5 найкращих букінг рішень WWE Fastlane 2023 (і 5 найгірших)

Преміальне шоу «Шмаровоз», можливо, і не входило до "великої четвірки", але WWE намагалися сформувати кард, який залишив фанатів під враженнями, продовжуючи різні сюжетні лінії, які тривають останнім часом. Самі реслери проробили багато роботи протягом ночі, і це призвело до відповідного шоу зі своїми наслідками. Події завжди важливі, оскільки вони часто розглядаються як кульмінація сюжетних ліній або наступний їхній розвиток. WWE чудово впоралися з цим завданням, прийнявши кілька важливих букінг рішень протягом ночі, але не все було ідеальним, оскільки деякі рішення не мали сенсу.

10 Хороше рішення: Джей Ді Макдона коштував перемоги Судному Дню

Джей-Ді МакДона вже давно намагався стати учасником Судного Дня, з'являючись на шоу, щоб спробувати допомогти їм у різні моменти. Однак на "Шмаровозі" він коштував їм беззаперечних командних титулів WWE, коли випадково вдарив Деміана Пріста його ж кейсом "Гривня в банці". Це запустило ланцюжок подій, які зрештою увінчали нових чемпіонів, і це виявилося чудовим рішенням. Це дозволить напрузі між ним і Прістом продовжуватися, додаючи ще один пункт до цієї глави, яка до цього часу була дуже цікавою.

9 Погане рішення: Повторення моментів

Зазвичай, коли щось трапляється під час матчу на шоу преміум-класу, це не повторюється в наступних частинах шоу. Однак на Шмаровозі було кілька подібних моментів, і хоча це не те, на що зверне увагу кожен фанат, це був випадок поганого букінгу. Як у матчі за беззаперечне командне чемпіонство WWE, так і в матчі за жіноче чемпіонство WWE були сутички, які вплинули на фініш, а також було два випадки використання «туманного плювку» протягом ночі, жоден з яких не привів до перемоги того, хто його використав.

8 Хороше рішення: Помічник Бейлі

Бейлі виявилася втягнутою в жіночий матч на шоу, і це те, що могло б створити чудовий букінг, якщо WWE позитивно відреагує на це. Іо Скай не хотіла, щоб Бейлі допомагала їй на початку матчу, але в підсумку вона допомогла їй перемогти. Це те, що може ще більше зблизити фракцію, якщо Скай вирішить довіряти своїй подрузі ще більше. Однак це також може призвести до напруження, якщо вона вважатиме, що Бейлі їй не довіряє.

7 Погане рішення: Незручна вставка Pizza Hut

Зараз WWE має тенденцію спонсорувати матчі на преміум-івентах, що має сенс, оскільки це дозволяє компанії заробити додаткові гроші. Однак, на Шмаровозі WWE трохи перегнули палицю: незграбний сегмент за лаштунками, а потім ще один на трибунах. Хоча це нічого не забирало у шоу, воно не було ані розважальним, ані захопливим, ані цікавим. Якщо WWE збирається інтегрувати ці бренди, то, можливо, краще знайти інші шляхи для досягнення цієї мети.

6 Хороше рішення: Повернення Карліто

Одним з найкращих моментів вечора стало повернення Карліто до WWE, хоча і з невдалою зміною музичного супроводу. В Інтернеті було добре відомо, що він підписав угоду про повернення в компанію на постійній основі після своєї появи на Насолі, на початку цього року, і з тих пір люди терпляче чекали на цей момент. Він настав на Шмаровозі, коли ветеран знову повернувся і допоміг LWO здобути перемогу. Це було чудове місце і додало трохи більше хвилювання до того, що було фактично подією категорії "B" в цілому, і це повинно призвести до його повернення на повний графік.

5 Погане рішення: Угрупування Боббі Лешлі зазнало поразки

Боббі Лешлі чудово попрацював з Hurt Business, і завдяки цьому він відчував себе набагато більш значущим. WWE, здається, намагається повторити цю ідею з його новою групою - Street Profits, але це не спрацьовує. Головною причиною цього є той факт, що їм ще не дали великого моменту. Більшість фанатів припускали, що вони отримають тут перемогу, яка відкриє їм шлях далі, але замість цього вони зазнали поразки. Це не дуже добре виглядає для них як для угрупування і не дає фанатам можливості повірити в них як у жорстке, агресивне тріо, яким вони мали б бути.

4 Хороше рішення: Формування Л.А Найта

Л.А. Найт - людина-момент у WWE, але компанія має історію, яка свідчить про те, що іноді не використовує такі моменти. Однак, схоже, з Найтом це не станеться, оскільки він продовжив свій висхідний шлях, здобувши перемогу над Бладлайн. Для WWE було б легко віддати цей момент Джону Сіні, але рішення про те, що саме Найт здобув перемогу, було позитивним.

3 Погане рішення: Прибуття Джейд Каргілл

Зараз навколо Джейд Каргілл багато галасу та уваги, і це те, чим WWE скористалися на "Шмаровоз", показавши її на екрані. Хоча демонстрація Каргілл у всесвіті WWE була мудрою ідеєю, те, як вони це зробили, не було мудрим, оскільки її перша мить на екрані могла бути набагато більшою. Замість того, щоб просто з'явитися за лаштунками під час пре-шоу і поговорити з Тріпл Ейчем, WWE могли б зробити це й іншим способом. Будь то напад на когось чи матч, це можна було б зробити дещо по-іншому.

2 Хороше рішення: Сет Роллінс перемагає... просто

Збереження Сетом Роллінсом титулу чемпіона світу у важкій вазі було правильним рішенням для цього шоу, навіть незважаючи на те, що за персонажем Шинске Накамури останнім часом було приємно спостерігати. Причиною цього було те, наскільки конкурентним був поєдинок, коли Король Жорсткого Стилю знову використав проблемну спину Роллінса. Сету вдалося втекти з титулом, але це означає, що WWE може продовжити цю сюжетну лінію. Хоча Накамура, можливо, не буде його суперником, немає сумнівів, що WWE може продовжувати розкручувати цю тему як довшу сюжетну лінію в рамках його боротьби за титул.

1 Погане рішення: Відсутність великих імен

Не всі бажаючі можуть взяти участь у кожному окремому шоу, оскільки ростер занадто великий для цього. Однак, маючи лише п'ять поєдинків, тут знайшлося місце для кількох доповнень, які могли б вивести подію на абсолютно новий рівень. Такі люди, як Кевін Оуенс, Семі Зейн, Гюнтер, Дрю МакІнтайр, Беккі Лінч і Роман Рейнс, були відсутні на цьому шоу, і додавання кількох з них у кард, безумовно, допомогло б.

Автор: Matthew Wilkinson

Переклад: Volodya Lysyuk

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
WWE Looks
WWE Looks@thewwelooks

Ті самі WWE Looks / Лукс

5.2KПрочитань
0Автори
17Читачі
На Друкарні з 5 липня

Більше від автора

  • Історія Командного чемпіонства SmackDown

    На нещодавньому щотижневому шоу SmackDown чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство синього бренду, яке відтепер називається «командним чемпіонством WWE». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Історія Командного чемпіонства RAW

    На нещодавньому щотижневому шоу RAW чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство червоного бренду, яке відтепер називається «Світовим командним чемпіонством». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Поєдинки РеслМанії 40, до яких WWE може прокладати шлях після Королівської Битви

    Королівська Битва - одне з найяскравіших шоу у календарному графіку WWE через свою непередбачуваність, а також тому, що воно відкриває шлях до РеслМанії. Поки Коді та Бейлі вже забронювали собі місця в карді Філадельфійського шоу, WWE, як це часто буває, дражнять фанатів

    Теми цього довгочиту:

    Wwe

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається