача, він не буде взаємодіяти з ним.

Використовуйте числа

Введіть будь-яке питання в пошукову систему, і, швидше за все, ви побачите, що відповіді часто надаються у вигляді списку. Використання чисел, а точніше цифр (на противагу написанню слів), є перевіреним методом, який довів свою ефективність. Цифри легко читаються, і вони дають зрозуміти читачеві, що інформація, яка міститься в них, легко засвоюється.

Тут немає жорстких правил, але непарні числа мають тенденцію привертати увагу читачів найкраще, оскільки виглядають менш зручно упакованими і більш достовірними, ніж цілі числа. Але ви ніколи не помилитеся і зі старим добрим списком топ-10. Проте не варто нав'язувати цифри в заголовку, якщо вони не відображають зміст.

Безкоштовне стокове фото на тему «copy space, апельсин, два» стокове фото

Чітко визначте свою головну перевагу

Аудиторія може не інвестувати гроші, коли читатиме ваш текст, але вона інвестує щось не менш цінне: час. Тому варто зосередитися на ключовій причині, чому вони повинні інвестувати в читання вашої статті.

У вашому контенті, ймовірно, обговорюється багато речей і надається різна цінна інформація для читача. Але, на жаль, ви не можете вмістити все це у вашій статті, тому сконцентруйтеся на тому, що ви хочете донести до читача.

Такий фокус має додаткову перевагу — це фокусування вашої SEO-стратегії. Це дає змогу Google чітко зрозуміти, про що йдеться у вашому тексті, що є безцінним для того, аби його побачили в пошуковій видачі.

Використовуйте SEO-оптимізацію

У світі B2B-створення контенту варто враховувати вашу пошукову присутність, і написання заголовка не є винятком. Насправді, це найважливіше місце, де варто враховувати ключові слова для SEO.

Важливо враховувати, що пошукові системи, такі як Google, рідко розміщують два однакових заголовки на першій сторінці. Тому вивчіть конкурентів і переконайтеся, що ваш заголовок унікальний.

Ця конкуренція охоплює й інші публікації в блозі на вашому власному сайті. Якщо ви опублікуєте кілька текстів зі схожими заголовками, Google не знатиме, який з них найважливіший, і в результаті це зашкодить рейтингу кожного з цих постів.

Безкоштовне стокове фото на тему «аналіз, аналітика, вчити» стокове фото

Використовуйте емоційні прикметники

Викликати емоції так само важливо для В2В-контенту, як і для В2С-контенту. Тому заголовки, які викликають емоційну реакцію, як правило, більш ефективні. Ви також можете додати до заголовка унікальні слова-обґрунтування, такі як "причини" або "принципи". Вони допоможуть читачеві зрозуміти, що саме він отримає від статті.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Дослівно
Дослівно@doslivno

91Прочитань
0Автори
4Читачі
На Друкарні з 8 травня

Більше від автора

  • Сила сторітелінгу в B2B-копірайтингу

    Почніть з історії. Це один з найстаріших і найпотужніших інструментів, особливо коли мова йде про копірайтинг для B2B.

    Теми цього довгочиту:

    Маркетинг
  • 3 поради для B2B-копірайтерів

    У вирі безликої, надто технічної комунікації, добре продуманий текст може допомогти вашій компанії виділитися на тлі своїх конкурентів.

    Теми цього довгочиту:

    Маркетинг

Вам також сподобається

Коментарі (1)

Цікаво, дякую

Вам також сподобається