5 бізнесів в Україні, які збанкрутували

  1. Інтайм - Поштовий оператор в Україні, який займав 3 місце по усім поштовим доставкам в країні. Компанія була створена 2002 року, припинила свою діяльність у 2020 році через борги, також причинами банкрутства вказуються неефективний менеджмент та проблеми при наданні своїх послуг. Детальніше історія банкурства Інтайм тут

  2. Justin - логістична компанія з доставки поштових відправлень, яка належала FozzyGroup, мала певний успіх серед українців, проте припинила свою діяльність на початку 2022 року.

  3. Furshet - Перша мережа супермаркетів в Україні, яка почала свою діяльність у 1998 році і була однією із самих популярних мереж продуктових рітейлерів, проте збанкрутувала у 2021 році через високу конкуренцію та ряд прорахунків в керуванні компанією. Деталі тут.

  4. Брусничка - продуктовий рітейлер, який належав Рінату Ахметову, проте збанкрутував 2019 року через борги перед постачальниками та співробітниками. Історія банкрутства тут.

  5. Дельта-банк - Один з найбільших українських комерційних банків, був заснований у 2006 році проте збанкрутував у 2016 році через втрату платоспроможності (одна із причин відтік депозитів з вкладів банку). Історія банку тут.

Вибачте за таку коротку статю, але в мене не було мети писати те що і так є в мережі, моєю метою було саме знайти інформацію про ці компанії та звести її в одну статтю та зробити так щоб ви не витрачали свій час на пошуки якщо у вас виникло бажання прочитати про найбільші збанкрутілі компанії в Україні. Дякую за вашу увагу до моєї праці.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Серго
Серго@Serho

блогер, людина, спостерігач

885Прочитань
24Автори
6Читачі
На Друкарні з 19 січня

Більше від автора

  • Шизофренія: кар’єра, навчання, діагностика

    Так як у мене поки що мало даних щодо розвитку захворювання вважатимемо, що перебіг хвороби в чомусь схожий у осіб з високою здатністю до навчання, можливістю до самоосвіти. Деяку частину прикладів наведу з особистого життя.

    Теми цього довгочиту:

    Шизофренія
  • Життя та робота після діагнозу шизофренія

    Практично завжди при шизофренії бувають деякі особисті особливості до встановлення діагнозу, які, втім, не мають критичного значення для планування подальшого життя. Після встановлення діагнозу всі плани руйнуються,

    Теми цього довгочиту:

    Шизофренія
  • Шизофренія: відновлення після лікування психозу

    Здавалося б, у чому проблема, з однієї сторони: просто пий собі таблеточки, ті, що лікар прописав - але при тривалому прийомі, вони сильно скалічують й душу й тіло.

    Теми цього довгочиту:

    Психіатрія

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається