Приєднуйтесь до нашої Безкоштовної Школи Бізнесу в Telegram.

Продаж картин з націнкою

Це найпростіший спосіб заробляти, не маючи досвіду в творчості, власного магазину та навіть сайту. Для початку роботи достатньо знайти онлайн магазин, де ви будете купувати товар та підготувати сторінки у соціальних мережах.

Розглянемо скільки і як можна заробляти. Наприклад, картину розміром 40 на 50 см можна купити за 300 гривень.

Подивіться каталог, підберіть позиції товару, які можуть бути цікаві як подарунок. Завантажте фото картин, зробіть описи та поставте націнку, наприклад у 100 гривень. Підготуйте сторінку в Інстаграм та зробіть на її базі магазину, як це роблять для дропшипінгу, продажу послуг.

Для заробітку у 7000 гривень, вам потрібно продати 70 картин. При цьому не потрібно сидіти в мережі годинами, достатньо знайти компанії, які купують корпоративні подарунки співробітникам, агенції свят, служби доставки сюрпризів, і зробити їм комерційну пропозицію. Подумайте, кому може бути цікавий такий товар і з реалізацією не буде проблем.

Проведення майстер-класів

З картинами за номерами можна проводити майстер-класи та заробляти. При цьому не обов’язково самостійно бути ведучим, достатньо знайти людину, якій це цікаво. Алгоритм заробітку:

·       визначаєте цільову аудиторію;

·       робите опис заходу з урахуванням її інтересів;

·       рахуєте вартість, враховуючи ціну матеріалів;

·       знаходите місце, де буде проходити майстер-клас, наприклад, не дуже людна кав’ярня;

·       публікуєте оголошення в соціальних мережах, на дошках оголошень та записуєте бажаючих відвідати захід, взявши передоплату;

·       якщо ви проводите його не самі, знайдіть людину, яка буде працювати з людьми і домовтеся про оплату за відсоток від прибутку.

Вартість подібних майстер-класів в Україні від 1000 гривень. Набравши кілька груп на місяць, ви заробите більше мінімалки.

Партнерська програма

Це довгостроковий варіант заробітку та можливість створити пасивний дохід. Багато виробників і магазинів готові платити відсоток від прибутку за продаж їх товару. Ви можете розміщувати партнерське посилання на форумах, сайтах, дошках оголошень, у своєму блозі та заробляти кожен раз, коли людина робить покупку за вашим посиланням.

Робота виконується один раз, потім ви підтримуєте результат і отримуєте прибуток регулярно. Скільки можна заробити залежить від умов партнерської програми компанії, з якою ви працюєте.

Організація вечірок мистецтва

Це тематичні заходи з кавою або вином, де збирається компанія з метою розслабитися, познайомитися та добре провести час. За форматом захід нагадує квартирник і може коштувати від 500 гривень, залежно від тривалості, тематики та програми.

Ви організовуєте вечірку, закуповуєте матеріали та берете плату за вхід, з якої складається ваш прибуток. Один раз налагодивши процес, ви можете заробляти на вечірках постійно.

На відміну від торгівлі, де людина приходить за товаром, в організації заходу значення має особистість та вміння створити атмосферу. Як бачите, заробити гроші можна навіть на картинах за номерами, не маючи жодного досвіду в мистецтві.

Приєднуйтесь до нашої Безкоштовної Школи Бізнесу в Telegram.
Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Ідеї для Вашого Бізнесу
Ідеї для Вашого Бізнесу@ua_bizidea

Канал №1 для підприємців

3.2KПрочитань
1Автори
7Читачі
На Друкарні з 8 квітня

Більше від автора

  • Як бізнесу почати продавати в соцмережах

    Соціальні мережі беруть на себе роль e-commerce платформ, які зєднують користувачів із брендами. Дослідження HubSpot показує, що 87% маркетологів, що продають у соцмережах, вважають ці канали ефективними.

    Теми цього довгочиту:

    Бізнес
  • Як безкоштовно рекламувати бізнес в Google

    Безкоштовна реклама в Google доступна всім, хто має привязку підприємства до місця офлайн. Це може бути офіс, склад, пункт самовивезення, магазин та ін. Є за що зачепитися? Тоді читай далі ти за крок від важливого та корисного інструменту просування.

    Теми цього довгочиту:

    Маркетинг
  • Бізнес на консалтингу

    Загалом консалтинг це будь-який процес, у якому хтось дає якісь поради. І тут немає обмежень: це 1 година чи 150. Але ми говоримо про нього не як про дисципліну чи термін, а як про сервіс.

    Теми цього довгочиту:

    Бізнес

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається