5 найкращих південнокорейських серіалів (дорам) про юриспруденцію

1. Надзвичайна адвокатка У Йон У

Опис: Геніальна адвокатка У Йон У розв'язує проблеми в залі суду й за його межами. А ще вона новенька в провідній юридичній фірмі й має розлад спектру аутизму.

Кількість серій: 16

Українські субтитри: Нетфлікс

Українська озвучка: BambooUA & Clan Kaizoku

2. Вінченцо

Опис: Дорама розповідає про адвоката Вінченцо Казано, що виріс в Італії і волею долі зв’язав своє життя з мафією. Він – прекрасний стратег та чудовий оратор. Він – мстивий та безпристрасний. 
Після початку війни між членами його злочинного клану, головний герой повертається у Південну Корею. Там він зустрічає адвокатесу Хон Ча Йон, яка належить до тих юристів, що заради виграшу справи готові піти на будь-що.
Вінченцо об’єднує свої сили з Хон Ча Йон для боротьби з одним із найсильніших злочинних кланів. Він починає протистояти злочинцям їхніми ж методами. «Темний герой» з неймовірно доброю душею.

Кількість серій: 20

Українські субтитри: BambooUA

Українська озвучка: BambooUA & Clan Kaizoku

3. Базіка

Опис: Пак Чан Хо працює адвокатом, коефіцієнт виграшів його справ складає менше 10%. Оскільки він має язик без кісток, його прозвали Базікою. Зовсім неочікувано він стає причетним до справи вбивства й через це люди заклеймили його ймення, якого страшиться увесь кримінальний світ, Бузувіром. І саме тому головний герой опиняється у ситуації, яка може коштувати йому життя. 
Водночас Ко Мі Хо – дружина Пак Чан Хо – працює медичною сестрою. Вона приваблива і має вкрай сильний характер. Дівчина допомогла своєму чоловікові стати адвокатом як фінансового, так і морально. Мі Хо дізнається, що його заклеймили йменням найжахливішого шахрая у світі, і вона усіма силами намагається очистити честь та ім’я свого чоловіка.

Кількість серій: 16

Українські субтитри та озвучка: BambooUА

4. Суддя диявола

Опис: Якщо ви вважаєте, що знаєте про судочинство все, тоді ми вас здивуємо. Вас запрошено на унікальне реаліті-шоу, де в прямому ефірі на очах у мільйонів глядачів буде показано, як саме скоювали злочини, а головне - буде викрито і засуджено злочинця. Тут вся країна виступатиме присяжними у справі. Суддя Кан Йо Хан - справжня зірка, але хто він насправді? Народний герой чи диявол, що ховається за маскою закону?

Кількість серій: 16

Українські субтитри: BambooUА

5. Чому вона?

Опис: «Не дозволяй посадити свого клієнта» — таким є девіз безжальної О Су Дже, яка не гребує нічим, аби лише захистити свого замовника. Винен він чи ні — не має значення. Якщо ви жертва, переконайтеся, щоби вас захищала О Су Дже, інакше ваш кривдник переможе. Переможна хода героїні раптово обривається, коли вона робить одну непоправну помилку, а тепер повинна працювати професоркою в університеті. І навіть тут вона така ж безжальна, проте серед студентів є один юнак, який бачив її іншою, який знає, що О Су Дже має щиру й добру душу, вона просто сховала її.

Кількість серій: 16

Українські субтитри: BambooUА

Усі описи та постери взято з дозволу команди BambooUA.
Дана добірка є суто суб’єктивною точкою зору авторки і може відрізнятися від вашої.
Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Davida Yu
Davida Yu@davida_yu

1.2KПрочитань
0Автори
13Читачі
На Друкарні з 25 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (15)

Я: може до біса ту юрку?

Головна сторінка друкарні:

Вам також сподобається