⭐️ 4 фішки чат-боту Квартирант для комфортного пошуку квартири

Під кожним постом із квартирою в чат-боті Квартирант ви можете побачити різні кнопочки, які зроблять пошук квартири ще комфортнішим.

Що саме там знаходиться давайте розглянемо нижче.

1. Подивитися на мапі 🔍

Щоб не перескакувати окремо у застосунок мап на вашому телефоні та дивитися місцезнаходження квартири просто натисність кнопочку “На мапі 🔍“ і вас перекине у GoogleMaps. Так само в один клік можна повернутися до Telegram, щоб розглядати інші пропозиції далі.

2. Зберегти в улюблене ⭐️

Інколи буває, що ви вказали досить широкі параметри пошуку і Квартирант видав добірку більше 100 пропозицій. Поки все переглянеш, вже забудеш, що сподобалось до цього.

Тому ви можете натискати кнопочку “Зберегти ⭐️“ по кожній квартирі, що сподобалась і ці публікації будуть потрапляти до окремої добірки “Збережені ⭐️“, про яку ми казали раніше. “Збережені ⭐️“ знаходяться внизу екрану у переписці із ботом (можна побачити на скрині нижче).

3. Огляд житлового комплексу

Буває так, що ви побачили гарну квартиру, але не знаєте що собою являє ЖК, в якому вона знаходиться. Для цього ми створили окремо фото-огляд житлового комплексу з інформацією про технічний стан, планування, фото самого комплексу, території і іншої додаткової інформації.

Її можна переглянути, натиснувши кнопку “Огляд будинку“. Стосується тільки житлових комплексів.

4. Актуальні квартири в цьому ЖК

Дууууже корисна функція для тих, хто розглядає конкретні ЖК.

Якщо ви побачили квартиру у ЖК, що вам подобається та хотіли б одразу переглянути інші пропозиції в цьому комплексі. Це легко можна зробити за допомогою кнопки “Ще в цьому ЖК 🏘“ і Квартирант надішле вам добірку актуальних пропозицій саме тут.

Сподіваємося ці функції будуть корисні і зроблять ваш пошук квартири ще більш простим та комфортним!

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
АН X-Estate
АН X-Estate@x.estate.ua

Сучасне агентство нерухомості

9.3KПрочитань
0Автори
5Читачі
На Друкарні з 16 червня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається